Kohdenumero: 80345719 Mellunmäki, Helsinki

Yllästunturintie 2

Kerrostalo,
3H+k+s
77 m2
3 h
Valmistunut
1976
Hoitovastike
431,20 € / kk
Velaton hinta

219 000 €

Myyntihinta

122 610,56 €

Seuraavaa esittelyä ei ole tiedossa:
Varaa yksityisesittely

Sven Schlegel

Kiinteistönvälittäjä LKV, YKV, LVV

045 885 4900

sven.schlegel@remax.fi

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja

AVARA JA VALOISA KOLMIO LUONNONLÄHEISELLÄ SIJAINNILLA

Nyt myynnissä avarapohjainen, toisen kerroksen valoisa kolmio. Aikakauden asunnoille tyypillisesti keittiö, olohuone ja makuuhuoneet ovat kaikki mukavan kokoisia.

Avarassa keittiössä on reilusti kaappi ja laskutilaa. Tilaa jää myös ruokailuryhmälle. Olohuone on iso ja sen jatkona on huoneiston viihtyisä parveke, jonka ilmansuunta on länteen. Lasitetulla parvekkeella on mukava nauttia kesästä ja auringosta. Makuuhuoneita on kaksi, molemmat reilun kokoisia. Makuuhuoneiden ikkunat ovat kohti itää ja aamuaurinkoa. Säilytystilaa löytyy huoneiston isoista kaapeista sekä verkkokomerosta kellarissa. Kokonaisuuden kruunaa oma sauna, tilava kylpyhuone, sekä erillinen wc, jotka tekevät arjesta sujuvaa.

Asunto Oy Yllästunturintie 2 on hyvin hoidettu taloyhtiö, jossa remontit on tehty ajallaan. Viimeisimpinä on valmistunut linjasaneeraus-, maalämpö- sekä aurinkoenergiahankkeet.

Mellunmäen alueella on loistavat julkiset liikenneyhteydet ja kaikki keskeiset palvelut lähellä. Vieressä oleva Mustavuoren luonnonsuojelualue tarjoaa erinomaiset ulkoilumahdollisuudet. Täällä yhdistyvätkin kaupungin kattavat palvelut sekä luonnon tarjoama rauhallisuus.

Lisätiedot ja esittelyt:
Sven Schlegel | 045 885 4900 | sven.schlegel@remax.fi
Virpi Schlegel | 045 631 4151 | virpi.schlegel@remax.fi

TUTUSTU MYÖS VIRTUAALIESITTELYYN JA TILAA 12-SIVUINEN NELIVÄRIESITE SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI

Onko nykyinen asuntosi vielä myymättä? Kutsu meidät kylään! Tapaamisen aikana kerromme sinulle paitsi asuntosi markkinahinnan, niin myös sen, kuinka juuri me voimme auttaa asuntosi myynnissä. Teemme työtämme tiiminä, jolloin saat palvelukseesi aina kaksi välittäjää, jotka molemmat antavat kaikkensa onnistuneen asuntokaupan eteen. Yhdessä onnistumme!

