Kohdenumero: 80354247 Siltasaari, Helsinki

Pitkänsillanranta 7-9

Kerrostalo,
2h+avok+vh+kph+wc+parv.
75.7 m2
2 h
Valmistunut
1927
Hoitovastike
249,81 € / kk
Velaton hinta

699 000 €

Myyntihinta

699 000 €

Seuraavaa esittelyä ei ole tiedossa:
Varaa yksityisesittely

Sven Schlegel

Kiinteistönvälittäjä LKV, YKV, LVV

045 885 4900

sven.schlegel@remax.fi

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja

Ainutlaatuinen ullakkohuoneisto Helsingin sydämessä: Yhdistelmä historiaa ja nykyaikaisuutta

Koe ainutlaatuinen mahdollisuus asua Helsingin sydämessä, Siltasaaren historiallisessa ja arvostetussa ympäristössä. Tämä upea ullakkohuoneisto Pitkänsillanrannassa tarjoaa 75,7 neliömetriä tyylikästä ja modernia asumista historiallisen rakennuksen suojissa.

Vuonna 1927 valmistunut talo yhdistää vanhan maailman charmia ja nykyaikaista mukavuutta ainutlaatuisella tavalla.

Asunto sijaitsee rakennuksen ylimmässä kerroksessa, josta avautuvat upeat näkymät Kaisaniemenlahdelle ja Siltasaareen. Valon määrä ja avaruus ovat tämän kodin avainsanoja ja luovat yhteyden ulkomaailmaan. Olohuoneen ja avokeittiön yhdistelmä luo tilavan ja kutsuvan kokonaisuuden, joka on täydellinen niin arjen askareisiin kuin ystävien viihdyttämiseen. Avokeittiön laadukkaat materiaalit ja varusteet tyydyttävät vaativammankin kotikokin toiveet.

Makuuhuoneen lasiseinä on pikantti yksityiskohta, joka lisää tilantuntua ja valoisuutta. Erillinen vaatehuone tarjoaa runsaasti säilytystilaa. Asunnon kylpyhuone on suunniteltu toimivuutta ja tyylikkyyttä ajatellen. Koko asunnossa on mukavuutta lisäävä vesikiertoinen lattialämmitys.

Asunto sijaitsee alueella, jossa yhdistyvät upeat merelliset ulkoilumahdollisuudet ja kaupungin keskustan palvelut kävelyetäisyydellä. Erinomaiset liikenneyhteydet tekevät alueesta ihanteellisen myös sinulle, joka et halua omistaa omaa autoa.

Taloyhtiö Asunto-Oy Siltaranta on hyvin hoidettu, vakavarainen taloyhtiö, jolla on omistuksessaan 8 asuntoa sekä 3 liikehuoneistoa, joista hyvät vuokratuotot. Taloyhtiötä hoidetaan suunnitelmallisesti ja kiinteistön arvo säilyttäen, joka turvaa myös osakkaiden edut.

Tämä asunto tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän historiaa, nykyaikaisuutta, sijaintia ja näkymiä. Se on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat kaupunkiasumisen mukavuutta ja haluavat nauttia Helsingin sydämen sykkeestä. Tutustu tähän harvinaiseen helmeen ja tee siitä uusi kotisi.

Lisätiedot ja esittelyt:
- Sven Schlegel | 045 885 4900 | sven.schlegel@remax.fi
- Virpi Schlegel | 045 631 4151 | virpi.schlegel@remax.fi

Onko nykyinen asuntosi vielä myymättä? Kutsu meidät kylään! Tapaamisen aikana saat arvion asuntosi arvosta sekä tietoa siitä, kuinka juuri me voimme auttaa kotisi myynnissä. Teemme työtämme tiiminä, jolloin saat palvelukseesi aina kaksi välittäjää, jotka molemmat antavat kaikkensa onnistuneen asuntokaupan eteen. Yhdessä onnistumme!

