Kohdenumero: 80343296 Pasina, Pasina

Pasinantie 4

Omakotitalo,
3mh,oh,k,khh,kph,s,2wc,vh,varasto
139 m2
4 h
Valmistunut
1975
Hoitovastike
/ kk
Velaton hinta

219 000 €

Myyntihinta

219 000 €

Seuraavaa esittelyä ei ole tiedossa:
Varaa yksityisesittely

Matti Nurmikari

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja

Orimattilan Pasinassa on nyt tarjolla vuonna 1975 rakennettu, vuosien 2015-2021 välillä laadukkaasti remontoitu yksikerroksinen täystiilitalo! Talo on kuntotarkastettu 2023 ja täältä ei myöskään löydy 70-luvun taloille tyypillisiä riskirakenteita kuten valesokkelia. Tämän kodin asuintilat muodostuvat kauniista avokeittiöstä huippulaadukkaine kodinkoneineen, kolmesta makuuhuoneesta talon itäpäädyssä, joista yhdessä kiinteä liukuovikaapisto, avarasta ja valoisasta olohuoneesta sekä kylpyhuoneesta ja saunasta, jossa puukiuas.

Autotalli on muutettu osin kodinhoitohuoneeksi, ja tila toimii kätevästi niin kuntosalina kuin kotitoimistonakin.

Talossa on vesi-ilmalämpöpumppu ja lämmönjako tapahtuu vesikiertoisella lattialämmityksellä, jonka avulla lämmityskustannukset pysyvät edullisina. Tässä vesi-ilmalämpöpumpussa on myös jäähdytysominaisuus, joka varmistaa koko talon tasalämpöisyyden ympäri vuoden. Lisäksi talossa on kaksi ilmalämpöpumppua tehostamaan jäähdyttämistä kesähelteillä tai vaikka kierrättämään takan tai leivinuunin antamaa ihanaa lämpöä talvikelillä.

Omalla 1700 m2:n tasamaatontilla on runsaasti hyvin tuottavia viinimarjapensaita, omena- ja luumupuita, vadelmapensaita, mustikkapensaita ja pieni mansikkamaa. Olohuoneesta käynti suurelle terassille.

Kiinteistöllä myös tilava sähköistetty lämpöeristämätön pihavarasto jossa voi säilyttää näppärästi polkupyörät, pulkat, puutarhan työkalut ja muut pihatarvikkeet. Lasten leikkeihin ja leikkivälineiden säilytykseen on rakennettu oma isoin ikkunoin varustettu piharakennus. Piharakennuksen isojen ikkunoiden läpi seuraat vaikka talon sisältä käsin, mitä lapset piharakennuksessa puuhaavat.

Lahden keskustaan n. 15 min ajomatka, ABC Renkomäelle ja Moottoritien liittymään 8min. Bussipysäkille 100m, josta kulkevat Orimattilan ja Lahden välisellä linjalla ajavat bussit kerran tunnissa.