Lisätiedot ja yhteydenotot
Sven Schlegel

045 885 4900, sven.schlegel@remax.fi

RE/MAX Strand | Excellence m2

y-tunnus: 2056911-4

Jaa linkki
Osoite:
Yllästunturintie 2 00970 Helsinki
Kaupunginosa/kylä:
Mellunmäki
Kohdenumero:
80345719
Kerros:
2/3
Asuintilojen pinta-ala:
77 m2
Muiden tilojen pinta-ala:
0 m2
Kokonaispinta-ala:
77 m2
Pinta-alan peruste:
Yhtiöjärjestyksen mukainen ja isännöitsijäntodistuksen mukainen
Lisätietoja pinta-alasta:
Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Huoneet:
3H+k+s
Huoneluku:
3
Kohteen tyyppi:
Kerrostalo
Kohteen yleiskunto:
Tyydyttävä
Vapautuminen:
Muu
Lisätietoja vapautumisesta:
Nykyinen vuokrasopimus on solmittu elokuussa 2023, joten irtisanomisaika on 3 kuukautta, jos irtisanominen tehdään ennen kuin vuokralaisella tulee vuosi asumista täyteen.
Keittiön kuvaus:
Vaaleasävyisen tilavan keittiön varustuksiin kuuluu liesitaso, kalusteuuni, astianpesukone ja jääkaappipakastin. Työtasot ovat laminaattia, välitila laatoitettu, seinät maalatut ja lattia laminaattia.
Kylpyhuoneen kuvaus:
Laatoitetun pesuhuoneen varustuksiin kuuluu suihku, suihkukaappi, pk-liitäntä, lavuaari sekä peili- ja allaskaappi. Tilavaraus pesutornille. Seinät ja lattia ovat laatoitetut.
Parveke:
1
Näkymät huoneistosta:
Vehreät ja avarat näkymät ympäröivälle asuinalueelle.
Asunnossa sauna:
1
Saunan lisätiedot:
Huoneistossa on oma sauna. Sauna lämpiää sähkökiukaalla, Lattia on laatoitettu, seinät ja katto paneloidut. Saunassa on lasiovi ja ikkuna. Taloyhtiössä on myös saunatilat, joiden yhteydessä on myös uima-allas.
Omistusmuoto:
Oma
Kohde myydään vuokrattuna:
1
Velaton hinta:
219 000 €
Velkaosuus:
96 389,44 €
Neliöhinta:
2 844,16 €/m2
Yhtiövastike:
1 073,29 €
Hoitovastike:
431,20 €
Rahoitusvastike:
642,09 €
Vesimaksu:
20 € / hlö
Autopaikkamaksu:
10 € / kk
Keittiö
Keittiön kuvaus:
Vaaleasävyisen tilavan keittiön varustuksiin kuuluu liesitaso, kalusteuuni, astianpesukone ja jääkaappipakastin. Työtasot ovat laminaattia, välitila laatoitettu, seinät maalatut ja lattia laminaattia.
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus:
Laatoitetun pesuhuoneen varustuksiin kuuluu suihku, suihkukaappi, pk-liitäntä, lavuaari sekä peili- ja allaskaappi. Tilavaraus pesutornille. Seinät ja lattia ovat laatoitetut.
Sauna
Asunnossa sauna:
1
Saunan lisätiedot:
Huoneistossa on oma sauna. Sauna lämpiää sähkökiukaalla, Lattia on laatoitettu, seinät ja katto paneloidut. Saunassa on lasiovi ja ikkuna. Taloyhtiössä on myös saunatilat, joiden yhteydessä on myös uima-allas.
Erilliset WC:t
WC:n lisätiedot:
Erillisen WC:n varustuksiin kuuluu wc-istuin, käsisuihku, lavuaari, allas- ja peilikaappi. Lattia on laatoitettu ja seinät maalatut.
Olohuone
Olohuoneen lisätiedot:
Tilava ja valoisa olohuone, joka yhdistyy keittiöön. Olohuoneesta on käynti huoneiston lasitetulle parvekkeelle. Lattia on laminaattia ja seinät maalatut.
Makuuhuoneet
Makuuhuoneen lisätiedot:
Asunnossa on kaksi makuuhuonetta, molemmat reilun kokoisia. Seinät ovat maalatut ja lattiat ovat laminaattia.
Muut tilat ja varustelu
Parveke:
1
Säilytystilat
Kohteen säilytystilat:
Huoneiston hallintaan kuuluu verkkokomero kellarissa.
Lisätietoja säilytystiloista:
Huoneiston hallintaan kuuluu verkkokomero kellarissa.
TV ja tietoliikenne
Kohteessa on kaapeli-TV liittymä:
1
Kunto
Kohteen yleiskunto:
Tyydyttävä
Taloyhtiön nimi:
Asunto Oy Yllästunturintie 2
Kiinteistötunnus:
91-47-209-1
Kiinteistönhoidosta vastaa:
Huoltoyhtiö
Lisätietoja kiinteistönhoidosta:
Asuma Huolto (Hakunilan Huolto Oy) | www.asumapalvelut.fi | Puh. 020 779 2300
Isännöitsijätoimisto:
Hakunilan Huolto Oy
Isännöitsijän nimi:
Antti Syrjälä
Sähköposti:
antti.syrjala@asumapalvelut.fi
Puhelinnumero:
020 779 2301
Katuosoite:
Kannuskuja 2
Postinumero:
1 200
Postitoimipaikka:
Vantaa
Isännöitsijäntodistuksen päivämäärä:
2024-04-12
Valmistumisvuosi:
1976
Käyttöönottovuosi:
1976
Rakennus- ja pintamateriaalit:
betonielementti
Kattotyyppi:
Tasakatto
Katemateriaali:
Huopakate
Lämmitysjärjestelmä:
Kaukolämpö
Ilmanvaihto:
koneellinen poisto
Taloyhtiössä sauna:
1
Taloyhtiössä on:
Urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, jäähdytetty kellari, pesutupa, uima-allas, kellarikomero ja kuivaushuone ((3 kpl))
