Kohdenumero: 80310064 Siltasaari, Helsinki

Säästöpankinranta 8

Kerrostalo,
5h+k+2kph
122.4 m2
5 h
Valmistunut
1910
Hoitovastike
734,40 € / kk
Velaton hinta

998 000 €

Myyntihinta

961 396,56 €

Seuraavaa esittelyä ei ole tiedossa:
Varaa yksityisesittely

Patrik Laaksonen

Myyntineuvottelija, KiLAT

050 305 4533

patrik.laaksonen@remax.fi

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja

Uniikki kahden kerroksen huoneisto upealla näköalalla Siltasaaressa! Tämä upea viiden huoneen koti Säästöpankinrannassa on tilaisuutesi hankkia ainutlaatuinen koti loistavasta ympäristöstä. Asunnosta on upea näköala Eläintarhanlahdelle ja kauniiseen Tokoin rantapuistoon molemmista kerroksista.

Asunnon sisääntulokerroksessa on moderni keittiö, suuri olohuone ja erillinen huone vaikkapa ruokasaliksi tai kirjastohuoneeksi sekä kylpyhuone. Olohuoneessa on kaunis kaakeliuuni. Keittiön viereisestä aulasta noustaan portaita yläkertaan, jossa on suuri päämakuuhuone sekä kaksi erillistä makuuhuonetta ja kylpyhuone. Toinen pienemmistä huoneista soveltuu erinomaisesti muunkinlaisen käyttöön vesiputkivarauksineen. Yläkerrasta on myös käynti porrashuoneeseen.

Kaikissa huoneissa on seinien maalauksessa käytetty korkealaatuisia materiaaleja, ja huoneissa on erityisiä yksityiskohtia, kuten fragmentteja seinien alkuperäispinnoista ja hauskana lisänä Miina Äkkijyrkän signeeraama seinäteos yläkerran makuuhuoneessa. Kylpyhuoneet on remontoitu vuonna 2023 valmistuneen linjasaneerauksen yhteydessä.

Upea taloyhtiö, vuonna 1910 rakennettu Asunto Oy Saaristo, on suojeltu Jugend-tyylinen rakennus, jonka suunnitteli arvostettu arkkitehti Karl Lindahl. Yhtiön historiasta tehtiin 100-vuotisjuhlien yhteyteen kirja. Yhtiö on erittäin hyvin hoidettu ja siinä on tehty laajasti korjauksia ja remontteja, viimeksi linjasaneeraus vuonna 2023.

Säästöpankinranta sijaitsee Siltasaaressa Eläintarhanlahden rannalla loistavalla paikalla. Todella lyhyen kävelymatkan päästä löytyvät laajat palvelut sekä loistavat yhteydet Helsingin keskustaan.

