Kohdenumero: 80354090 Terhola, Järvenpää

Alhotie 13

Paritalo,
2-3h+k+khh+kph+s (yj:n mukaan kaksio)
55 m2
2 h
Valmistunut
1967
Hoitovastike
132 € / kk
Velaton hinta

169 000 €

Myyntihinta

169 000 €

Seuraavaa esittelyä ei ole tiedossa:
Varaa yksityisesittely

Nina Schönberg

Kiinteistönvälittäjä LKV, Kaupanvahvistaja, LVV, PVS

040 025 0885

nina.schonberg@remax.fi

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja

Monta hyvää syytä ostaa tämä koti: Ei remonttihuolia: Tämä koti on juuri kokenut täyden remontin, joka on muuttanut sen valoisaksi, moderniksi ja tyylikkääksi tilaksi. 2023-2024 uusittu mm.

sähköt, käyttövesiputket, viemäreitä ja lattiakaivoja, ikkunat, ovet, khh, kph, sauna, keittiö, kaikki pinnat ja asennettu uusi ilmalämpöpumppu.

Kiva kuisti: Olohuoneesta avautuu näkymä takapihalle, jolla voit nauttia auringosta ja raikkaasta ilmasta kahvin äärellä tai järjestää unohtumattomia grillijuhlia ystävien kanssa.

Relax: Uusi sauna tarjoaa täydelliset puitteet rentoutumiselle kiireisen päivän päätteeksi antaen sinulle mahdollisuuden unohtaa arjen stressit ja hemmotella itseäsi.

Pysäköintiunelma: pysäköintitilaa kahdelle autolle oman asunnon edessä - ei ostoksien kuljettelua toisesta päästä parkkipaikkaa.

Kohtuulliset asumiskustannukset: Hoitovastike on maltillinen. Asuntoon asennettu ilmalämpöpumppu pitää asumiskustannukset kohtuullisina.

Turvallinen ja hyvin hoidettu ympäristö: Asunto sijaitsee omalla tontilla, ja Asunto Oy Järvenpään Alhotie 13 on hyvin hoidettu yhtiö, jossa tulevaisuuden kunnossapitotarpeet on suunniteltu huolellisesti. Pienessä yhtiössä on ammatti-isännöinti.

Erinomainen sijainti: Terholan alue tarjoaa loistavat kulkuyhteydet ja lähipalvelut, kuten kaupat ja koulut, jotka ovat kävelyetäisyydellä, tehdäkseen arjestasi sujuvaa ja vaivatonta. Autolla pääset Lahdenväylälle muutamassa minuutissa.

Kaupanpäälliset: Myyjä hoitaa kustannuksellaan vielä seuraavat korjaus/ huoltotoimenpiteet heti kun säät sallivat:
1. Julkisivumaalaus: Räystäät ja julkisivupanelit
2. Sokkelin pesu ja maalaus
3. Piha-alueiden kunnostus: siirtonurmikon asennus takapihalle, sokkelin vierustan sepelöinti

Tämän taloyhtiön rakennukset / huoneistot ovat vuosikymmenien saatossa valmistuneet yhtiön tonteille eri aikoihin. D2 huoneisto vuonna 1994, A-,B- ja C-talo vuonna 1987 ja myynnissä oleva D1 huoneisto vuonna 1967.
Seinänaapurissa on äskettäin valmistunut mittava remontti (keittiö, märkätilat, pinnat ym.). Remontista ei aiheudu kustannuksia tai lainaosuuksia nyt myynnissä olevalle huoneistolle, jonka tehdyistä remonteista ei myöskään ole aiheutunut tai tule aiheutumaan lainaosuuksia myynnin kohteena olevalle huoneistolle. Tämän jälkeen D-talon paritalohuoneistot ovatkin pitkäksi aikaa remonttivapaita. Erikoisuutena tässä yhtiössä on vastuunjako, jonka mukaan D-talo ei vastaa A-, B- ja C-talon remonteista, joten naapureiden tulevista korjaustarpeista ei tarvitse huolehtia.

