Kohdenumero: 80352272 Asemantausta, Lahti

Vaaksakatu 5

Luhtitalo,
2h,k,kph,s,las.parveke
60 m2
2 h
Valmistunut
1989
Hoitovastike
218,79 € / kk
Velaton hinta

125 000 €

Myyntihinta

104 651,04 €

Seuraavaa esittelyä ei ole tiedossa:
Varaa yksityisesittely

Satu Hätönen

Kiinteistönvälittäjä LKV

045 169 8588

satu.hatonen@remax.fi

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja

Etsitkö valoisaa ja viihtyisää kotia rauhallisella alueella, josta ei puutu nykyaikaisia mukavuuksia? Tutustu tähän upeaan luhtitalon ylimmän kerroksen asuntoon Lahden Asemantaustassa, joka tarjoaa kaiken tarvittavan mukavaan asumiseen ja hieman enemmän. Asunto on kokenut huolellisia päivityksiä viime vuosina.

Vuonna 2019 uusittu keittiö hurmaa modernilla ilmeellään ja laadukkailla kodinkoneilla, jotka tekevät arjesta sujuvaa. Olohuone ja makuuhuone ovat saaneet uuden ilmeen parkettilattioilla ja seinät ovat raikkaat tapetoinnin ja maalauksen ansiosta. Kylpyhuone on remontoitu vuonna 2021 ja samalla asuntoon on rakennettu oma sauna, joka kutsuu rentoutumaan pitkän päivän päätteeksi. Lisäksi lasitettu parveke länteen tarjoaa miellyttävän paikan nauttia ilta-auringosta.

Asunto sijaitsee Asunto Oy Launeen Portissa, jossa on huomioitu asukkaiden viihtyvyys monin tavoin. Taloyhtiössä on muun muassa pesutupa ja käsityöhuone sekä huoneistokohtaiset varastot. Autopaikan saa vuokrattua ja sähköautojen latauspisteitä on myös mahdollista asentaa. Taloyhtiö on aktiivinen ja huolehtii kiinteistön kunnossapidosta, mikä näkyy muun muassa tehtyjen ja suunniteltujen remonttien laajuudessa. Jos huoneiston velkaosuuden maksaa pois, on hoitovastike suhteellisen kohtuullinen 218,79€/kk

Sijainti Asemantaustassa on ihanteellinen. Läheltä löytyvät niin koulut kuin päiväkoditkin, ja keskustan palvelut ovat vain lyhyen matkan päässä. Alueella on myös erinomaiset liikenneyhteydet, joten liikkuminen on vaivatonta niin omalla autolla kuin julkisillakin.

Tämä koti sopii erinomaisesti niin yksin asuville, pariskunnille kuin pienille perheillekin, jotka arvostavat rauhallista sijaintia, mutta haluavat pysyä lähellä kaupungin sykettä. Jos kaipaat kotia, joka tarjoaa viihtyisyyttä, modernia mukavuutta ja loistavan sijainnin, tämä asunto on ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

Lisätiedot ja esittelyt: Satu Hätönen 045-1698588 myös whats app.

