Kohdenumero: 80360859 Asemanpelto, Lohja

Munkkaantie

Rivitalo,
Oh, avok, 4 mh, yläaula, 2xvh, et, 2xwc, psh/s, khh, p, patio/terassi, käyttöullakko + ulkovarasto
137,3
5 h
Valmistunut
1990
Hoitovastike
200 € / kk
Velaton hinta

248 000 €

Myyntihinta

248 000 €

Seuraavaa esittelyä ei ole tiedossa:
Varaa yksityisesittely

Minna Hankola

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, NHS, Myyntijohtaja

044 972 4489

minna.hankola@remax.fi

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja

Harvinaista herkkua tarjolla kahden talon PARITALOYHTIÖSSÄ! Tämä tilava paritalon puolikas ja vehreä pihapiiri yllättävät positiivisesti ja vastaavat monen toiveisiin. Täällä asuminen yhdistääkin parhaimmat piirteet omakoti- ja rivitaloasumisesta, piha on iso ja asumiskulut ovat maltilliset.

Neljä makuuhuonetta, keittiöön avoimesti yhteydessä oleva olohuone, josta on kulku ulos, erilliset wc:t molemmissa kerroksissa, sekä remontoidut pesuhuone ja sauna takaavat loistavat asumisen puitteet isommallekin porukalle. Sujuvan arjen pyörittämistä helpottaa kätevä kodinhoitohuone, ulkovarasto, sekä runsaat säilytystilat, jotka ulottuvat ullakolle asti. Tämän lisäksi kahdessa makuuhuoneessa on omat vaatehuoneet.

Parveke ja terassi lisättynä huoneiston hallinnassa olevalla, hieman normaalia isommalla pihapiirillä takaavat ulkona viihtymisen. Lähes sisäänkäynnin vieressä on tilaa jopa kolmelle autolle.

Kaikin puolin tässä on oiva perhekoti, josta myös lyhyt matka alueen kouluihin. Ota siis puhelin käteen ja varaa esittely jo tänään!

Minna Hankola
Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, NHS,
Myyntijohtaja / Oy Dealvia Ab
044 972 4489
minna.hankola@remax.fi