Lisätiedot ja yhteydenotot
Sven Schlegel

045 885 4900, sven.schlegel@remax.fi

RE/MAX Strand | Excellence m2

y-tunnus: 2056911-4

Jaa linkki
Osoite:
Pitkänsillanranta 7-9 00530 Helsinki
Kaupunginosa/kylä:
Siltasaari
Kohdenumero:
80354247
Kerros:
8/8
Asuintilojen pinta-ala:
75.7 m2
Kokonaispinta-ala:
75.7 m2
Pinta-alan peruste:
Yhtiöjärjestyksen mukainen ja isännöitsijäntodistuksen mukainen
Huoneet:
2h+avok+vh+kph+wc+parv.
Huoneluku:
2
Kohteen tyyppi:
Kerrostalo
Kohteen yleiskunto:
Hyvä
Vapautuminen:
Sopimuksen mukaan
Keittiön kuvaus:
Upea vaaleasävyinen Snaideron avokeittiö, jonka varustuksiin kuuluu liesitaso, kalusteuuni, liesituuletin, astianpesukone, jääkaappi ja pakastin. Työtasot ja välitila ovat kiveä, lattia parkettia ja seinät maalatut.
Kylpyhuoneen kuvaus:
Tilava vaaleasävyinen kylpyhuone löytyy asunnon toisesta kerroksesta. Kylpyhuoneen varustuksiin kuuluu wc-istuin, lavuaari, allas- ja peilikaappi, suihkukaappi, suihku ja pesukoneliitäntä. Kylpyhuoneessa on tilavaraus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Käyttömukavuutta tuo lattialämmitys.
Parveke:
1
Näkymät huoneistosta:
Läpitalon ullakkohuoneisto, josta näkymät Kaisaniemenlahdelle ja Siltasaareen.
Omistusmuoto:
Oma
Velaton hinta:
699 000 €
Velkaosuus:
0 €
Neliöhinta:
9 233,82 €/m2
Yhtiövastike:
249,81 €
Hoitovastike:
249,81 €
Vesimaksu:
25 € / hlö / kk
Saunamaksu:
26 euroa kuukaudessa
Lisätietoja maksuista:
Taloyhtiön hallinnassa on autotalleja, joiden vuokrat ovat koosta riippuen 125-165 €/kk.
Keittiö
Keittiön kuvaus:
Upea vaaleasävyinen Snaideron avokeittiö, jonka varustuksiin kuuluu liesitaso, kalusteuuni, liesituuletin, astianpesukone, jääkaappi ja pakastin. Työtasot ja välitila ovat kiveä, lattia parkettia ja seinät maalatut.
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus:
Tilava vaaleasävyinen kylpyhuone löytyy asunnon toisesta kerroksesta. Kylpyhuoneen varustuksiin kuuluu wc-istuin, lavuaari, allas- ja peilikaappi, suihkukaappi, suihku ja pesukoneliitäntä. Kylpyhuoneessa on tilavaraus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Käyttömukavuutta tuo lattialämmitys.
Erilliset WC:t
WC:n lisätiedot:
Erillinen wc löytyy huoneiston ensimmäisestä kerroksesta. WC:n varustuksiin kuuluu wc-istuin, lavuaari, allas- ja peilikaapit ja käsisuihku. Lattia ja seinät ovat laatoitetut.
Olohuone
Olohuoneen lisätiedot:
Valoisa ja avara olohuone muodostaa avokeittiön kanssa yhtenäisen suuren tilan. Olohuoneesta on käynti huoneiston lasitetulle parvekkeelle. Lattia on parkettia ja seinät maalatut.
Makuuhuoneet
Makuuhuoneen lisätiedot:
Makuuhuone löytyy asunnon toisesta kerroksesta. Makuuhuoneen seinä olohuoneen suuntaan on lasia, joka tekee tilasta avaran ja valoisan. Makuuhuoneen yhteydessä on myös erillinen vaatehuone. Lattia on parkettia ja seinät osin maalatut ja osin lasia.
Muut tilat ja varustelu
Parveke:
1
Säilytystilat
Lisätietoja säilytystiloista:
Huoneistossa on vaatehuone. Lisäksi huoneiston käytössä on verkkokomero kellaritiloissa. Taloyhtiöllä on myös erillisiä vuokrattavia varastotiloja.
Kunto
Kohteen yleiskunto:
Hyvä
Taloyhtiön nimi:
Asunto-Oy Siltaranta
Kiinteistötunnus:
91-11-297-10
Kiinteistönhoidosta vastaa:
Huoltoyhtiö
Lisätietoja kiinteistönhoidosta:
Kiinteistöhuolto Harju | www.kotikatu.fi | 010 270 8690 | harju@kotikatu.fi
Isännöitsijätoimisto:
Vesa Itkonen Oy
Isännöitsijän nimi:
Antti Itkonen
Sähköposti:
toimisto@itkonen.fi
Puhelinnumero:
09 4774 1525
Katuosoite:
Kivihaankuja 1
Postinumero:
310
Postitoimipaikka:
Helsinki
Isännöitsijäntodistuksen päivämäärä:
2024-02-26
Valmistumisvuosi:
1927
Käyttöönottovuosi:
1927
Rakennus- ja pintamateriaalit:
Betoni/Tiili
Kattotyyppi:
Harjakatto
Katemateriaali:
Pelti
Lämmitysjärjestelmä:
Kaukolämpö
Ilmanvaihto:
Ullakkoasunnoissa on huoneistokohtainen koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto. Ullakkoasunnot on varustettu ilmalämpöpumpuilla, joiden kunnossapitovastuu on osakkailla.
Hissi:
1
Taloyhtiössä on:
Pesutupa, mankeli, urheiluvälinevarasto (3 kpl) ja kellarikomero
Autotalleja:
8
Lisätietoja taloyhtiön autopaikoista:
Autotallipaikat jaetaan jonotusjärjestelmän avulla. Tallit eivät siirry uudelle asukkaalle asukkaan vaihtuessa. Jonoon ilmoittaudutaan isännöitsijätoimistoon. Taloyhtiöllä ei ole piha-/kadunvarsipysäköintipaikkoja.
Lisätietoja paikoituksesta:
Alueella on Helsingin kaupungin asukaspysäköintipaikkoja (alue-I). Asukaspysäköintitunnus maksaa 60 €/kk.
Onko kohteesta energiatodistusta?:
Kyllä
Kyllä | 
Energialuokka:
E2018
Kuntotutkimus tehty:
2023-09-01
Rakennukseen tehdyt korjaukset/remontit:
2022: Lukkokorjaukset ja ovipumput. 2021: D- ja E-rappujen ulko-ovien uusiminen sekä A-, B- ja C-rappujen sisäpihan ulko-ovien uusiminen 2019: Kadun puolen ikkunoiden maalaus 2018: Yhtiön omistaman huoneiston A 4 peruskorjaus. Jätehuoneen vesikaton maalaus. Porrashuoneiden ulko-ovien kunnostus ja lakkaus sekä porrashuoneiden paikkamaalaus. 2017: Liikehuoneistojen ikkunoiden ja ovien uusinta. 2014: Vesikaton maalaus ja pihajulkisivujen sekä kadun puolen ikkunoiden maalaus. 2011: Vesikaton pellitysten uusinta ja kadunpuolen lappeen palautus tiilikatoksi. 2010: LVIS-peruskorjausprojekti sisältäen vesi- ja viemärijohtojen uusinnan sekä kylpyhuonetilojen täydellisen peruskorjauksen, ilmanvaihtojärjestelmän puhdistuksen ja poistoilmaventtiilien uusinnan, sähkönousujen uusinnan tarvittavilta osin ja kylpyhuoneiden sähköistyksen, ATK-kaapeloinnin asennuksen ja antennijärjestelmän uusinnan tähtiverkoksi, ovipuhelinjärjestelmän asennuksen kuvallisena ja ikkunoiden paikkamaalauskierroksen. Lisäksi korjattiin yhtiön omistamat varasto- ja kellaritilat, saunaosasto ja pesula sekä asukasvarastot, urheiluvälinevarastotilat ja porrashuoneet. 2007: Autotallien (2 kpl) kattojen uusinta sekä loppujen tuuletusparvekkeiden kunnostus. Patteriventtiilien uusiminen ja patteriverkoston perussäätö. 2005: Portaiden A, D ja E vajoamien korjaus kellarissa. C-pihan parvekkeiden peruskorjaus. Katujulkisivun ikkunoiden maalauskunnostus sekä lämmityksen sulku- ja säätöventtiilien uusinta. 2004: Kaukolämpölaitteiden uusinta. 2002. Kadun puolen räystäspellityksen uusiminen. 2000-2001: Pohjakerroksen vesi- ja viemärijohtojen uusimistyö. TARKEMMAT JA KATTAVAMMAT TIEDOT LÖYTYY TALOYHTIÖN KUNTOTARKASTUSRAPORTISTA
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit:
