Kohdenumero: 80354851 Toukola, Helsinki

Intiankatu 1

Kerrostalo,
3h+k+kph+vh+parveke
71 m2
3 h
Valmistunut
1984
Hoitovastike
440,20 € / kk
Velaton hinta

339 000 €

Myyntihinta

320 935,02 €

Seuraavaa esittelyä ei ole tiedossa:
Varaa yksityisesittely

Virpi Schlegel

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV

045 631 4151

virpi.schlegel@remax.fi

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja

IHASTUTTAVA KOLMIO TOUKOLASSA

Tervetuloa tutustumaan upeaan kolmioon halutulla Toukolan alueella! Tämä toisen kerroksen huoneisto sijaitsee viehättävässä kolmikerroksisessa taloyhtiössä, joka on valmistunut vuonna 1984. Asunto hurmaa läpitalon valoisuudellaan.

Keittiö ja olohuone muodostavat avaran, kodikkaan kokonaisuuden, joka houkuttelee viettämään aikaa yhdessä. Täältä on myös käynti lasitetulle parvekkeelle, jolla on mukava nauttia ilta-auringosta. Makuuhuoneita on kaksi, molemmat reilun kokoisia. Makuuhuoneiden ikkunat ovat itään päin. Säilytystilaa löytyy makuuhuoneissa olevista kaapistoista sekä erillisestä vaatehuoneesta. Lasitetulta parvekkeelta ja ikkunoista avautuu upeat vehreät ja urbaanit näkymät ympäröivälle asuinalueelle. Kokonaisuuden kruunaa tyylikkäästi remontoitu kylpyhuone.

Toukola on tunnettu viihtyisänä ja suosittuna asuinalueen. Lähellä sijaitsevat kaikki tarvittavat palvelut sekä vehreät puistoalueet ja upeat ulkoilumahdollisuudet. Liikenneyhteydet ovat erinomaiset: raitiovaunu- ja bussipysäkit ovat kävelymatkan päässä ja pyörällä hurautat vaivatta Helsingin keskustaan. Alueella on myös kivoja kahviloita, putiikkeja sekä kulttuurikohteita - Kääntöpaikkaa ja Bokvillania unohtamatta - joista voit nauttia vapaa-ajallasi!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja sovi esittelyaika:
Virpi Schlegel | 045 631 4151 | virpi.schlegel@remax.fi
Sven Schlegel | 045 885 4900 | sven.schlegel@remax.fi

TILAA 12-SIVUINEN ESITE SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI

Onko nykyinen asuntosi vielä myymättä? Kutsu meidät kylään! Tapaamisen aikana saat arvion asuntosi markkina-arvosta sekä tietoa siitä, kuinka juuri me voimme auttaa kotisi myynnissä. Yhdessä onnistumme!

Älä menetä tätä ainutlaatuista tilaisuutta ja varaa oma esittelyaikasi tähän ihastuttavaan kotiin!