Lisätiedot ja yhteydenotot
Patrik Laaksonen

050 305 4533, patrik.laaksonen@remax.fi

RE/MAX Power | Homes And More Oy

y-tunnus: 2709955-7

Jaa linkki
Osoite:
Säästöpankinranta 8 00530 Helsinki
Kaupunginosa/kylä:
Siltasaari
Kohdenumero:
80310064
Kerros:
3/5
Asuintilojen pinta-ala:
122.4 m2
Muiden tilojen pinta-ala:
0 m2
Kokonaispinta-ala:
122.4 m2
Pinta-alan peruste:
Isännöitsijäntodistuksen mukainen
Lisätietoja pinta-alasta:
Pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti huoneiston nykyisen ja rakennusaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Tässä taloyhtiössä on tehty pinta-alan mittaus, mutta mitattua pinta-alaa ei käytetä vastikeperusteena.
Huoneet:
5h+k+2kph
Huoneluku:
5
Kohteen tyyppi:
Kerrostalo
Kohteen yleiskunto:
Hyvä
Vapautuminen:
Sopimuksen mukaan
Keittiön kuvaus:
Keittiössä on maalattu lautalattia. Seinät on maalattu. Keittiössä on valkoinen keittiökaapisto, jääkaappi, induktioliesi, integroitu uuni, liesituuletin suodattimella ja integroitu astianpesukone. Keittiön tasot ovat laminaattia, Keittiössä on myös puinen saarekepöytä, jossa on metalliset jalat.
Kylpyhuoneen kuvaus:
Kylpyhuoneiden lattiat ovat harmaata laattaa ja seinissä on valkoiset kaakelit. Kummassakin kylpyhuoneessa on lattialämmitys, allaskaapisto, wc-istuin, peili tai peilikaappi ja suihkuseinät. Yläkerran kylpyhuoneessa on pesukoneliitäntä ja tilaa pesukoneelle allaskaapiston alla. Kylpyhuoneet on remontoitu vuonna 2023.
Näkymät huoneistosta:
Huoneistosta on molemmista kerroksista upea, avara näköala Eläintarhanlahdelle ja Tokoin rantapuistoon.
Omistusmuoto:
Oma
Velaton hinta:
998 000 €
Velkaosuus:
36 603,44 €
Neliöhinta:
8 153,59 €/m2
Yhtiövastike:
1 144,44 €
Hoitovastike:
734,40 €
Rahoitusvastike:
410,04 €
Vesimaksu:
Sisältyy hoitovastikkeeseen
Saunamaksu:
15,00 € / kk
Lisätietoja maksuista:
Polkupyöräpaikan vuokra nimetyllä paikalla pyörävarastossa 30,00€/kk. Polkupyöräpaikan vuokra kellarissa 20,00€/kk. Vesimaksu sisältyy hoitovastikkeeseen. Linjasaneerauksen yhteydessä huoneistoihin on asennettu vedenkulutuksen mittauslaitteisto, ja yhtiössä tullaan siirtymään kulutusperusteiseen vesimaksuun tulevaisuudessa.
Keittiö
Keittiön kuvaus:
Keittiössä on maalattu lautalattia. Seinät on maalattu. Keittiössä on valkoinen keittiökaapisto, jääkaappi, induktioliesi, integroitu uuni, liesituuletin suodattimella ja integroitu astianpesukone. Keittiön tasot ovat laminaattia, Keittiössä on myös puinen saarekepöytä, jossa on metalliset jalat.
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus:
Kylpyhuoneiden lattiat ovat harmaata laattaa ja seinissä on valkoiset kaakelit. Kummassakin kylpyhuoneessa on lattialämmitys, allaskaapisto, wc-istuin, peili tai peilikaappi ja suihkuseinät. Yläkerran kylpyhuoneessa on pesukoneliitäntä ja tilaa pesukoneelle allaskaapiston alla. Kylpyhuoneet on remontoitu vuonna 2023.
Olohuone
Olohuoneen lisätiedot:
Olohuoneessa on maalattu lautalattia ja seinät on maalattu laadukkailla maaleilla, joiden sävytiedot saa välittäjältä.
Makuuhuoneet
Makuuhuoneen lisätiedot:
Makuuhuoneissa on maalattu lautalattia ja seinät on maalattu laadukkailla maaleilla, joiden sävytiedot saa välittäjältä.
Muut tilat ja varustelu
Muut tilat:
Seinämaalit ovat korkealaatuisia maaleja erityismateriaaleilla. Lisätiedot maaleista saa välittäjältä.
Rakennusmateriaalit
Seinämateriaalien kuvaus ja lisätiedot:
Seinien maalit kuvattu erillisessä liitteessä.
Lattiamateriaalien kuvaus ja lisätiedot:
Lautalattia on osittain vanha ja osittain uusittu portaiden rakentamisen yhteydessä. Lattia on kauttaaltaan maalattu harmaaksi.
Säilytystilat
Kohteen säilytystilat:
Kellarikomero ja ullakko
TV ja tietoliikenne
Kohteessa on kaapeli-TV liittymä:
1
Kunto
Kohteen yleiskunto:
Hyvä
Lisätietoja kunnosta:
Laadukkailla materiaaleilla varustettu huoneisto. Yläkerran sisäänkäynti ei ole käytössä tällä hetkellä, mutta se voidaan ottaa käyttöön asentamalla saranat oveen. Yläkerran yksi makuuhuone on alkuperäisen huoneiston keittiötila, ja siellä on käyttöön otettavissa vesi ja viemäröinti.
Taloyhtiön nimi:
Asunto Oy Saaristo
Kiinteistönhoidosta vastaa:
Talonmies
Isännöitsijätoimisto:
Aarre Isännöinti Oy
Isännöitsijän nimi:
Jaakko Havia
