Kohdenumero: 80336205 Virkkala, Lohja

Impivaaranpolku 10

Omakotitalo,
5h, k, psh/s/khh, tekn + ak/varasto
119 m2
5 h
Valmistunut
1980
Hoitovastike
/ kk
Velaton hinta

158 000 €

Myyntihinta

158 000 €

Seuraavaa esittelyä ei ole tiedossa:
Varaa yksityisesittely

Minna Hankola

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, NHS, Myyntijohtaja

044 972 4489

minna.hankola@remax.fi

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja

Tarjolla Jämerä -täyskivitalo Virkkalasta. Tässä oikeasti on kohde, joka kannattaa tulla katsomaan paikan päälle.

Miksi näin, niin siksi että kuvat eivät kerro tuhatta sanaa saatikka totuutta tästä talosta. Rakennus on kivitalo päästä varpaisiin eli seinien lisäksi alapohja ja yläpohjakin ovat kivirakenteiset. Kyse ei myöskään ole valesokkelirakenteesta, vaan tuulettuvasta alapohjasta. 1-tasoratkaisu ja 3-4 makuuhuonetta kelpaavat kyllä monelle ja vaikka yksi näistä neljästä makuuhuoneesta onkin tällä hetkellä läpikulkutilana, on sen muuttaminen paremmin toimivaksi makuuhuoneeksi mahdollista vaikkapa samalla, kun remontoit pesutilat. Talo on ollut rakentamisesta saakka yhden perheen koti.

Tontti on napakka 600 m2 ja se on onnistuttu rakentamaan kivasti niin, että on jäänyt sopivasti pihaa sekä myös terassialueita. Sitä voisi kuvitella, ettei näin pienellä tontilla olisi yksityisyyttä, vaan kyllä on. Ja mukavasti on myös istutuksia eli piha on valmis. Autokatos, jonka perällä on myös eristämätön varasto, on aivan sisäänkäynnin vieressä.

Talo sijaitsee päättyvän kadun varressa, lähellä Hanko-Hyvinkää valtaväylää ja niin suomen- kuin ruotsinkielisetkin koulut ovat lähistöllä ja alakoulut lähes vieressä. Öljylämmityksen voi järkevästi ja helpostikin muuttaa nykyaikaisempaan lämmitysmuotoon, saunassa on varaus puukiukaalle ja olohuoneessa on takka, johon voisi asentaa takkasydämen.

Vaikka talo on hyvinkin asuttavassa kunnossa, se vaatii toki remonttia. Tervetuloa siis tutustumaan tähän 80-luvun alussa rakentuneeseen vankkaan omakotitaloon, Lohjan Virkkalassa!