Lisätiedot ja yhteydenotot
Minna Hankola

044 972 4489, minna.hankola@remax.fi

RE/MAX Onni | Oy Dealvia Ab

y-tunnus: 2582234-2

Jaa linkki
Osoite:
Munkkaantie 08500 Lohja
Kaupunginosa/kylä:
Asemanpelto
Kohdenumero:
80360859
Kerros:
2/2
Asuintilojen pinta-ala:
137,3
Kokonaispinta-ala:
137,3
Pinta-alan peruste:
0
Lisätietoja pinta-alasta:
0
Huoneet:
Oh, avok, 4 mh, yläaula, 2xvh, et, 2xwc, psh/s, khh, p, patio/terassi, käyttöullakko + ulkovarasto
Huoneluku:
5
Kohteen tyyppi:
Rivitalo
Kohteen yleiskunto:
Tyydyttävä
Vapautuminen:
Muu
Keittiön kuvaus:
Toinen asunnon ilmalämpöpumpuista on keittiön ja ruokailutilan kohdalla. Kalustevälitilat mosaiikkilaattaa. Kaapistoja on myös ruokailutilan seinustalla.
Keittiön varusteet:
Jääkaappi, pakastinkaappi, astianpesukone, liesi (keraaminen, kiertoilmatoiminnolla) ja liesituuletin (liesikupu, jolla ohjataan poistoilmanvaihtoa)
Kylpyhuoneen kuvaus:
Edellisen asukkaan toimesta remontoitu 2010-2011
Kylpyhuoneen varusteet:
Suihku (1 kpl), suihkuseinä (kaarevat ja kääntyvät suihkuseinät) ja oskarin oksa
Parveke:
1
Asunnossa sauna:
1
Saunan lisätiedot:
LED valaistus. Edellisen asukkaan toimesta remontoitu 2010-2011.
Omistusmuoto:
Oma
Velaton hinta:
248 000 €
Neliöhinta:
1 806,26 €/m2
Yhtiövastike:
200 €
Hoitovastike:
200 €
Lisätietoja maksuista:
Nykyisten asukkaiden sähkön kulutus (2023/4 hlö) on ollut noin 16200 kWh. Hoitovastike 200 €/kk sisältää vesimaksuennakkoa ja tasaus kulutuksen mukaan kerran vuodessa (budjetoitu kulutus 130 m3). Sähkön ja veden kulutukseen vaikuttavat merkittävästi mm. asumistottumukset, henkilölukumäärä ja lämmityskauden olosuhteet. Sähkön hinta voi vaihdella suurestikin. Voit arvioida sähkönkulutustasi: https://vare.fi/sahkonkulutus/laskuri. Voit arvioida vedenkulutustasi: https://www.vesi.fi/vesijalanjalkilaskuri. Lisäksi mm. kotivakuutus.
Keittiö
Keittiön kuvaus:
Toinen asunnon ilmalämpöpumpuista on keittiön ja ruokailutilan kohdalla. Kalustevälitilat mosaiikkilaattaa. Kaapistoja on myös ruokailutilan seinustalla.
Keittiön varusteet:
Jääkaappi, pakastinkaappi, astianpesukone, liesi (keraaminen, kiertoilmatoiminnolla) ja liesituuletin (liesikupu, jolla ohjataan poistoilmanvaihtoa)
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus:
Edellisen asukkaan toimesta remontoitu 2010-2011
Kylpyhuoneen varusteet:
Suihku (1 kpl), suihkuseinä (kaarevat ja kääntyvät suihkuseinät) ja oskarin oksa
Lattiamateriaalit:
Laatta
Seinämateriaalit:
Kaakeli
Sauna
Asunnossa sauna:
1
Saunan lisätiedot:
LED valaistus. Edellisen asukkaan toimesta remontoitu 2010-2011.
Kiuas:
Sähkötoiminen pilarikiuas (2020)
Erilliset WC:t
WC:n lisätiedot:
ALAKERTA: Pesuallas, WC-istuin, peilikaappi valolla, allaslaatikosto, LED kattovalaistus, ikkuna, lattialämmitys, remontoitu 2021 YLÄKERTA: Pesuallas, WC-istuin, ala- ja yläkaapistot, LED valaistu peili, remontoitu 2010/2011
Lattiamateriaalit:
Laatta
Kodinhoitohuone
Kodinhoitohuoneen lisätiedot:
Yläkerrassa. Ikkuna.
Lattiamateriaalit:
Muovimatto
Seinämateriaalit:
Maali ja Lavuaarin takana muovipinnoite
Varustus:
Pesukoneliitäntä (tilaa pesutornille), lattiakaivo, pyykkikaapit (1 kpl koreilla), pöytätaso ja pesuallas (rst, iso)
Olohuone
Olohuoneen lisätiedot:
Kulku takapihalle.
Makuuhuoneet
Makuuhuoneen lisätiedot:
YLÄKERTA: Kahdessa makuuhuoneessa, joista toisesta on kulku parvekkeelle, on vaatehuoneet ja yhdessä makuuhuoneessa kaapisto. ALAKERTA: Makuuhuoneeksi sopivassa huoneessa on avoin/oveton yhteys olohuoneeseen. Huoneen seinähyllyt voivat kuulua kauppaan, jos ostaja haluaa.
Muut tilat ja varustelu
Muut tilat:
TUULIKAAPPI: Laattalattia. Liukuovikaapisto, jossa on lämminvesivaraaja ja säilytystilaa. ETEINEN: Avonaulakko ja kaapisto. YLÄAULA: Tilassa on ilmalämpöpumppu ja kulku käyttöullakolle. ULKOVARASTO: Sisääntulon yhteydessä. Metallihyllyt. Varaston ylisillä on säilytystilaa.
Parveke:
1
Terassi:
1
Rakennusmateriaalit
Lattiamateriaalien kuvaus ja lisätiedot:
Keittiössä muovimattoa, WC ja pikkueteinen laattaa, muutoin alakerrassa parkettia. Yläkerran makuuhuoneiden ja aulan lattiapinnat laminaattia, vaatehuoneet ja kodinhoitohuone muovimattoa. Wc:t, psh/s laattaa. (Yläkerran laminaattia on vielä jäljellä jonkin verran).
TV ja tietoliikenne
Kohteessa on kaapeli-TV liittymä:
1
Kunto
Kohteen yleiskunto:
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta:
Tiloja on remontoitu rakentamisen jälkeen (mm., pesuhuone/sauna, molemmat wc:t) ja myös pintoja on päivitetty. Kodinhoitotila on vielä alkuperäisessä kuosissaan ja alakerran parkettilattiapinnat ovat kuluneet. Myyntiesitteellä ilmoitettu kuntoluokitus on subjektiivinen käsitys asunnon kunnosta, eikä sitä tule sekoittaa rakennusalan ammattilaisen tekemän kuntotarkastuksen, -tutkimuksen tai -arvion kuntoluokitukseen.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan ei kuulu:
Irtain henkilökohtainen omaisuus.
Taloyhtiön nimi:
Asunto Oy Ruokinkuja
Kiinteistötunnus:
444-423-1-56
Kiinteistönhoidosta vastaa:
Asukkaat
Lisätietoja kiinteistönhoidosta:
Jokainen osakas hoitaa oman asunnon pihapiirin. Yhdessä on hoidettu talvisin parkkialueiden lumien auraus. Vuorojakoja ei ole ollut tarvetta järjestää.
Isännöitsijätoimisto:
Ei isännöitsijää
Isännöitsijäntodistuksen päivämäärä:
2024-06-13
Valmistumisvuosi:
1990
Rakennus- ja pintamateriaalit:
Puu
Kattotyyppi:
Harjakatto
Katemateriaali:
Tiili
Lämmitysjärjestelmä:
Sähkö
Ilmanvaihto:
Koneellisella poistolla tehostettu painovoimainen ilmanvaihto
Vesijohto:
Kaupungin verkostossa
Viemäröinti:
Kaupungin verkostossa
Taloyhtiössä on:
Taloyhtiöllä yhteinen pihavarasto, jossa mm. ruohonleikkuri yhteiseen käyttöön. Taloyhtiön pihan yhteisellä osalla lasten leikkipaikka
Lisätietoja taloyhtiön autopaikoista:
Virallisia autopaikkoja yhtiössä 8 (1 lämmitystolppa ja 2 autopaikkaa/asunto). Osalla huoneistoista on toteutettuja autopaikkoja enemmän kuin 2kpl.
Onko kohteesta energiatodistusta?:
Kyllä
Kyllä | 
Energialuokka:
D2018
Lisätietoja energiatodistuksesta:
Lämmitys-/iv-järjestelmät, ulkoseinät ja ulko-ovet ovat hyvässä kunnossa. Ei toimenpide-ehdotuksia.
Lisätietoja asbestikartoituksesta:
Rakennus on rakennettu ennen vuotta 1994, jolloin asbestin käyttö rakentamisessa kiellettiin. Ennen vuotta 1994 rakennettujen rakenteiden purkutöitä ja remontteja, tulee tehdä haitta-ainekartoitus. Mikäli rakenteista löytyy asbestia, tulee purkutyöt teettää asianmukaiset luvat omaavalla urakoitsijalla.
Rakennukseen tehdyt korjaukset/remontit:
2023: Etupihan pylväsvalaisimen uusinta ja asennus 2022: A/B Terassien välisen aidan korjaus, ilmavaihdon puhdistus, mittaus ja säätö 2021: Ulko-ovet asennuksineen, talojen maalaus 2019: Räystäskourujen tyhjennys 2015: Parkkialueen kaadot 2013: Parkkialueen korjaus 2012: Lasten leikkipaikka 2008: Lasersähkö ja JR-putki töitä 2002: Talon maalaus 2001: Pihakopin valot 1999: Käytävä ja parkkialueen soritus 90-luku: Lipputangon pystytys ja pihan varastorakennuksen pystytys talkoilla
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit:
2024 kesällä: Rakennusten kattotiilien puhdistus ja mahdollinen suoja-ainekäsittely. ----------- Yhtiökokouksessa 20.05.2024 on keskusteltu mm. joidenkin pihapuiden kaatamistarpeesta ja päätetty pyytää tarjouksia työtä suorittavilta yrityksiltä. IV-kanavien tutkimusraportti on saatu (Pohtoputki Oy) ja mahdollisia korjaustoimia on tarkoitus suorittaa tarpeen mukaan. Leikkipaikan turvallisuus tarkistetaan ja tehdään mahdolliset korjaukset. Normaaleita rännien ja kourujen puhdistus- sekä huoltotöitä (tarjousten perusteella). On myös keskusteltu sähköautojen latausmahdollisuuksista. Yhtiökokous on valtuuttanut hallituksen tekemään ym. vaatimat toimenpidepäätökset.
Asuinhuoneistot:
4
Lisätietoja taloyhtiöstä:
Piha-alueet ovat yhtiön omistamia, mutta vakiintunut käytäntö on ollut, että kaikilla huoneistoilla on käytössään ikään kuin oma piha-alue, joka ulottuu tavallista laajemmalle alueelle. Kunnossapitovastuuasiat hoidetaan kiinteistöliiton vastuunjakotaulukon mukaisesti.
Osakenumerot:
1-100
Tontin pinta-ala:
3 840
Tontin omistus:
Oma
Kaavoitus:
Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta:
1) Asemakaava (444-RK017), 2) Asemakaava (444-RK080), 3) Asemakaava (444-RK117), 4) Yleiskaava(444-OYK006). Asemakaavojen ajantasaisuusselvitys (M4) vireillä (kaavoittaja Kaisa Leppikangas). Lisätietoja: www.lohja.fi/asuminen-ja-ymparisto/kaupunkisuunnittelu-ja-kaavoitus
Lähipalvelut
Paikallistiedot:
Asemanpellon leikkipuisto n. 240m, pallokenttä ja matonpesupaikka n. 1 km. Lempolan kauppakeskittymään n. 1,7 km (ruokakauppoja, apteekki, päivittäistavarakauppoja, autokatsastus, rautakauppa, pikaruokaravintoloita. Ks. lisätietoja palveluista: https://www.lohja.fi/
Liikenneyhteydet:
Bussipysäkki lähellä
Lisätietoja liikenneyhteyksistä:
Lähimmät linja-autopysäkit Mäntynummentiellä/Venteläntiellä n. 600 m (Helsingin ja Lohjan suuntiin).

Minna Hankola

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, NHS, Myyntijohtaja

RE/MAX Onni | Oy Dealvia Ab

044 972 4489

minna.hankola@remax.fi

Lainalaskuri

Kuukausierä € / kk

+
+
+

Kartta

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Ostotoimeksianto

Apua asunnon ostoon

Eikö hakukriteereihisi sopivaa asuntoa ole löytynyt? Jännittääkö asunnon ostotarjouksen tekeminen? Välittäjämme auttavat sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa.

Lue lisää