Kohdenumero: 80311468 Kanunki/ Alppilanmäki, Parola

Kanungin rivitalotontit

Rivitalotontti,
h
Valmistunut
Hoitovastike
/ kk
Velaton hinta

34 247 €

Myyntihinta

34 247 €

Seuraavaa esittelyä ei ole tiedossa:
Varaa yksityisesittely

Nina Aitola

Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä lkv, LVV, kilat

050 369 1010

nina.aitola@remax.fi

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja

Loistavalla sijainnilla rivitalotontteja Kanungissa Hattulassa

Loistavalla sijainnilla rivitalotontteja Parolassa Kanungin asuinalueella, joka on Hattulan kunnan asuinalueista uusin. Osa tonteista on tasaisemmalla maastolla, suurin osa rinnetontteja.

Parolan keskustaan on vain noin 1,4 km ja moottoritielle noin puoli kilometriä. Lähistöllä on Parolan panssariprikaati ja panssarimuseo sekä maataloutta ja omakotitaloja. Lehijärvi on Hattulan lukuisista järvistä lähinnä. Siellä on kaksi uimarantaa.

Hattulan Kanunki on valittu vuonna 2016 viralliseksi Suomi 100 vuotta -asuinalueeksi. Kanunki on toistaiseksi ainut asuinalue Suomessa Suomi 100 -statuksella.

Tonttien rajalla on valmius liittyä kunnan vesi- ja viemäriverkostoon ja sähköt löytyy myös tonttien rajalta. Lisätiedot HS-vesi ja Elenia Oy. Tontti on myös mahdollista vuokrata. Vuosivuokra on 5% kunakin vuokravuonna tammikuun 1. päivänä voimassa olevasta myyntihinnasta. Mikäli tontin lunastaa viiden vuoden kuluessa vuokrasuhteen alkupäivästä, maksetut vuokrat hyvitetään kauppahinnassa.

Tee pesä Hattulaan kampanjassa tontit myydään -50% hinnalla. Kampanja on voimassa vuoden 2023 loppuun. Ostaja saa myös 1500€ arvoisen pihasuunnitelman kaupan päälle. Kysyy lisää välittäjältä.

Tontin ostajan tai vuokraajan maksettavaksi tulee lisäksi kiinteistön asiakirjakulut 79 €, lohkomiskuut 1220 € ja 120 € kaupanvahvistuskuluja. Tontin voi varata puoleksi vuodeksi maksamalla 1000 € varausmaksun käsirahana, joka hyvitetään oston tai vuokrauksen yhteydessä. Varauksen jälkeen on mahdollista teetättää maaperätutkimus ja karsia pusikkoa. Tontin voi halutessaan vielä vaihtaa.

Lisätiedot kiinteistönvälittäjä Nina Aitola LKV, LVV puh. 050 369 1010 tai nina.aitola@remax.fi

Lisätiedot ja yhteydenotot
Nina Aitola

050 369 1010, nina.aitola@remax.fi

RE/MAX Helmi | Hämeenlinnan Asuntovälitys Oy LKV

y-tunnus: 2924045-4

Jaa linkki
Osoite:
Kanungin rivitalotontit 13720 Parola
Kaupunginosa/kylä:
Kanunki/ Alppilanmäki
Kohdenumero:
80311468
Kerros:
Kohteen tyyppi:
Rivitalotontti
Vapautuminen:
Heti
Omistusmuoto:
Oma
Myyntihinta:
34 247 €
Vesijohto:
kunnan
Viemäröinti:
kunnan
Muut käyttö-/luovutusrajoitukset:
Rakentamisvelvoite on kaavan käyttötarkoituksen mukaisen asuinrakennuksen rakentaminen kolmen (3) vuoden kuluessa kauppakirjan allekirjoituspäivämäärästä lukien siihen valmiusasteeseen, että rakennusvalvontaviranomainen voi suorittaa maankäyttö- ja rakennuslain 153a §:n mukaisen hyväksyttävän osittaisen loppukatselmuksen (käyttöönottokatselmus). Kunta voi harkita jatkoajan myöntämistä hakemuksesta perustelluin syin korkeintaan yhdeksi (1) vuodeksi. Mikäli rakentamisvelvollisuus laiminlyödään, kauppa purkaantuu ja alue palautuu kunnan omistukseen (kauppahinnan palautuksesta vähennetään varausmaksua vastaava määrä, joka jää kunnalle). Rakentamattoman asuintonttia ei saa luovuttaa edelleen ilman kunnan kirjallista suostumusta. Lupa tontin luovuttamiseen rakentamattomana tulee hakea kirjallisesti. Mikäli kiinteistö luovutetaan rakentamattomana, tulee alkuperäisen kauppakirja ehdot siirtää sellaisenaan luovutuksensaajalle. Kiinteistönomistaja sallii kunnan osoittamien yhdyskuntaa tai kiinteistöä palvelevien tarpeellisten johtojen, laitteiden yms. ja niiden kiinnikkeiden sijoittamisen kiinteistölle. Tässä tarkoitetuista toimenpiteistä kiinteistönomistajalle aiheutuva suoranainen haitta tai vahinko korvataan erikseen tehtävän sopimuksen mukaisesti.
Tontin pinta-ala:
2 890
Tontin omistus:
Oma
Lisätietoja tontista:
Tontit ovat eri kokoisia 2890-4303 m2 asti. Hinta 39,50 k-m2.
Rakennusoikeus kerros-m²:
867 m2
Kaavoitus:
Asemakaava
Lähipalvelut
Palvelut:
Parolan keskustassa kaikki palvelut noin 2,5 km
Koulut:
Parolassa noin 2,5 km
Päiväkoti:
Parolassa noin 2,5 km
Liikenneyhteydet:
Sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Lisätietoja liikenneyhteyksistä:
Julkinen liikenne Parolan keskustasta, lukuun ottamatta koulupäiviä, jolloin Vähänummentiellä lähin pysäkki
Ranta:
Ei rantaa

Nina Aitola

Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä lkv, LVV, kilat

RE/MAX Helmi | Hämeenlinnan Asuntovälitys Oy LKV

050 369 1010

nina.aitola@remax.fi

Lainalaskuri

Kuukausierä € / kk

+
+
+

Kartta

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Ostotoimeksianto

Apua asunnon ostoon

Eikö hakukriteereihisi sopivaa asuntoa ole löytynyt? Jännittääkö asunnon ostotarjouksen tekeminen? Välittäjämme auttavat sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa.

Lue lisää