Varaa oma esittely ja tee elämäsi asuntokaupat: Nina Schönberg, Kiinteistönvälittäjä LKV/LVV, Kiinteistöarviointimestari PVS 0400250885, nina.schonberg@remax.fi

Lisätiedot ja yhteydenotot
Nina Schönberg

040 025 0885, nina.schonberg@remax.fi

RE/MAX Asuntokulma | Soldina Oy

y-tunnus: 3211002-8

Jaa linkki
Osoite:
Alhotie 13 04430 Järvenpää
Kaupunginosa/kylä:
Terhola
Kohdenumero:
80354090
Kerros:
1/1
Asuintilojen pinta-ala:
55 m2
Kokonaispinta-ala:
55 m2
Pinta-alan peruste:
Yhtiöjärjestyksen mukainen ja isännöitsijäntodistuksen mukainen
Lisätietoja pinta-alasta:
Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Huoneet:
2-3h+k+khh+kph+s (yj:n mukaan kaksio)
Huoneluku:
2
Kohteen tyyppi:
Paritalo
Kohteen yleiskunto:
Hyvä
Vapautuminen:
Heti
Keittiön varusteet:
Jääkaappipakastin, erillisuuni, liesi, astianpesukone ja liesituuletin
Kylpyhuoneen varusteet:
Suihku ja lattialämmitys
Näkymät huoneistosta:
takapiha (lounaan suuntainen), yhtiön piha-alue
Asunnossa sauna:
1
Omistusmuoto:
Oma
Taloyhtiöön / Kiinteistöön kuuluu:
Sähköpääkeskus 6m2.
Velaton hinta:
169 000 €
Velkaosuus:
0 €
Neliöhinta:
3 072,73 €/m2
Yhtiövastike:
132 €
Hoitovastike:
132 €
Vesimaksu:
19,5 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista:
Vesimaksut tasataan kulutuksen mukaan kerran vuodessa. Yhtiöllä on luotollinen tili, jonka 5000 €:n limiittiä ei ole käytetty. Sähkönkulutus ollut 2024 helmikuussa 773 kWh. Pidemmän ajan sähkönkulutustietoja ei ole saatavilla, sillä huoneistossa on tehty laaja remontti, jonka aikana huoneisto on ollut lämmin, mutta ei asumiskäytön lämmitystasoon verrattavissa. Sähkön kulutuksella 773 kWh on sähkön kustannus ollut noin 101,03 € talvikuukautena sisältäen sähköenergian sekä sähkön siirron. Tässä laskelmassa on sähkön hintana käytetty 8 c/kWh ja sähkön siirtohintana 5,07 c/kWh . Esitetyt sähkön kulutustiedot perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, kulutustottumuksista ja palveluntarjoajasta.
Keittiö
Keittiön varusteet:
Jääkaappipakastin, erillisuuni, liesi, astianpesukone ja liesituuletin
Liesi:
Induktio
Lattiamateriaalit:
Laminaatti
Seinämateriaalit:
Maali ja kaakeli
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen varusteet:
Suihku ja lattialämmitys
Lattiamateriaalit:
Laatta
Seinämateriaalit:
Kaakeli
Sauna
Asunnossa sauna:
1
Kiuas:
Sähkökiuas
Kodinhoitohuone
Lattiamateriaalit:
Laatta
Seinämateriaalit:
Kaakeli ja maali
Varustus:
Pesukoneliitäntä, lattialämmitys, lattiakaivo ja pöytätaso
Olohuone
Lattiamateriaalit:
Laminaatti
Seinämateriaalit:
Maali
Makuuhuoneet
Lattiamateriaalit:
Laminaatti
Seinämateriaalit:
Maali
Muut tilat ja varustelu
Taloyhtiöön / Kiinteistöön kuuluu:
Sähköpääkeskus 6m2.
TV ja tietoliikenne
Taloyhtiössä on antenni:
1
Kunto
Kohteen yleiskunto:
Hyvä
Taloyhtiön nimi:
Asunto Oy Järvenpään Alhotie 13
Kiinteistönhoidosta vastaa:
Asukkaat
Isännöitsijätoimisto:
Järvenpään Isännöintipalvelu Oy
Isännöitsijän nimi:
Marko Haakanen
Sähköposti:
marko.haakanen@jip.fi
Puhelinnumero:
09-2797 670
Katuosoite:
Mannilantie 55
Postinumero:
4 400
Postitoimipaikka:
Järvenpää
Isännöitsijäntodistuksen päivämäärä:
2024-04-11
Valmistumisvuosi:
1967
Käyttöönottovuosi:
1967
Rakennus- ja pintamateriaalit:
Puu
Kattotyyppi:
Harjakatto
Katemateriaali:
Pelti
Lämmitysjärjestelmä:
Sähkö ja ilmalämpöpumppu
Ilmanvaihto:
Koneellinen poisto
Vesijohto:
Kunnan
Viemäröinti:
Kunnan
Taloyhtiöön / Kiinteistöön kuuluu:
Sähköpääkeskus 6m2.
Lisätietoja autopaikasta:
Huoneistolla on pysäköintitilaa käytössään (2 autoa mahtuu hyvin) asunnon edessä, talon seinässä on pistoke, jonka sähkö on kytketty suoraan huoneiston sähköön, autopaikasta ei siis makseta erillistä korvausta yhtiölle.
Sähköpistokepaikkoja:
9
Onko kohteesta energiatodistusta?:
Kyllä
Kyllä | 
Energialuokka:
E2018
Kuntotutkimus tehty:
2011-02-14
Kunnossapitotarveselvitys tehty:
2023
Lisätietoja kunnossapitotarpeesta:
- katon tarkastus - hybridi-/sähköautojen latausmahdollisuuden kartoitus - sadevesien hallittu poisjohtaminen sekä maan pintojenmuotoilu perustuksien vierustalla tutkitaan. - ulkoseinien pintakäsittelyt - pihan sorastus/kivituhkaus - valvontakamerat 2023 - ikkunoiden uusiminen - roskakatoksen uusiminen (tehty)
Rakennukseen tehdyt korjaukset/remontit:
Yhtiössä tehdyt remontit: 2009 Pesutilaremontti taloissa A, B ja C 2009 LV-varaajien vaihto huoneistot A1, B2 ja C2. 2009-10 Lumiesteiden asennus rakennusten katoille 2011 Kuntoarvio 2012 Jäätyneen putken lisäeristäminen sähkökaapin lähdössä huoneistoon A1 2013 Sokkeleiden slammaus A –C talot 2014 WC istuimet vaihdettu taloihin A-C 2015 Antennijärjestelmä saatettu HD valmiuteen 2016 C-talon päädyn hapertuneet paneelit vaihdettiin. 2017 Rakennusten A-C salaojahuuhtelu 2018 Pihaovien vaihto asunnot A-C 2018 Lukostojen uusinta taloa A-C ja yleiset tilat. 2019 Rakennuksen C kattovuodon korjaus. 2021 Lumiesteet sähköhuoneen katolle 2022 Pihojen väliset aidat uusittu 2022 IV-kanavien nuohous 2023 Roskakatos uusittu Huoneistoon tehdyt remontit 2023-2024: Purkutyöt käsittäen: - kaikki pintamateriaalit - kaikki purut poistettu seinistä, alapohjasta ja yläpohjasta - kaikki vanhat sähköjohdotukset ja käyttövesiputket purettu pois - vanha öljylämmitys ja siihen liittyvät putkistot ja lämmittimet poistettu - lattiapalkistot poistettu - pesuhuoneen, khh:n ja saunan lattian betonilaatta purettu pois Suoritetut rakennustyöt purkutöiden jälkeen: -Yläpohjaan uusittu runkopalkkeja tarpeen mukaan ja asennettu höyrynsulkumuovikalvo ja yläpohjan koolaus. Muovin päälle on asennettu 50 mm PAROC-kivivillaa ja 350 mm puhallusvillaa. Myös tuulenohjaimet sivuseinien osalle asennettu. -Ulkoseiniin asennettu PAROC-kivivillaa 100 mm, lisätty vaakakoolaus 50 mm ja samanpaksuinen PAROC-kivivilla ja höyrynsulkumuovikalvo sekä 13 mm kipsilevy. -Alapohja puhdistettu ja asennettu pohjalle sekä sokkelin sivuille alaohjauspuun tasolle 30 mm finnfoamlevy, tiivistetty uretaanivaahdolla. Lisäksi puhallettu puhallusvillaa alapohjaan 450 mm. -Alapohjan lattiapalkiston uudelleen rakantaminen 400 mm jaolla. Ilmansulkupaperi ja 22 mm lastulevytys. Lattian ja seinien rajakohdat tiivistetty ennen lattiamateriaalien ja listojen asennusta. -Uusittu kaikki ikkunat ja ulko-ovi sekä lukitus. -Uusittu kaikki sähköjohdotukset MMJ kaapelilla, pistorasioiden johdotukset 3x2,5mm2, asennettu ryhmäkeskus automaattisulakkeilla, Varausjohdotus sähköauton latausaseman asennusta varten. Kaikki sähkökalusteet ja valaisimet uusittu. -Viemäröintejä uudistettu keittiön, kodinhoitohuoneen , pesuhuoneen ja saunan osalta sekä lattiakaivot uusittu. Vesijohdot uusittu kaikki. Vesikalusteet uusittu kaikki myös 200 litran vesivaraaja. Seinä-WC asennettu. -Valettu uusi betonilattia khh, ph ja saunan alueelle sekä asennettu lattialämmityskaapeli. Lattiavalu tehty myös eteisen lattiaan ja asennettu lattialämmityskaapeli. -Väliseinärungot uusittu, välissä 50 mm villaeriste. Väliovet ja painikkeet