Lisätiedot ja yhteydenotot
Matti Nurmikari

050 447 4666, matti.nurmikari@remax.fi

RE/MAX Noste | Noste Oy LKV

y-tunnus: 2618518-9

Jaa linkki
Osoite:
Pasinantie 4 16320 Pasina
Kaupunginosa/kylä:
Pasina
Kohdenumero:
80343296
Kerros:
1/1
Asuintilojen pinta-ala:
139 m2
Muiden tilojen pinta-ala:
26 m2
Kokonaispinta-ala:
165 m2
Lisätietoja pinta-alasta:
Rakennuspiirustusten mukaisesti ilmoitettuna huoneistoala 139 m2, kerrosala 183 m2. Muihin tiloihin ilmoitettu autotalli (kodinhoitohuone/vaatehuone), varasto ja lämmönjakohuone yhteensä n. 26 m2.
Huoneet:
3mh,oh,k,khh,kph,s,2wc,vh,varasto
Huoneluku:
4
Kohteen tyyppi:
Omakotitalo
Kohteen yleiskunto:
Erinomainen
Vapautuminen:
Muu
Keittiön kuvaus:
Tyylikkäästi 2016-2017 täysin remontoitu avokeittiö (Keittiömaailma), jossa varustuksena: täyskorkeat jääkaappi ja pakastin, induktioliesi, liesituuletin, erillisuuni, kahvimyllyllä varustettu espressokone, kaappi- ja laskutilaa. Leivinuuni. Työtasot Akaasia-jalopuuta. Integroidut Siemensin kodinkoneet.
Kylpyhuoneen kuvaus:
Kylpyhuone remontoitu 2015. Kylpyhuoneen varustus: wc-istuin, 2 suihkua, allaslaatikosto, bidee, lattialämmitys, sähköllä.
Asunnossa sauna:
1
Saunan lisätiedot:
Kylpyhuoneremontin yhteydessä vuonna 2015 remontoitu sauna, jossa lämpöä tuomassa puukiuas.
Myyntihinta:
219 000 €
Lisätietoja maksuista:
Sähkönkulutus vuonna 2023 n. 15500kWh
Keittiö
Keittiön kuvaus:
Tyylikkäästi 2016-2017 täysin remontoitu avokeittiö (Keittiömaailma), jossa varustuksena: täyskorkeat jääkaappi ja pakastin, induktioliesi, liesituuletin, erillisuuni, kahvimyllyllä varustettu espressokone, kaappi- ja laskutilaa. Leivinuuni. Työtasot Akaasia-jalopuuta. Integroidut Siemensin kodinkoneet.
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus:
Kylpyhuone remontoitu 2015. Kylpyhuoneen varustus: wc-istuin, 2 suihkua, allaslaatikosto, bidee, lattialämmitys, sähköllä.
Sauna
Asunnossa sauna:
1
Saunan lisätiedot:
Kylpyhuoneremontin yhteydessä vuonna 2015 remontoitu sauna, jossa lämpöä tuomassa puukiuas.
Kiuas:
Puukiuas
Erilliset WC:t
WC:n lisätiedot:
Erillinen wc remontoitu 2016-2017. Varustuksena: kelluva wc-istuin, bidee, allaskaapisto, peili.
Kodinhoitohuone
Kodinhoitohuoneen lisätiedot:
Autotallista muokattu kodinhoitohuone 2016-2017 remontin yhteydessä. Varustus: vesipiste, kaappi- ja laskutilaa, pesukoneliitäntä, ilmalämpöpumppu. Tämä tila on mahdollista ottaa myös takaisin autotallikäyttöön.
Olohuone
Olohuoneen lisätiedot:
Avaraa ja valoisaa olohuonetta on laajenettu 2016-2017 remontin yhteydessä. Olohuone yhdistyy saumattomasti ruokailutilaan ja tätä kautta keittiöön. Olohuoneessa takka ja ilmalämpöpumppu.
Makuuhuoneet
Makuuhuoneen lisätiedot:
Kolme makuuhuonetta, joista yhdessä kiinteä liukuovikaapisto.
Muut tilat ja varustelu
Muut tilat:
Ruokailutila keittiön ja olohuoneen yhteydessä. Terassia takapihan puolella noin 70 m2. Varastotila kodinhoitohuoneen yhteydessä.
Takkatiedot:
Takka
Rakennusmateriaalit
Seinämateriaalien kuvaus ja lisätiedot:
Pääosin maali, yksittäisiä tehoste seiniä tapetoitu, kosteat tilat ja wc laatta.
Lattiamateriaalien kuvaus ja lisätiedot:
Pääosin vinyylilankku, kosteat tilat ja wc laatta, kodinhoitohuone betoni.
Säilytystilat
Lisätietoja säilytystiloista:
Kaapistot, varastotilat, erillinen talousrakennus.
Kunto
Kohteen yleiskunto:
Erinomainen
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan ei kuulu:
Irtaimisto
Kiinteistötunnus:
560-411-2-109
Valmistumisvuosi:
1975
Käyttöönottovuosi:
1975
Rakennus- ja pintamateriaalit:
Täystiilitalo
Kattotyyppi:
Harjakatto
Katemateriaali:
Huopa
Lämmitysjärjestelmä:
Vesi-ilmalämpöpumppu
Ilmanvaihto:
Painovoimainen
Vesijohto:
Kunnallistekniikka
Viemäröinti:
Kunnallistekniikka
Onko kohteesta energiatodistusta?:
Kyllä
Kyllä | 
Energialuokka:
C2018
Rakennukseen tehdyt korjaukset/remontit:
kodinhoitokaappien ja vesipisteiden asennus - käyttövesiputkien asennus kodinhoitotilaan 2020: kodinhoitohuoneen viemäröintien asennus öljylämmitysjärjestelmän poisto ilmavesilämpöpumpun asennus ja käyttöönotto (lämmitys ja jäähdytys ominaisuus) alkuperäisten muoviviemäreiden sukitus lämmönjakohuoneen lattiakaivon vaihto suihkun lattiakaivon saneeraus sukituksen yhteydessä vtt:llä hyväksytyllä muovisella lattiakaivoinsertillä terassin rakennus (70m2) takapihan aukikaivuu, salaojitus ja kunnostus takapihan pihaliittymän rumpuputken vaihto suihkun käyttövesiputkien uusinta suihkujen uusinta (2 kpl) kiukaan uusinta salaojien uusintakuvaus viemärikameralla ja toteamus, että ovat edelleen toimivat ja eikä muutoksia edelliseen 2016 vuoden kuvaukseen 2018: erillisen vessan remontointi ja vesieristys - autotallin ilmalämpöpumpun asennus robottiruohonleikkurin asennus 2016 - 2017: talon laajennus: kahden ulkoseinän siirto terassille päin täydellinen keittiöremontti kodinkoneineen (keittiömaailman keittiö ja siemensin lippulaiva kodinkoneet) koko talon käyttövesiputkiston uusinta uponor-komposiittiputkella keittiön ja suihkutilan vesi- ja viemärikalusteiden uusinta (hanat, wc-istuimet ja hajulukot) koko talon sähköjen ja valaistuksen uusinta talon pääsähkökeskuksen uusinta palovaroittimien vaihto verkkovirtakäyttöisiksi erillisen wc:n viemärit uusittu lämpöpattereiden poisto ja lattialämmityksen asennus koko taloon pois lukien suihkutilat joissa on sähkökäyttöinen lattialämmitys sekä kodinhoitohuone jonka lämmitys tapahtuu ilmalämpöpumpulla kaikista talon sisäseinistä tapettien poisto ja seinien tasoitus tai levytys ja maalaus sisäkaton purku joka puolelta ja uuden katon asennus ja katon maalaus entisen autotallin muokkaus asuinkäyttöön (kodinhoitotilat, vaatesäilytystilat ja varasto) asennettu keskuspölynimuri olohuoneen ilmalämpöpumpun asennus ulko-ovien ja laajennus osan ikkunoiden vaihto salaojien kuvaus viemärikameralla, painehuuhtelu ja toteamus, että ovat kunnossa ja toimivat (keittiön ikkunan alla salaojassa isompi reikä, mutta ei vaikuta salaojan toimivuuteen, pieniä notkokohtia putkissa joissa vesi hieman seisoo, vesi kuitenkin poistuu putkista oikeaan paikkaan) 2015: suihkuhuone ja saunaremontti vedeneristyksineen sähkökäyttöisen lattialämmityksen asennus suihku ja saunatilaan 2001: Uuden huopakerroksen asennus vesikatolle
Tontin pinta-ala:
1700 m2
Tontin omistus:
Oma
Rakennusoikeus kerros-m²:
340 m2
Kaavoitus:
Asemakaava ja yleiskaava

Matti Nurmikari

Myyntineuvottelija

RE/MAX Noste | Noste Oy LKV

050 447 4666

matti.nurmikari@remax.fi

Lainalaskuri

Kuukausierä € / kk

+
+
+

Kartta

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Ostotoimeksianto

Apua asunnon ostoon

Eikö hakukriteereihisi sopivaa asuntoa ole löytynyt? Jännittääkö asunnon ostotarjouksen tekeminen? Välittäjämme auttavat sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa.

Lue lisää