Piha-autopaikat:
54
Autotalleja:
18
Lisätietoja taloyhtiön autopaikoista:
Autopaikkojen hallinnasta vastaa Hakunilan huolto Oy, puh. 020 779 2300. Autopaikkojen vuokrat ovat: lämpöpistokkeellinen pihapaikka 10 €/kk ja autotallipaikat 35, 40 tai 45 €/kk koosta riippuen. Sähköauton latauspaikkoja on tällä hetkellä vapaana 4 kappaletta. Pihapaikkoja on vapaana runsaasti, mutta autotalleja ei ole vapaana. Autotalleihin on 8 asukkaan jono.
Onko kohteesta energiatodistusta?:
Kyllä
Kyllä | 
Energialuokka:
D2007
Kunnossapitotarveselvitys tehty:
2022
Rakennukseen tehdyt korjaukset/remontit:
2023: Linjasaneeraus. Maalämpösaneeraus sekä aurinkoenergiahanke. 2022: Linjasaneerauksen toteutussuunnittelu. 2021: Linjasaneerauksen suunnittelun valmistelu. 2020: Linjasaneerauksen hankesuunnittelu. Antennikaapeloinnin korjauksia. Sadevesikaivojen puhdistus. 2019: Linjasaneerauksen hankesuunnittelu. Lukituksen uusiminen, 2018: Kattokermien ja ilmanvaihtokoneiden uusiminen. Varastojen puisten ulko-ovien uusiminen. 2017: Koodilukitus porrasulko-oviin. 2016: Kiireellisessä korjausluokassa olevien kylpyhuoneiden 2 kpl (A7 ja I76) saneeraus. Vesikalustehuollot. Ilmanvaihdon puhdistus, ilmamäärien mittaus ja säätö. 2015: Pohjaviemärien pesu. Kaukolämpökeskuksen uusiminen. Porraskäytävien maalaus. 2014: Vesijohtojen sulku- ja linjasäätöventtiilien uusiminen. Lämpöjohtojen eristäminen kellaritiloissa. 2011: Parvekekattojen korjaus. 2009: Parvekkeiden peruskunnostus. Yleisten tilojen lukituksen muutos. 2008: Autotallien ovien korjaaminen ja maalaus. Porrashuoneiden ilmastoinnin parantaminen. F-portaan parvekkeiden korjaukset. 2007: Saunaremontti. Patteritermostaattien uusiminen. Piha-alueen kunnostus. 2006: G-portaan alustilan kunnostus. 2005: Asfaltointi. 2004: Kaapeliverkkoon liittyminen 1999: Julkisivu- ja ikkunasaneeraus. 1994: Vesikaton ja lämmön vaihtimen uusiminen. 1993: Porraskäytävien ikkunamaalaus. 1991: Porraskäytävien ikkunamaalaus.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit:
2024: Puuston hoitotoimet. Parvekkeiden kunnon seuranta. Julkisivulevytysten korjausta. Kuntoarvion päivitys linjasaneerauksen jälkeen. 2025-2026: Parveke- ja kellariovien käyntisovitus, tiivistykset jne. Porraskäytävien elementtiseinien ikkunahuolto, lämmöneristys ja ulko-ovien uusiminen.
Asuinhuoneistot:
81
Liikehuoneistojen kokonaispinta-ala:
0 m2
Taloyhtiön vuokratuotot:
0 €
Osakenumerot:
240-247
Muut käyttö-/luovutusrajoitukset:
Osakkeenomistaja on oikeutettu vuokraamaan huoneistonsa taikka osan siitä muille, mutta on kuitenkin vastuussa yhtiölle menevästä vastikkeesta samoin kuin muistakin huoneistosta mahdollisesti menevistä maksuista. Sellaisen huoneiston osakkeenomistaja, jonka parvekkeelle on osakkeenomistajan toimesta asennettu parvekelasitus, vastaa kaikista lasituksen hankinta-, kunnossapito-, korjaus-, puhtaanapito- ja uusintakustannuksista sekä lasituksen yhtiölle tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamista vahingoista ja niiden kustannuksista. Lisäksi osakkeenomistaja vastaa lasituksen suojaamisesta tai poistamisesta ja uudelleenasentamisesta kiinteistöön kohdistuvien kunnostustöiden yhteydessä.
Tontin pinta-ala:
12040.8 m2
Tontin omistus:
Oma
Kaavoitus:
Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta:
Helsingin karttapalvelu: https://kartta.hel.fi/link/dFBVCJ (ajantasa-asemakaava).
Lähipalvelut
Palvelut:
Mellunmäen alueelta löytyy kattavat kaupalliset ja kunnalliset palvelut kävelyetäisyydeltä. Lisäksi liikenneyhteydet ovat erinomaiset, liikuitpa sitten omalla autolla, joukkoliikenteellä tai vaikka polkupyörällä. Myös Itäkeskuksen monipuoliset palvelut ovat lähellä.

Sven Schlegel

Kiinteistönvälittäjä LKV, YKV, LVV

RE/MAX Strand | Excellence m2

045 885 4900

sven.schlegel@remax.fi

Lainalaskuri

Kuukausierä € / kk

+
+
+

Kartta

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Ostotoimeksianto

Apua asunnon ostoon

Eikö hakukriteereihisi sopivaa asuntoa ole löytynyt? Jännittääkö asunnon ostotarjouksen tekeminen? Välittäjämme auttavat sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa.

Lue lisää