Lisätiedot ja yhteydenotot
Satu Hätönen

045 169 8588, satu.hatonen@remax.fi

RE/MAX Noste | Noste Oy LKV

y-tunnus: 2618518-9

Jaa linkki
Osoite:
Vaaksakatu 5 15100 Lahti
Kaupunginosa/kylä:
Asemantausta
Kohdenumero:
80352272
Kerros:
3/3
Asuintilojen pinta-ala:
60 m2
Muiden tilojen pinta-ala:
0 m2
Kokonaispinta-ala:
60 m2
Pinta-alan peruste:
Yhtiöjärjestyksen mukainen ja isännöitsijäntodistuksen mukainen
Huoneet:
2h,k,kph,s,las.parveke
Huoneluku:
2
Kohteen tyyppi:
Luhtitalo
Kohteen yleiskunto:
Hyvä
Vapautuminen:
Sopimuksen mukaan
Keittiön kuvaus:
Keittiö on vuonna 2019 remontoitu. Työtasot laminaattia, välitilassa kivilaatta, induktioliesi, kiertoilmauuni, jääkaappi-pakastin, intekroitu mikro, kiinteät työskentelyvalot, liesituuletin (suodatin).
Kylpyhuoneen kuvaus:
Kylpyhuone on remontoitu vuonna 2021. Samalla asuntoon on tehty sauna. Kylpyhuoneen varusteina on pesukone, sähköinen lattialämmitys, wc-istuin, suihku, kiinteät valaisimet. Lattia- ja seinäpinnat ovat laattaa.
Parveke:
1
Asunnossa sauna:
1
Saunan lisätiedot:
Oma sauna tehty 2021. Sähkökiuas, lattiassa laatta ja seinissä paneeli.
Omistusmuoto:
Oma
Velaton hinta:
125 000 €
Velkaosuus:
20 348,96 €
Neliöhinta:
2 083,33 €/m2
Yhtiövastike:
506,43 €
Hoitovastike:
218,79 €
Rahoitusvastike:
287,64 €
Vesimaksu:
Vesimaksuennakko 17 € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Keittiö
Keittiön kuvaus:
Keittiö on vuonna 2019 remontoitu. Työtasot laminaattia, välitilassa kivilaatta, induktioliesi, kiertoilmauuni, jääkaappi-pakastin, intekroitu mikro, kiinteät työskentelyvalot, liesituuletin (suodatin).
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus:
Kylpyhuone on remontoitu vuonna 2021. Samalla asuntoon on tehty sauna. Kylpyhuoneen varusteina on pesukone, sähköinen lattialämmitys, wc-istuin, suihku, kiinteät valaisimet. Lattia- ja seinäpinnat ovat laattaa.
Sauna
Asunnossa sauna:
1
Saunan lisätiedot:
Oma sauna tehty 2021. Sähkökiuas, lattiassa laatta ja seinissä paneeli.
Olohuone
Olohuoneen lisätiedot:
Parkettilattia, seinät ovat tapetoitu/maalattu.
Makuuhuoneet
Makuuhuoneen lisätiedot:
Parkettilattia, seinät ovat tapetoitu/maalattu.
Muut tilat ja varustelu
Muut tilat:
Eteisessä lattiassa on vinyyli.
Parveke:
1
Säilytystilat
Kohteen säilytystilat:
Kellarikomero
TV ja tietoliikenne
Kohteessa on kaapeli-TV liittymä:
1
Kunto
Kohteen yleiskunto:
Hyvä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan ei kuulu:
Irtaimisto.
Taloyhtiön nimi:
Asunto Oy Launeen Portti
Kiinteistönhoidosta vastaa:
Huoltoyhtiö
Lisätietoja kiinteistönhoidosta:
Kiinteistöpalvelu Nummela Ay, huolto@kpnummela.fi, 0400 714 325.
Isännöitsijätoimisto:
REIM Lahti Oy
Isännöitsijän nimi:
Soini Marko
Puhelinnumero:
0207 438 370
Isännöitsijäntodistuksen päivämäärä:
2022-03-28
Valmistumisvuosi:
1989
Käyttöönottovuosi:
1989
Rakennus- ja pintamateriaalit:
muu, betonielementti
Kattotyyppi:
Harjakatto
Katemateriaali:
Tiilikate
Lämmitysjärjestelmä:
Kaukolämpö
Ilmanvaihto:
Koneellinen poisto
Taloyhtiössä sauna:
1
Taloyhtiössä on:
Pesutupa, askarteluhuone, väestönsuoja ja huoneistokohtaiset varastot, sauna
Lisätietoja autopaikasta:
Toteutuneet autopaikat 54 kpl. 10,00€/kk autopaikka. Isännöitsijän kautta jonotusperiaatteella.
Piha-autopaikat:
54
Lisätietoja taloyhtiön autopaikoista:
Osakkaan on mahdollista muutostyönään, jonka hallitus on hyväksynyt. Sekä omalla kustannuksellaan hankkia ja asennuttaa taloyhtiön autopaikalle sähköauton latauslaite Harju Elekter Oy Satmatic. Mittarin lukemisesta ja sekä sähkönkulutuksen laskuttamisesta tulevat kustannukset maksaa käyttäjä. Latauspisteestä maksetaan sähköennakkoa hallituksen päätöksen mukaisesti ja tasauslaskutus vuosittain. Hallitus päättää vuosittain lataussähkön hinnan. Osakkaalla on velvollisuus autopaikan ennallistamiseen. Latauslaitteen saa asentaa keskellä pihaa oleville autopaikoille, ei rakennusten seinustoilla oleville autopaikoille. Tarvittaessa hallitus suorittaa autopaikkojen uudelleen järjestelyjä.
