Kohdenumero: 80375276 Munkkiniemi, Helsinki

Laajalahdentie 28

Kerrostalo,
1H+KK
29,6
1 h
Valmistunut
1956
Hoitovastike
133,20 € / kk
Velaton hinta

199 000 €

Myyntihinta

199 000 €

Seuraava esittely:
29.09.2024 13:00–13:30

Sven Schlegel

Kiinteistönvälittäjä LKV, YKV, LVV

045 885 4900

sven.schlegel@remax.fi

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja

Valoisa ja viihtyisä yksiö – Munkkiniemen helmi

Ihastu tähän valoisaan yksiöön Munkkiniemen sydämessä! Tämä 29,6 neliömetrin helmi on täydellinen koti niin opiskelijalle kuin sinkullekin. Rauhallinen alue yhdistää luonnonläheisyyden ja kaupungin mukavuudet ainutlaatuisella tavalla.

Suurista ikkunoista tulvii luonnonvaloa, ja ranskalainen parveke avaa näkymät rauhalliselle sisäpihalle. Käytännöllinen keittokomero on varustettu kaikilla tarvittavilla kodinkoneilla. Tilava kylpyhuone pesukoneliitännällä ja suihkuseinällä lisää asumismukavuutta. Asunto on osa hyvin hoidettua taloyhtiötä, joka on säilyttänyt charmikkuutensa ja toimivuutensa jo vuodesta 1956.

Munkkiniemi hurmaa viihtyisillä kahviloillaan, kauniilla merimaisemillaan ja monipuolisilla ulkoilumahdollisuuksillaan. Alueella on erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet, joten pääset helposti liikkumaan ympäri pääkaupunkiseutua. Taloyhtiössä on myös useita asukkaille suunnattuja yhteisiä tiloja, kuten sauna, pyykkitupa ja urheiluvälinevarasto, jotka tekevät arjesta sujuvampaa ja mukavampaa.

Tämä koti on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat rauhallista asumista lähellä kaupungin palveluita. Lisätiedot ja esittelyt:
- Sven Schlegel | 045 885 4900 | sven.schlegel@remax.fi
- Virpi Schlegel | 045 631 4151 | virpi.schlegel@remax.fi

Onko nykyinen asuntosi vielä myymättä? Kutsu meidät käymään! Tapaamisen aikana saat arvion asuntosi arvosta, sekä tietoa siitä, kuinka me voimme auttaa sinua myymään kotisi. Työskentelemme tiiminä, joten saat aina kaksi välittäjää palvelukseesi, jotka molemmat tekevät kaikkensa onnistuneen asuntokaupan eteen. Yhdessä onnistumme!