Lisätiedot ja yhteydenotot
Virpi Schlegel

045 631 4151, virpi.schlegel@remax.fi

RE/MAX Strand | Excellence m2

y-tunnus: 2056911-4

Jaa linkki
Osoite:
Intiankatu 1 00560 Helsinki
Kaupunginosa/kylä:
Toukola
Kohdenumero:
80354851
Kerros:
2/3
Asuintilojen pinta-ala:
71 m2
Kokonaispinta-ala:
71 m2
Pinta-alan peruste:
Yhtiöjärjestyksen mukainen ja isännöitsijäntodistuksen mukainen
Lisätietoja pinta-alasta:
Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Huoneet:
3h+k+kph+vh+parveke
Huoneluku:
3
Kohteen tyyppi:
Kerrostalo
Kohteen yleiskunto:
Hyvä
Vapautuminen:
Heti
Keittiön kuvaus:
Tyylikäs vaaleansävyinen keittiö. Keittiön varustuksiin kuuluu induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone ja jääkaappipakastin. Työtasot ovat puuta ja välitila on levytetty. Seinät ovat maalatut ja lattia on laattaa.
Kylpyhuoneen kuvaus:
Upea laatoitettu kylpyhuone. Kylpyhuoneen varustuksiin kuuluu lavuaari, käsisuihku, allaskaappi, pyyhekuivain, seinä wc-istuin, pk-liitäntä, suihku, suihkuovet, arkea helpottava lattialämmitys, peili sekä runsaasti kaappitilaa. Kylpyhuone on remontoitu vuonna 2017.
Parveke:
1
Näkymät huoneistosta:
Läpitalon huoneisto, josta vehreät näkymät ympäröivälle alueelle.
Omistusmuoto:
Oma
Taloyhtiöön / Kiinteistöön kuuluu:
Ulkoiluvälinevarasto, saunaosasto, kuivaushuone ja huoneistokohtaiset varastot.
Velaton hinta:
339 000 €
Velkaosuus:
18 064,98 €
Neliöhinta:
4 774,65 €/m2
Yhtiövastike:
599,95 €
Hoitovastike:
440,20 €
Rahoitusvastike:
159,75 €
Vesimaksu:
17 € / hlö / kk
Saunamaksu:
11 euroa kuukaudessa
Keittiö
Keittiön kuvaus:
Tyylikäs vaaleansävyinen keittiö. Keittiön varustuksiin kuuluu induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone ja jääkaappipakastin. Työtasot ovat puuta ja välitila on levytetty. Seinät ovat maalatut ja lattia on laattaa.
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus:
Upea laatoitettu kylpyhuone. Kylpyhuoneen varustuksiin kuuluu lavuaari, käsisuihku, allaskaappi, pyyhekuivain, seinä wc-istuin, pk-liitäntä, suihku, suihkuovet, arkea helpottava lattialämmitys, peili sekä runsaasti kaappitilaa. Kylpyhuone on remontoitu vuonna 2017.
Olohuone
Olohuoneen lisätiedot:
Suuri ja avara olohuone, josta on käynti huoneiston lasitetulle parvekkeelle. Seinät ovat maalatut ja lattia on parkettia.
Makuuhuoneet
Makuuhuoneen lisätiedot:
Huoneistossa on kaksi reilunkokoista makuuhuonetta, joissa runsaasti säilytystilaa. Lattiat ovat parkettia ja seinät maalatut. Ikkunoiden suunta on itään päin.
Muut tilat ja varustelu
Muut tilat:
Eteisessä seinät ovat maalatut ja lattia on parkettia. Vaatehuoneessa lattia on laminaattia ja seinät maalatut.
Taloyhtiöön / Kiinteistöön kuuluu:
Ulkoiluvälinevarasto, saunaosasto, kuivaushuone ja huoneistokohtaiset varastot.
Parveke:
1
Säilytystilat
Kohteen säilytystilat:
Häkkivarasto
TV ja tietoliikenne
Kohteessa on kaapeli-TV liittymä:
1
Kunto
Kohteen yleiskunto:
Hyvä
Taloyhtiön nimi:
Asunto Oy Arabianranta
Kiinteistötunnus:
91-23-914-18-E
Kiinteistönhoidosta vastaa:
Huoltoyhtiö
Lisätietoja kiinteistönhoidosta:
Helsingin huolto- ja sisustus HHS Palvelut | Damaskuksentie 4 D, 00560 Helsinki | Vikapäivystys 24h: 044 9860 179
Isännöitsijätoimisto:
Granlund Isännöinti Oy
Isännöitsijän nimi:
Kalle Hänninen
Sähköposti:
isannointi@granlund.fi
Puhelinnumero:
09 2500 6250
Isännöitsijäntodistuksen päivämäärä:
2023-09-19
Valmistumisvuosi:
1984
Käyttöönottovuosi:
1984
Rakennus- ja pintamateriaalit:
Betoni ja puu
Kattotyyppi:
Loiva harjakatto
Katemateriaali:
Tiili
Lämmitysjärjestelmä:
Kaukolämpö
Ilmanvaihto:
Koneellinen poistoilmanvaihto
Taloyhtiössä sauna:
1
Taloyhtiöön / Kiinteistöön kuuluu:
Ulkoiluvälinevarasto, saunaosasto, kuivaushuone ja huoneistokohtaiset varastot.
Piha-autopaikat:
13
Lisätietoja taloyhtiön autopaikoista:
Piha-autopaikkoja on 13 kappaletta, joista 9 on sähköautojen latauspaikkoja. Normaali autopaikka 12 €/kk. Autopaikka latausmahdollisuudella 16 €/kk + käytetty sähkö kulutuksen mukaan.
Onko kohteesta energiatodistusta?:
Kyllä
Kyllä | 
Energialuokka:
C2018
Kunnossapitotarveselvitys tehty:
2023
Rakennukseen tehdyt korjaukset/remontit:
2022: Salaojaremontin pumppaamojen takuukorjaukset (Hytec Oy) 2021: Tilikauden aikana toteutettiin; salaojien ja ulkopuolisten sadevesi- ja viemäriputkien uusinta, uudet autopaikkojen lämmitystolpat sisältäen sähköautojen latausmahdollisuuden ja tähän liittyvät sähköpääkeskuksen muutostyöt. Pihan kunnostus pihasuunnitelman mukaan ja roskakatosten uusiminen. Suunnittelutoimistona ja remontin valvojana käytettiin Rusttet Oy:tä. Remontin toteutti Hytec Oy. Remontin yhteydessä korjattiin kuntotarkastuksessa havaitut painaumat jätevesiviemäröinnistä, sekä uusittiin talojen väliset vesi- ja lämmitysputkistot. Uusittiin sähköpääkeskuksesta saunan kiukaan ohjaus/ajastin. 2020: Pihaurakan suunnittelu; salaojien ja ulkopuolisten sadevesi- ja viemäriputkien kunnostus sekä sähköautojen latausmahdollisuus. 2019: Kiinteistön kuntoarvio. Asuintalon kattorakenteiden tarvittavat korjaukset. Vaaka- ja pystyjätevesiviemäreiden huuhtelu ja kuvaus (asuintalo ja toimistorakennukset). 2018: Putkiston kuntotutkimus. 2017: Patteriverkoston tasapainotus, jätevesipumppaamon kunnostus, perusvesipumppaamon kunnostus ja pintaohjauspaketin uusiminen sekä kellarin seinien ja lattioiden pintaremontti, valaistuksen uusiminen. 2016: Märkätilojen kuntokartoitus, patteriverkoston tasapainotuksen suunnittelu ja jätevesipumppaamon pintaohjauksen uusiminen. 2015: Julkisivu-urakan 2-vuotistakuutarkastus ja jätevesipumppaamon keskuksen uusiminen. 2014: Toimistorakennusten kattojen uusiminen sisältäen uudet vaakakourut ja pystyrännit, sekä kattoturvatuotteet. kunnostettiin sisäpihan puolelta rakennuksen sokkelin vierustan sadevesiohjausta ja asfaltoitiin pihakäytävä sekä ilmanvaihtokanavien pudistus- ja säätötyöt. 2013: Julkisivu-urakka (asuinrakennus, Intiankatu 1). 2012: Uusittu sadevesipumppaamon hälytyskeskus sekä huoneistojen ovipuhelinjärjestelmä. 2011: Taloyhtiön saunaosaston kunnostus, jätesuojan pohjustus- ja asfaltointityöt, asennettu uusi jätesuoja ja asfaltoitu talon julkisivun (Hämeentien puoli) sokkelin vierusta. 2010: Rakennettiin Kongontien puolelle aita, porrashuoneiden maalauskunnostus, akustiikkalevyjen, jalkalistojen ja porraskaiteiden käsijohtimien uusiminen, uusittu lämmönsiirrin, Intiankatu 1 rakennuksen lounaispäädyn B-porrashuoneen seinän korjaus ja salaojan kunnostus vesieristyksineen. Salaojaverkoston kuvaus ja puhdistus. 