uusittu. -Kattoon asennettu 10mm MDF-paneli, lattioihin asennettu laminaatti, alla askeläänieriste. Kaikki seinät maalattu. -Keittiökalusteet uusittu koneineen. Khh:n kaapistot asennettu. -Lämmityspatterit uusittu. -Makuuhuoneen kaapisto ja eteisen liukuovikomero asennettu. -Alapohjan ryömintätilan tuuletuspaalut asennettu. -Ainoa lahokorjaus alaohjauspuussa ja runkorakenteissa kodinhoitohuoneen ulkoseinä alaosassa korjattu. -Tehty kulkusilta yläpohjaan ja kulkuluukku ulkoseinään. Myyjä hoitaa kustannuksellaan vielä seuraavat korjaus/huoltotoimenpiteet heti kun säät sallivat: -Julkisivumaalaus: Räystäät ja julkisivupanelit -Sokkelin pesu ja maalaus -Piha-alueiden kunnostus: siirtonurmikon asennus takapihalle, sokkelin vierustan sepelöinti
Asuinhuoneistot:
8
Lisätietoja taloyhtiöstä:
Yhtiökokous antoi 07.04.2009 kokouksessaan osakkaille oikeuden asennuttaa ilmalämpöpumppuja. Ilmalämpöpumppua asennutettaessa, ennen työn tai laitteen tilaamista on aina otettava yhteys isännöitsijään / hallituksen puheenjohtajaan lisäohjeiden saamiseksi. Ilmalämpöpumppujen korjaamisesta, kunnossapidosta ja niistä mahdollisesti aiheutuvista ylimääräisistä kustannuksista, vahingoista tai poistamisesta sekä yhtiön rakenteiden ennalleen saattamisesta vastaa yksinomaan osakkeen omistaja. Yhtiöjärjestyksen mukaan: Osakkeet 1-714 eivät vastaa yhtiön menoista eikä lainoista, jotka johtuvat osakkeista 715-942 tarkoittavien huoneistojen rakentamisesta tai korjaamisesta. Osakkeet 715-942 eivät vastaa yhtiön menoista eikä lainoista, jotka johtuvat osakkeita 1-714 tarkoittavien huoneistojen rakentamisesta tai korjaamisesta. 1-714 ovat A-, B- ja C-talo. 715-942 D-talo, jonka yksi paritalohuoneisto on nyt myynnissä oleva huoneisto, joka vastaa siis yhteisesti huoneistojen rakentamisesta ja korjaamisesta ainoastaan seinänaapurinsa kanssa. Seinänaapurissa on äskettäin valmistunut lähes samanlaajuinen remontti kun myynnin kohteena olevassa huoneistossa. Remontista ei ole aiheutunut eikä aiheudu kustannuksia tai lainaosuuksia nyt myynnissä olevalle huoneistolle.
Osakenumerot:
715-840
Tontin pinta-ala:
2152 m2
Tontin omistus:
Oma
Lisätietoja tontista:
Kiinteistö käsittää kaksi tonttia, 186-019-1908-001-3-V, jonka pinta-ala on 1026 m2, ja 186-019-1 908-001-4-W, jonka pinta-ala on 1126 m2.
Kaavoitus:
Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta:
Järvenpään kaupunki/ asemakaava-arkkitehti Paula Kinnunen paula.kinnunen@jarvenpaa.fi 040 315 3886
Lähipalvelut
Palvelut:
Erinomainen sijainti: Terholan alue tarjoaa loistavat kulkuyhteydet ja lähipalvelut, kuten kaupat ja koulut, jotka ovat kävelyetäisyydellä, tehdäkseen arjestasi sujuvaa ja vaivatonta. Autolla pääset Lahdenväylälle muutamassa minuutissa. Kävelymatkan päässä mm. K-Citymarket, Tokmanni, McDonalds, JUST-terveyskeskus, kirpputori Helmi, LIDL, Teboil
Liikenneyhteydet:
Bussipysäkki lähellä ja sujuvat yhteydet omalla autolla
Piha:
Huoneiston käytössä on mukavan kokoinen takapiha-alue.

Nina Schönberg

Kiinteistönvälittäjä LKV, Kaupanvahvistaja, LVV, PVS

RE/MAX Asuntokulma | Soldina Oy

040 025 0885

nina.schonberg@remax.fi

Lainalaskuri

Kuukausierä € / kk

+
+
+

Kartta

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Ostotoimeksianto

Apua asunnon ostoon

Eikö hakukriteereihisi sopivaa asuntoa ole löytynyt? Jännittääkö asunnon ostotarjouksen tekeminen? Välittäjämme auttavat sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa.

Lue lisää