Lisätiedot ja yhteydenotot
Sven Schlegel

045 885 4900, sven.schlegel@remax.fi

RE/MAX Strand | Excellence m2

y-tunnus: 2056911-4

Jaa linkki
Osoite:
Laajalahdentie 28 00330 Helsinki
Kaupunginosa/kylä:
Munkkiniemi
Kohdenumero:
80375276
Kerros:
2/4
Asuintilojen pinta-ala:
29,6
Kokonaispinta-ala:
29,6
Pinta-alan peruste:
0
Huoneet:
1H+KK
Huoneluku:
1
Kohteen tyyppi:
Kerrostalo
Kohteen yleiskunto:
Hyvä
Vapautuminen:
Heti
Keittiön kuvaus:
Vaaleasävyinen keittokomero, jonka varustuksiin kuuluu jääkaappi pakastinlokerolla, keraaminen lattialiesi ja astianpesukone. Lattia on laminaattia, välitila laatoitettu ja seinät maalatut.
Kylpyhuoneen kuvaus:
Tilava kylpyhuone, jonka varustuksiin kuuluu wc-istuin, lavuaari, allas- ja peilikaappi, rättipatteri, suihku, suihkuseinä ja pesukoneliitäntä. Kylpyhuoneessa on tilaa pesukoneelle. Lattia on laatoitettu ja seinät osin laatoitetut ja osin maalatut.
Parveke:
1
Näkymät huoneistosta:
Avarat maisemat kohti Munkkiniemen yhteiskoulua.
Omistusmuoto:
Oma
Velaton hinta:
199 000 €
Velkaosuus:
0 €
Neliöhinta:
6 722,97 €/m2
Yhtiövastike:
133,20 €
Hoitovastike:
133,20 €
Vesimaksu:
20 € / hlö / kk
Saunamaksu:
12 euroa kuukaudessa
Keittiö
Keittiön kuvaus:
Vaaleasävyinen keittokomero, jonka varustuksiin kuuluu jääkaappi pakastinlokerolla, keraaminen lattialiesi ja astianpesukone. Lattia on laminaattia, välitila laatoitettu ja seinät maalatut.
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus:
Tilava kylpyhuone, jonka varustuksiin kuuluu wc-istuin, lavuaari, allas- ja peilikaappi, rättipatteri, suihku, suihkuseinä ja pesukoneliitäntä. Kylpyhuoneessa on tilaa pesukoneelle. Lattia on laatoitettu ja seinät osin laatoitetut ja osin maalatut.
Olohuone
Olohuoneen lisätiedot:
Avara ja valoisa asuinhuone, jossa paljon ikkunapintaa ja ranskalainen parveke. Lattia on parkettia ja seinät maalatut.
Muut tilat ja varustelu
Muut tilat:
Asunnossa on erillinen vaatehuone. Vaatehuoneen ja eteisen lattia korkkia, ja seinät maalatut.
Parveke:
1
Säilytystilat
Kohteen säilytystilat:
Vaatehuone
TV ja tietoliikenne
Kohteessa on kaapeli-TV liittymä:
1
Kunto
Kohteen yleiskunto:
Hyvä
Taloyhtiön nimi:
Asunto-osakeyhtiö Munkkiniemenrinne - Bostadsaktiebolaget Munksnäsbrinken
Kiinteistötunnus:
91-30-100-29
Kiinteistönhoidosta vastaa:
Huoltoyhtiö
Isännöitsijän nimi:
Teemu Karhapää
Sähköposti:
isannointi@granlund.fi
Puhelinnumero:
09 2500 6250
Katuosoite:
PL169
Postinumero:
181
Postitoimipaikka:
Helsinki
Isännöitsijäntodistuksen päivämäärä:
2024-04-16
Valmistumisvuosi:
1956
Käyttöönottovuosi:
1956
Rakennus- ja pintamateriaalit:
siporex/betoni
Kattotyyppi:
Harjakatto
Katemateriaali:
betonitiilikate
Lämmitysjärjestelmä:
Kaukolämpö
Ilmanvaihto:
Painovoimainen ilmanvaihto
Hissi:
1
Taloyhtiössä sauna:
1
Taloyhtiössä on:
Pesutupa, askarteluhuone, jäähdytetty kellari, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv ja sauna
Autotalleja:
22
Onko kohteesta energiatodistusta?:
Kyllä
Kyllä | 
Energialuokka:
D2013
Rakennukseen tehdyt korjaukset/remontit:
2022: Väestönsuojan kunnostaminen. Porrashuoneiden korjausmaalauksia. Tuuletusparvekkeiden ovien maalaus. 2021: Jätepisteen kunnostaminen. Saunan lauteiden kunnostaminen. 2020: Tallinovien uusiminen/kunnostus ja julkisivun ovien kunnostus. 2017: Kylpyhuoneiden kuntotutkimus. 2016: Ikkunapeltien, syöksytorvien, tuuletusparvekkeiden ovien ja kellaritilojen lattioiden maalaukset. 2015: Kaukolämpölaitteiden uusiminen. Samalla poistettiin lämmönjakokeskuksen vanhat putkitukset. Taloyhtiön huoneiston lieden uusiminen. 2014: Ilmahormien nuohous. Erkkerin korjaus talon päädyssä. Ajonestopuomin asennus talon päätyyn. 2013: B-C-talon sadevesiviemärin ja tonttiviemärin sukitus. Pesutuvan kunnostus. 2012: Vesi- ja viemärijohtojen pinnoitus. Saunaosaston kunnostus. Ilmanpoistolaite lämmitysjärjestelmään. 2011: Talojen välisen lämpökanaalin uusiminen eristetyillä putkielementeillä. 2010: Tuuletusparvekkeiden ovien huoltomaalaus. 2007: Huoneistoparvekkeiden uusiminen. Ranskalaisten parvekkeiden sekä tuuletusparvekkeiden kaiteiden korjaus ja maalaus. Lämmönjakokeskuksen säätölaitteiden uusiminen. Useita viemärirassauksia. 32 A voimapistorasia molempien talojen kellariin. 2006: Patteriventtiileiden uusiminen ja lämmityksen tasapainotus. 2005: LVV-kuntotutkimuksessa esiin tulleiden akuuttikohteiden korjaukset kellaritiloissa. Ilmanpoistohormien sekä takkojen savuhormien nuohous. Räystäskourujen ja savitiilikaton uusiminen betonitiilillä. A- portaan käytävän seinän kosteusongelman kuivaus ja maalaus.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit:
2024: Maalämpöhankkeen selvitys 2027: Kartoitetaan LVIS saneerauksen suunnittelun aloittamisen tarve (putkistojen kuntoa seurataan säännöllisesti ja toteutussuunnitteluun ryhtyminen arvioidaan vuosittain).
Asuinhuoneistot:
48
Osakenumerot:
203-206
Tontin pinta-ala:
3 707,6
Tontin omistus:
Oma
Kaavoitus:
Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta:
Ajantasa-asemakaava Helsingin karttapalvelussa: https://kartta.hel.fi/link/ehuLqP
Lähipalvelut
Paikallistiedot:
Munkkiniemi tarjoaa loistavat puitteet asumiseen sinulle, joka arvostat toimivia palveluita, hyviä liikenneyhteyksiä ja upeita ulkoilumahdollisuuksia. Alueelta on erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet ympäri pääkaupunkiseudun. Lisäksi pyöräily on tehty helpoksi ja turvalliseksi uusien pyöräteiden ansiosta. Munkkiniemen merelliset maisemat ja monipuoliset ulkoilureitit tarjoavat täydelliset puitteet aktiiviselle elämäntyylille. Laajalahden rannat ja Munkkiniemen puistot kutsuvat lenkkeilemään, pyöräilemään tai vaikka vain nauttimaan kauniista luonnosta. Alueen palvelut ovat kattavat ja helposti saavutettavissa. Munkkivuoren ostoskeskus tarjoaa monipuoliset ostosmahdollisuudet, ja lähialueen kahvilat ja ravintolat ovat täydellisiä paikkoja rentoutumiseen ja ystävien tapaamiseen. Tule ja koe Munkkiniemen ainutlaatuinen tunnelma – täällä yhdistyvät kaupungin syke ja luonnon rauha!
Liikenneyhteydet:
Bussipysäkki lähellä, taksitolppa lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla, hyvät pyöräilytiet ja raitiovaunupysäkki lähellä

Sven Schlegel

Kiinteistönvälittäjä LKV, YKV, LVV

RE/MAX Strand | Excellence m2

045 885 4900

sven.schlegel@remax.fi

Lainalaskuri

Kuukausierä € / kk

+
+
+

Kartta

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Ostotoimeksianto

Apua asunnon ostoon

Eikö hakukriteereihisi sopivaa asuntoa ole löytynyt? Jännittääkö asunnon ostotarjouksen tekeminen? Välittäjämme auttavat sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa.

Lue lisää