Lisätietoja paikoituksesta:
Toteutuneita autopaikkoja 54 kpl. Autopaikat jonotusperiaatteella isännöitsijältä (kts autopaikkasäännöt).
Onko kohteesta energiatodistusta?:
Kyllä
Kyllä | 
Energialuokka:
E2018
Rakennukseen tehdyt korjaukset/remontit:
1997: Porrasulko-ovien maalaus. 1998: Porraskäytävien maalaus A ja B. 1999: Rappukäytävien maalaus C ja D. 2001: Kaikkien asuntojen ulko-ovet vaihdettu. 2002: Puolet ikkunoiden maalaus. 2004: Jätekatosten rakentaminen. 2009: Saunan/pesuhuoneen kunnostus. Vaaksakatu 1. 2011: Uudet postilaatikot ja lukituksen uusiminen, Vaaksakatu 1 puolelle uusittu kaukolämpöpaketti. Yhtiössä teetetty kuntoarvio. 2012-2013: Ilmanvaihdon nuohous ja säätö. 2013: Julkisivujen ja parvekkeiden kunnostus sekä uudet julkisivujen elementtisaumat. Kaukolämpöpaketti Vaaksakatu 5 puolelle. 2014: Huoneistojen A2 ja A3 kosteusvaurioiden korjaussekä taloyhtiön omistaman huoneiston A3 kokonaisvaltainen uudistaminen (valmis 2015). 2016: Katot pesty ja suojattu. Autolämmitysrasiat uusittu. 2016-2017: Kiinteistön perustusten vedeneristäminen, salaojat, rännivedet ja maanrakennustyöt ja tarvittavat LVIS-työt (kuten radonkaivot). Taloyhtiön piha-alueiden osittainen uudelleenjärjestely ja peruskorjaus. 2017: Ilmanvaihtokoneet uusittu, asennettu taajuusmuuttajat sekä säädinyksiköt. 2018: Lämmitysverkoston kunnostus C-Flush-saneerauspuhdistus menetelmällä ja samalla vaihdettu 286 patteriventtiiliä uusiin. 2019: Vesikatot uusittu ja samalla asennettu lisäpalokatkot, kattoturvatuotteet, vesikourut, syöksyt ja yläpohjan lisälämmöneristys. Pihavarastojen ja jätekatosten katot uusittu. 2020: Vaaksakatu 5 kuivaushuoneeseen uusittu ilmankuivain. Käyttövesiputkiston saneeraus, matalalämpöverkko hstot B23, B28, B34 (laajan kosteusvaurion vuoksi saneerattu ennen koko taloyhtiötä koskevaa LVI-S-saneerausta) 2021: LVI-S-saneeraus ja matalalämpöverkko. V-nuohous ja säätö 2021 Varastotilojen valaistuksen uusiminen led-valaisimiksi 2021 Huoneistojen vieressä olevien ulkovalaisimien uusiminen sekä muiden yleisten tilojen valaisimien uusiminen, (joita ei ole vielä uusittu nykyaikaisemmiksi led-valaisimiksi) 2022
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit:
Hallituksen näkemyksen mukaan tulevien viiden vuoden aikana tehtäväksi tullee: - Taloyhtiön saunatilojen päivitys - Huoltomaalaukset puu- ja metallipinnoille - Pesulakoneiden vaiheittainen uusinta/päivitys - Alimpien kerrosten huoneistojen lattiarajojen tiivistyskorjaukset huoneiston lattiapinnoitteen uusimisen yhteydessä (osakasmuutostyö) - Piha-alueen paikka-asfaltointi - Ikkunoiden uusiminen
Asuinhuoneistot:
70
Osakenumerot:
9662-9814
Tontin pinta-ala:
6448 m2
Tontin omistus:
Vuokra
Maanvuokraaja:
Lahden kaupunki
Tontin vuosivuokra:
24 810,66 €
Tontin vuokra-aika päättyy:
2040-12-30
Kaavoitus:
Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta:
Lahden kaupunki.

Satu Hätönen

Kiinteistönvälittäjä LKV

RE/MAX Noste | Noste Oy LKV

045 169 8588

satu.hatonen@remax.fi

Lainalaskuri

Kuukausierä € / kk

+
+
+

Kartta

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Ostotoimeksianto

Apua asunnon ostoon

Eikö hakukriteereihisi sopivaa asuntoa ole löytynyt? Jännittääkö asunnon ostotarjouksen tekeminen? Välittäjämme auttavat sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa.

Lue lisää