2024: - Kattojen puhdistus ja maalauskorjaukset tarvittavilta osin (3 500 €). - Porrashuoneiden sisäänkäyntien päällä olevien kaiteiden maalaus (1 200 €). - Porrashuoneiden ulko-ovien lakkaus kadun puolella ja autotallin ovien kunnostus ja maalaus (10 000 €). - Saunan pukuhuoneen maalauskorjaukset (1 600 €). - Kaukolämmön alajakokeskuksen uusinta (28 000 €). - Ilmanvaihtohormien nuohous (10 000 €). 2025: - Pihan puolen julkisivupintojen kunnostus ja maalauskorjaukset paikoitellen (12 000 €). - Katujulkisivun tiilisaumojen ja koristerappausten läpikäynti ja kunnostus (8 000 €). - Pihajulkisivuilla olevien ikkunoiden ja tuuletusparvekeovien uusinta (ei ullakkoasunnot) (460 000 €), n. 260 aukkoa, materiaalina puu-alumiini ikkunat ja ovet. Mikäli uusitaan puuikkunoina ja ovina niin lisähinta +160.000 € - Katujulkisivulla olevien ikkunoiden uusinta n. 84 aukkoa puu-alumiini ikkunat (170 000 €). Mikäli uusitaan puuikkunoina niin lisähinta +60.000 €. - Tuuletusparvekkeiden puhdistus, pesu ja kevyt kunnostus / maalaus (4 000 €). - Aurinkosähköjärjestelmän asennus- ja kannattavuusselvitys (1 500 €). - Pihakiveysten kunnostus pesemällä kiveykset ja uusimalla saumat tarvittavilta osin (6 000 €). 2026: - Liikehuoneistojen ikkunoiden ja ovien lakkaus (1 200 €). - Porrashuoneiden paikkamaalaus ja hissien siistintä/lakkauskorjaukset (4 000 €). - Kellaritilojen lattioiden ja seinien paikkamaalauksia (4 000 €). 2027: - Saunan lauteiden uusinta (1 000 €). 2028: - Pihan puolen ulko-ovien maalaus (5 000 €). 2029: - Patteriventtiilien uusinta ja patteriverkoston perussäätö (90 000 €). 2030: - Vesihanojen uusinta (110 000 €). 2031: - Vesikaton maalaus kauttaaltaan (100 000 €). - Porrashuoneiden ulko-ovien lakkaus kadun puolella (1 800 €). - Liikehuoneistojen ikkunoiden ja ovien lakkaus (1 200 €). 2033: - Saunan löylyhuoneen panelointien ja lauteiden uusinta (4 500 €). Lisäksi joka vuosi tulevat vuosihuoltokustannukset noin 18 000 – 35 000 €/vuosi.
Asuinhuoneistot:
118
Liikehuoneistot:
3
Liikehuoneistojen kokonaispinta-ala:
70.3 m2
Osakenumerot:
257-260
Lunastusoikeus yhtiöllä:
1
Lunastusoikeus osakkailla:
1
Muut käyttö-/luovutusrajoitukset:
Lunastuspykälä: Yhtiössä on lunastusoikeus, jossa lunastusaika on yksi (1) kuukausi. Lisätiedot yhtiöjärjestyksen 17 §. Kunnossapito: Vastuu osakkeenomistajien jälkikäteen asuntoonsa rakentamien tavanomaisesta tasosta poikkeavien rakenteiden korjaamisesta ja kunnossapidosta, sekä niistä aiheutuneista kustannuksista ja vahingoista kuuluu osakkeenomistajille. Lisätiedot yhtiöjärjestyksen 16 §.
Tontin pinta-ala:
1896 m2
Tontin omistus:
Oma
Kaavoitus:
Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta:
Ajantasa-asemakaava: https://kartta.hel.fi/link/dHz6PA (Helsingin karttapalvelu).
Lähipalvelut
Paikallistiedot:
Siltasaaren alueelta löydät kattavat kaupalliset ja kunnalliset palvelut kävelyetäisyydeltä. Myös liikenneyhteydet ovat erinomaiset, liikuitpa sitten omalla autolla, joukkoliikenteellä tai vaikka polkupyörällä. Kaisaniemenlahti ja -puisto, Tokoinranta sekä Siltavuorenranta tarjoavat upeat merelliset ulkoilumahdollisuudet.
Ranta:
Talo sijaitsee aivan merenrannassa (Kaisaniemenlahti).

Sven Schlegel

Kiinteistönvälittäjä LKV, YKV, LVV

RE/MAX Strand | Excellence m2

045 885 4900

sven.schlegel@remax.fi

Lainalaskuri

Kuukausierä € / kk

+
+
+

Kartta

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Ostotoimeksianto

Apua asunnon ostoon

Eikö hakukriteereihisi sopivaa asuntoa ole löytynyt? Jännittääkö asunnon ostotarjouksen tekeminen? Välittäjämme auttavat sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa.

Lue lisää