Soita Minnalle ja sovitaan aika käynnille! P. 0449724489

+ TÄYSKIVITALO
+ NOPEAT KAUPAT MAHDOLLISET
+ VAPAUTUU PIAN
+ VESIKIERTOINEN LÄMMITYSVERKOSTO

Lisätiedot ja yhteydenotot
Minna Hankola

044 972 4489, minna.hankola@remax.fi

RE/MAX Onni | Oy Dealvia Ab

y-tunnus: 2582234-2

Jaa linkki
Osoite:
Impivaaranpolku 10 08700 Lohja
Kaupunginosa/kylä:
Virkkala
Kohdenumero:
80336205
Kerros:
1/1
Asuintilojen pinta-ala:
119 m2
Muiden tilojen pinta-ala:
0 m2
Kokonaispinta-ala:
147 m2
Lisätietoja pinta-alasta:
Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi. Ostajan halutessa varmistua pinta-alasta, suosittelemme SFS-standardin 5139 mukaista pinta-alamittausta.
Huoneet:
5h, k, psh/s/khh, tekn + ak/varasto
Huoneluku:
5
Kohteen tyyppi:
Omakotitalo
Kohteen yleiskunto:
Tyydyttävä
Vapautuminen:
Muu
Keittiön varusteet:
Jääkaappipakastin (Festivo Cold system kotikylmiö), liesituuletin (hormiin), astianpesukone (point) ja mikroaaltouuni (jos ostaja haluaa)
Kylpyhuoneen kuvaus:
Tilat ovat alkuperäiset. Alkuperäisessä pohjapiirroksessa pesutilaan on suunniteltu myös wc-istuin. Mahdollisuus toteuttaa on olemassa.
Kylpyhuoneen varusteet:
Suihku, suihkuseinä, lattialämmitys (vesikierrolla), peilikaappi, pesuallas ja allaskaappi
Asunnossa sauna:
1
Saunan lisätiedot:
Tilat ovat alkuperäiset. Puukiuasta ei ole koskaan ollut, hormipaikka on kuitenkin valmiina.
Myyntihinta:
158 000 €
Lisätietoja maksuista:
Öljyä on tilattu 1000 litraa 2 kertaa vuodessa loka-/marraskuussa ja seuraavan kerran maalis-/huhtikuussa. Tilattu kesälaatua, koska säiliöt ovat eristetyssä tilassa. 27.10.2023 on viimeksi tilattu 1000 litraa (noin 1600 €). Talousjätteet: Jätehuollon perusmaksu + jäteastian tyhjennys tai jätepistemaksu sen mukaan viekö jätteet itse pisteelle vai onko noudossa (www.rosknroll.fi) Vesi- ja jätevesi: Kaupungin taksojen mukaan. Sähkön kulutustietoja ei ole saatavana. Sähkön ja veden kulutukseen vaikuttavat merkittävästi mm. asumistottumukset, henkilölukumäärä ja lämmityskauden olosuhteet. Voit arvioida sähkönkulutustasi: https://vare.fi/sahkonkulutus/laskuri. Voit arvioida vedenkulutustasi: https://www.vesi.fi/vesijalanjalkilaskuri. Lisäksi mm. vakuutukset sekä polttopuut. Hallituksen esityksen mukaan kiinteistöjen varainsiirtovero laskee neljästä prosentista 3 prosenttiin. Jos laki hyväksytään, sitä sovelletaan alkaen 12.10.2023. Verohallinto palauttaa liikaa maksetun varainsiirtoveron korkoineen niille asiakkaille, jotka tekevät kauppoja loppuvuoden 2023 aikana ja suorittavat veron nykyisten säännösten mukaisesti. Hallitus esittää myös, että ensiasuntojen verovapaus poistuu. Lakia sovellettaisiin sen voimaan tulosta eli 1.1.2024 lähtien. Vuonna 2023 tehdyt ensiasuntojen kaupat ovat vielä verottomia.
Keittiö
Keittiön varusteet:
Jääkaappipakastin (Festivo Cold system kotikylmiö), liesituuletin (hormiin), astianpesukone (point) ja mikroaaltouuni (jos ostaja haluaa)
Liesi:
Keraaminen
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus:
Tilat ovat alkuperäiset. Alkuperäisessä pohjapiirroksessa pesutilaan on suunniteltu myös wc-istuin. Mahdollisuus toteuttaa on olemassa.
Kylpyhuoneen varusteet:
Suihku, suihkuseinä, lattialämmitys (vesikierrolla), peilikaappi, pesuallas ja allaskaappi
Lattiamateriaalit:
Laatta
Seinämateriaalit:
Kaakeli
Sauna
Asunnossa sauna:
1
Saunan lisätiedot:
Tilat ovat alkuperäiset. Puukiuasta ei ole koskaan ollut, hormipaikka on kuitenkin valmiina.
Kiuas:
Sähkökiuas ja varaus puukiukaalle
Erilliset WC:t
Lattiamateriaalit:
Laatta
Kodinhoitohuone
Kodinhoitohuoneen lisätiedot:
Kodinhoidolle on tila pesutilojen yhteydessä. Tilat ovat alkuperäiset.
Varustus:
Pesukoneliitäntä, lattialämmitys (vesikierrolla) ja oskarin oksa
Olohuone
Olohuoneen lisätiedot:
Olohuoneessa on avotakka.
Makuuhuoneet
Makuuhuoneen lisätiedot:
Kolmessa makuuhuoneessa lattiapinnat muovimattoa (mh 1 alkup, 2 ja 3 uusittu jossakin vaiheessa). Yhdessä makuuhuoneessa lattiapinta parkettia ja huoneesta on kulku ulos sekä pesutiloihin. Yhden makuhuoneen seinissä puolipaneeli. Huoneissa kiinteät kaapistot.
Muut tilat ja varustelu
Muut tilat:
Tuulikaappi: Lattiapinta laattaa, seinäpatteri, vaatekaappi (kaapissa on sulaketaulu). Iso eteisaula, jossa runsaasti kaappitilaa.
Takkatiedot:
Takka
Terassi:
1
Lisätietoja terassista:
Etupuolella (luode) on katoksen alla oleva terassiosuus ja takapuolella (kaakko/etelä) avoterassi suojassa katseilta.
Rakennusmateriaalit
Lattiamateriaalien kuvaus ja lisätiedot:
Parkettia muualla paitsi kolmessa makuuhuoneessa muovimatot ja tuulikaapissa, pesutiloissa sekä wc:ssä laattaa.
TV ja tietoliikenne
Taloyhtiössä on antenni:
1
Kunto
Kohteen yleiskunto:
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta:
Rakennuksen kunnon voi tarkemmin määrittää kuntotarkastuksessa. Myyntiesitteellä ilmoitettu kuntoluokitus on subjektiivinen käsitys asunnon kunnosta, eikä sitä tule sekoittaa rakennusalan ammattilaisen tekemän kuntotarkastuksen, -tutkimuksen tai -arvion kuntoluokitukseen.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan ei kuulu:
Irtain mainitsematon omaisuus.
Kiinteistötunnus:
444-422-1-267
Valmistumisvuosi:
1980
Käyttöönottovuosi:
1980
Rakennus- ja pintamateriaalit:
Siporex-harkko ja betonielementti
Kattotyyppi:
Harjakatto
Katemateriaali:
Pelti
Lämmitysjärjestelmä:
Öljy
Ilmanvaihto:
Painovoimainen
Vesijohto:
Kunnan
Viemäröinti:
Kunnan
Onko kohteesta energiatodistusta?:
Kyllä
Kyllä | 
Energialuokka:
E2018
Lisätietoja asbestikartoituksesta:
Ennen vuotta 1995 rakennettujen rakenteiden purkutöitä, tulee tehdä haitta-ainekartoitus. Mikäli rakenteista löytyy asbestia, tulee purkutyöt teettää asianmukaiset luvat omaavalla urakoitsijalla.
Rakennukseen tehdyt korjaukset/remontit:
2023: Tammikuussa paisunta-astian ja varoventtiilin huolto. Kesäkuussa öljypoltinhuolto ja suuttimen sekä suodatinkennon vaihto. 2022: Tammikuussa nuohous. 2020: Asuinrakennuksen kattomateriaali vaihdettu. 2010 noin: Asennettu parkettilattiapinnat. 2000-luvun alussa: Keittiöremontti, jonka yhteydessä poistettu viileä ruokakomero.
Tontin pinta-ala:
600 m2
Tontin omistus:
Oma
Kaavoitus:
Osayleiskaava ja asemakaava
Lähipalvelut
Paikallistiedot:
Alakoulut (1-6 lk): Ristin koulu noin 500 m, Virkby skola noin 1 km Yläkoulut (7-9 lk): , Källhagens skola noin 700 m Yhtenäiskoulut (1-9 lk): Järnefeltin koulu noin 2 km Lukiot: Virkby gymnasium noin 700 m, Lohjan Yhteislyseon lukio Lohjan keskustassa noin 9 km. Virkkalan keskustasta noin 1 km päästä löytyvät ruokakaupat, apteekki, ruokapaikat ja kahvilapalvelut. Bensa-asemia on kaksin kappaleinnoin 1 km päässä. Tielle nro 25 (Hanko-Hyvinkää) on matkaa noin 1 km.
Liikenneyhteydet:
Bussipysäkki lähellä
Lisätietoja liikenneyhteyksistä:
Linja-autolla pääsee näppärästi Ristin koululta taikka kirkon kohdalta kyytiin. Vuoroja kulkee useampiakin päivässä esimerkiksi reittiä Virkkalanristi - Lohja - Helsinki tai Virkkalanristi - Karjaa. Ks. https://www.matkahuolto.fi/matkustajat/bussiaikataulut.

Lainalaskuri

Kuukausierä € / kk

+
+
+

Kartta

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Ostotoimeksianto

Apua asunnon ostoon

Eikö hakukriteereihisi sopivaa asuntoa ole löytynyt? Jännittääkö asunnon ostotarjouksen tekeminen? Välittäjämme auttavat sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa.

Lue lisää