Kohdenumero: 80311469 Lepaa, Lepaa

Lepaan tontit

Omakotitalotontti,
h
Valmistunut
Hoitovastike
/ kk
Velaton hinta

6 750 €

Myyntihinta

6 750 €

Seuraavaa esittelyä ei ole tiedossa:
Varaa yksityisesittely

Nina Aitola

Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä lkv, LVV, kilat

050 369 1010

nina.aitola@remax.fi

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja

Kauniissa Lepaan maalaismaisemassa tontteja

Iso omakotitontti ja kaksi asuinpientalojen tonttia hyvällä paikalla Lepaan taajamassa. Lepaan kyläkoululle on matkaa noin 500 m.

Kylällä on maataloutta, omakotitaloja ja rivitaloasutusta sekä mm. Lepaa Golf, Lepaan viinitila, juhlakartano Lepaan Kartano ja Hämeen Ammattikorkeakoulun Lepaan yksikkö entisen puutarhaoppilaitoksen paikalla.

Lepaan virralle, joka johtaa Hämeenlinnan suuntaan tai Vanajan selälle on noin 1,5 km. Vesiyhteys on mm. Valkeakoskelle ja Tampereelle. Lepaalta Parolan palveluihin on matkaa noin 9 km.

Tontin rajalla on valmius liittyä kunnan vesi- ja viemäriverkostoon ja myös sähköt löytyvät tontin rajalta. Lisätiedot HS-vesi ja Elenia Oy. Tontti on myös mahdollista vuokrata. Katuvalaistus on laitettu. Tien päällystys tulossa myöhemmin.

Tee pesä Hattulaan kampanjassa tontit myydään -50% hinnalla. Kampanja on voimassa vuoden 2023 loppuun. Ostaja saa myös 1500€ arvoisen pihasuunnitelman kaupan päälle. Kysyy lisää välittäjältä.

Tontin ostajan tai vuokraajan maksettavaksi tulee lisäksi kiinteistön asiakirjakulut 79 €, lohkomiskuut 1220 € ja 120 € kaupanvahvistuskuluja. Tontin voi varata puoleksi vuodeksi maksamalla 1000 € varausmaksun käsirahana, joka hyvitetään oston tai vuokrauksen yhteydessä. Varauksen jälkeen on mahdollista teetättää maaperätutkimus ja karsia pusikkoa. Tontin voi halutessaan vielä vaihtaa.

Lisätiedot kiinteistönvälittäjä Nina Aitola LKV, LVV, KiLat puh. 050 369 1010 tai nina.aitola@remax.fi

Lisätiedot ja yhteydenotot
Nina Aitola

050 369 1010, nina.aitola@remax.fi

RE/MAX Helmi | Hämeenlinnan Asuntovälitys Oy LKV

y-tunnus: 2924045-4

Jaa linkki
Osoite:
Lepaan tontit 14610 Lepaa
Kaupunginosa/kylä:
Lepaa
Kohdenumero:
80311469
Kerros:
Kohteen tyyppi:
Omakotitalotontti
Vapautuminen:
Heti
Omistusmuoto:
Oma
Myyntihinta:
6 750 €
Vesijohto:
kunnan
Viemäröinti:
kunnan
Muut käyttö-/luovutusrajoitukset:
Rakentamisvelvoite on kaavan käyttötarkoituksen mukaisen asuinrakennuksen rakentaminen kolmen (3) vuoden kuluessa kauppakirjan allekirjoituspäivämäärästä lukien siihen valmiusasteeseen, että rakennusvalvontaviranomainen voi suorittaa maankäyttö- ja rakennuslain 153a §:n mukaisen hyväksyttävän osittaisen loppukatselmuksen (käyttöönottokatselmus). Kunta voi harkita jatkoajan myöntämistä hakemuksesta perustelluin syin korkeintaan yhdeksi (1) vuodeksi. Mikäli rakentamisvelvollisuus laiminlyödään, kauppa purkaantuu ja alue palautuu kunnan omistukseen (kauppahinnan palautuksesta vähennetään varausmaksua vastaava määrä, joka jää kunnalle). Rakentamattoman asuintonttia ei saa luovuttaa edelleen ilman kunnan kirjallista suostumusta. Lupa tontin luovuttamiseen rakentamattomana tulee hakea kirjallisesti. Mikäli kiinteistö luovutetaan rakentamattomana, tulee alkuperäisen kauppakirja ehdot siirtää sellaisenaan luovutuksensaajalle. Kiinteistönomistaja sallii kunnan osoittamien yhdyskuntaa tai kiinteistöä palvelevien tarpeellisten johtojen, laitteiden yms. ja niiden kiinnikkeiden sijoittamisen kiinteistölle. Tässä tarkoitetuista toimenpiteistä kiinteistönomistajalle aiheutuva suoranainen haitta tai vahinko korvataan erikseen tehtävän sopimuksen mukaisesti.
Tontin pinta-ala:
2 700
Tontin omistus:
Oma
Kaavoitus:
Asemakaava
Lähipalvelut
Palvelut:
Lepaalla on Viinitilan yhteydessä pieni kauppa. Kirjastoauto käy säännöllisesti. Terveysasema Parolassa.
Koulut:
Luokat 1-6 Lepaan koululla ja siitä ylöspäin Parolassa
Päiväkoti:
Lepaalla
Lisätietoja liikenneyhteyksistä:
Linja-auto nro 620 liikennöi Tyrväntö-Parola-Aulanko-Hämeenlinna ma-la muutamia kertoja päivässä
Ranta:
Ei rantaa

Nina Aitola

Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä lkv, LVV, kilat

RE/MAX Helmi | Hämeenlinnan Asuntovälitys Oy LKV

050 369 1010

nina.aitola@remax.fi

Lainalaskuri

Kuukausierä € / kk

+
+
+

Kartta

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Ostotoimeksianto

Apua asunnon ostoon

Eikö hakukriteereihisi sopivaa asuntoa ole löytynyt? Jännittääkö asunnon ostotarjouksen tekeminen? Välittäjämme auttavat sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa.

Lue lisää