2009: Poistoilmakanavien puhdistus. Pohjavesipumpun uusiminen ja hälytysjärjestelmän asennus ongelmatilannetta varten. Pihan puustosta tehtiin katselmus ja kaadettiin puita tarpeen mukaan. Talkoilla rakennettiin aita pohjoispäätyyn ja kunnostettiin porrashuoneiden sisäänkäyntien metalliosat. 2008: Märkätilojen pintakosteuskartoitus. Julkisivujen elementtisaumaus sekä liiketilojen kellareissa tapahtuneiden vesivahinkojen korjaukset. 2005: Julkisivujen ja parvekkeiden kuntotutkimukset ja talon koillispäädyn sadevesiviemäröinnin kunnostus. 2001: Puurakennusten maalaukset. 1995: Parvekemaalaukset.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit:
2023: - Asuintalon katon pesu ja pinnoittaminen tarvittaessa, kattohuollon korjaustoimenpiteet - Ilmanvaihtokoneiden perushuolto - Koneellisen ilmanvaihdon nuohous - Toimistorakennusten seinien huolto tai perusteellisen kunnostuksen suunnittelu 2024: - Ikkunoiden, parvekeovien ja porrashuoneiden ulko-ovien huoltomaalaukset - Lukituksen uusiminen - Parvekeovien maalaus tai uusiminen - Porrashuoneulko-ovien maalaus - Saunan kiukaan ohjauskeskuksen uusiminen - Toimistorakennusten seinien huolto tai perusteellinen kunnostus - Yleistentilojen palovaroittimien uusiminen 2025: - PTS-Suunnitelman päivitys - Putkiston kuntotutkimus (Lämmitys-, vesi- ja viemäriputkisto) - Saunaosaston lattialämmitystermostaattien uusiminen - Sähköjärjestelmien määräaikaistarkastus - Sähköpääkeskustilan lattian pinnoittaminen - Väestönsuojan huoltotoimenpiteet ja varusteiden päivittäminen - Yleistentilojen alkuperäisten valaistusasennuksien uusiminen 2026: - Asuinrakennuksen liikehuoneiston kellarin holvitilan sähkölämmittimien uusiminen 2027: - Huoneistoparvekkeiden maalaus
Asuinhuoneistot:
10
Liikehuoneistot:
6
Liikehuoneistojen kokonaispinta-ala:
561.5 m2
Osakenumerot:
5641-6350
Muut käyttö-/luovutusrajoitukset:
Suihku- tai kylpyhuonetilojen rakentaminen tai muutostyöt sanotuissa tiloissa edellyttävät aina yhtiön hallituksen luvan. Osakkaiden huoneistokorjauksista tulee ilmoittaa etukäteen kirjallisesti isännöitsijätoimistoon. Kaikki ilmoitukset dokumentoidaan ja taloyhtiöllä on velvollisuus ja oikeus valvoa huoneistoremontteja silloin kun remontti kohdistuu kiinteisiin rakenteisiin, putkistoihin, sähkö- ja tietoverkkoihin. Mikäli huoneistoon on asennettu parvekelasitus, osakeluetteloon merkitty omistaja on sitoutunut ottamaan vastuun lasituksen kunnossapito- ja korjausvelvoitteista, joka siirtyy edelleen huoneiston osakkeiden vaihdossa uudelle omistajalle.
Tontin pinta-ala:
1557.8 m2
Tontin omistus:
Vuokra
Maanvuokraaja:
Helsingin kaupunki
Tontin vuosivuokra:
13 307,53 €
Tontin vuokra-aika päättyy:
2040-12-31
Kaavoitus:
Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta:
Helsingin Kaupunkisuunnitteluvirasto | Puh. 09 310 1673 | https://kartta.hel.fi/link/cUrkqK
Lähipalvelut
Liikenneyhteydet:
Bussipysäkki lähellä, hyvät pyöräilytiet ja raitiovaunupysäkki lähellä

Virpi Schlegel

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV

RE/MAX Strand | Excellence m2

045 631 4151

virpi.schlegel@remax.fi

Lainalaskuri

Kuukausierä € / kk

+
+
+

Kartta

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Ostotoimeksianto

Apua asunnon ostoon

Eikö hakukriteereihisi sopivaa asuntoa ole löytynyt? Jännittääkö asunnon ostotarjouksen tekeminen? Välittäjämme auttavat sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa.

Lue lisää