Sähköposti:
asiakaspalvelu@aarre.com
Puhelinnumero:
0201 986 700
Katuosoite:
Köydenpunojankatu 7 A 1
Postinumero:
180
Postitoimipaikka:
Helsinki
Isännöitsijäntodistuksen päivämäärä:
2024-02-28
Valmistumisvuosi:
1910
Käyttöönottovuosi:
1910
Rakennus- ja pintamateriaalit:
Tiili ja betoni
Kattotyyppi:
Harjakatto
Katemateriaali:
Peltikate
Lämmitysjärjestelmä:
Kaukolämpö
Ilmanvaihto:
Painovoimainen
Taloyhtiössä sauna:
1
Taloyhtiössä on:
Urheiluvälinevarasto, pesutupa, kellarikomero, askarteluhuone, mankeli, kaapeli-tv ja sauna
Onko kohteesta energiatodistusta?:
Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta
Lisätietoja energiatodistuksesta:
Kohteelle ei lain mukaan tarvita energiatodistusta.
Lisätietoja asbestikartoituksesta:
Yhtiön rakennusten rakenteissa voi olla asbestia, eikä yhtiössä ole suoritettu kaikkia rakenteita kattavia asbestikartoituksia. Asbestilainsäädännön (säädökset 684/2015 ja 798/2015) nojalla tulee tehdä haitta-ainekartoitus, kun suoritetaan ennen vuotta 1994 asennettujen rakenteiden purkutöitä.
Rakennukseen tehdyt korjaukset/remontit:
2022-2023 Linjasaneeraus 2021 Kellaritilojen linjasaneeraus sekä kunnostus 2017 Pihakannen saneeraus 2015-2016 Talosaunojen remontointi. Talopesulan koneen uusinta. 2012-2011Porraskäytävien kunnostus- ja maalaustyöt. Katon huoltokorjaukset. Liiketilan C90 kunnostus. Porraskäytävien kunnostus ja maalaus. 2006 Kaukolämpölaitteet. 1993 Pihanpuolen julkisivun kunnostus. 1988-1989 Katujulkisivujen kunnostus. 1987 Sähkönousujen vahvistaminen. 1970 Ikkunoiden korjaus. 1969 Katon korjaus. 1968 Putket.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit:
2023 Katon piippuhattujen korjaaminen. Takapihan poistumistien korjaaminen. 2024 Jäteaseman rakentaminen. Etupihan ulkopuolen huoltomaalaus. Ullakkoikkunoiden huoltomaalaus. Katon paikkamaalauksia. 2025 Ikkunoiden kuntotarkastus. 2026 Etupihan pihakansi: eristys ja pihalaatta, holvi- ja varapoistumistien purkaminen. Pihasivun kuntotutkimus. 2027 Etupihan rappauksen uusinta ja maalaus. Etupihan ulkopuolen huoltomaalaus. Parvekeovien huoltomaalaus. 2030 Katusivun paikkaus ja maalaus. Rakennustekninen PTS saatavilla välittäjältä. Normaalit huoltokorjaukset n. 50.000-100.000€/vuosi.
Asuinhuoneistot:
88
Liikehuoneistot:
4
Liikehuoneistojen kokonaispinta-ala:
321.4 m2
Lisätietoja taloyhtiöstä:
Tietoja lainojen pituuksista: Vuonna 2023 valmistuneen linjasaneerauksen rahoituslainaa on 4 054 683,95 euroa, jyvitetty osakkaille vuoden 2023 lopussa. Myytävälle kohteelle ei kohdistu rahoituslainaa vuoden 2023 linjasaneerauksesta. Yhtiöllä on lisäksi jäljellä pihakannen korjaukseen 2017 otettua lainaa 84 591,08 euroa sekä 2021 toteutettuun kellaritason linjasaneeraukseen otettua lainaa 1 005 096,23 euroa.
Osakenumerot:
78-79, 84-85
Lunastusoikeus yhtiöllä:
1
Lunastusoikeus osakkailla:
1
Muut käyttö-/luovutusrajoitukset:
Yhtiössä on lunastuslauseke (yhtiöjärjestys 6§), 14 vuorokautta yhtiöllä ja osakkailla. Voimassaolevan yhtiöjärjestyksen 5§ mukainen vuokrausrajoitusmenettely. Yhtiöjärjestyksen 18§ mukaisesti yhtiön virallinen kieli on suomi.
Tontin pinta-ala:
2345.700 m2
Tontin omistus:
Oma
Kaavoitus:
Asemakaava
Lähipalvelut
Paikallistiedot:
Siltasaari on upea alue loistavalla paikalla Eläintarhanlahden kupeessa. Siltasaaresta on lyhyt matka Helsingin keskustan palveluihin sekä loistavat liikenneyhteydet.
Palvelut:
Erinomaiset palvelut. Korttelin vieressä sijaitsevat Hakaniemen kaupat ja palvelut. Helsingin ydinkeskustan palvelut kahden metropysäkin päässä.
Koulut:
Alueella.
Päiväkoti:
Alueella.
Liikenneyhteydet:
Bussipysäkki lähellä, metroasema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla, raitiovaunupysäkki lähellä ja hyvät pyöräilytiet
Lisätietoja liikenneyhteyksistä:
Erinomaiset yhteydet. Hakaniemen metropysäkille on lyhyt kävelymatka, raitiovaunut ja bussit Hakaniemen torin viereltä.

Lainalaskuri

Kuukausierä € / kk

+
+
+

Kartta

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Ostotoimeksianto

Apua asunnon ostoon

Eikö hakukriteereihisi sopivaa asuntoa ole löytynyt? Jännittääkö asunnon ostotarjouksen tekeminen? Välittäjämme auttavat sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa.

Lue lisää