Kohdenumero: 80362646 Keskusta, Turku

Kankurinkatu 5

Kerrostalo,
4h+k+s
111
4 h
Valmistunut
1990
Hoitovastike
471,75 € / kk
Velaton hinta

336 000 €

Myyntihinta

329 683,15 €

Seuraavaa esittelyä ei ole tiedossa:
Varaa yksityisesittely

Markku Himanen

Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä lkv, KTM

050 343 4425

markku.himanen@remax.fi

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja

Tilava perheasunto erinomaisella sijainnilla

Asunto sijaitsee hissitalon kolmannessa kerroksessa. Kolme makuuhuonetta, joista suurimman yhteydessä on iso vaatehuone.

Keittiö ruokailutiloineen on asunnon keskellä olohuoneen vieressä. Eteisestä pääsee kauppakassien kanssa suoraan keittiöön. Asunnon parveke on lasitettu ja suuntaa itään, joten voit nauttia aamukahvisi auringon noustessa rauhassa omalla parvekkeellasi ja ihailla vehreää hyvin hoidettua pihamaisemaa,
Sijainti on täydellinen: asunto sijaitsee keskustan tuntumassa, mutta kuitenkin rauhallisella alueella, jossa palvelut, kuten ruokakaupat, ovat vain kivenheiton päässä.
Viime vuosina taloyhtiössä on tehty merkittäviä parannuksia, kuten julkisivun ja parvekkeiden kunnostuksia sekä sähköautojen latausinfran rakentaminen, mikä osoittaa yhtiön olevan ajan hermolla ja huolehtivan tulevaisuudesta.
Lisäksi lähellä sijaitsevat viheralueet tarjoavat loistavat puitteet ulkoiluun ja vapaa-ajan viettoon. Luontopolkua pitkin pääset aina Koroisiin ja Maarian kirkolle saakka.
Tämä asunto tarjoaa loistavan mahdollisuuden nauttia kaupunkielämän parhaista puolista samalla kun voit vetäytyä omaan rauhaasi. Se on ihanteellinen valinta niin perheille, pariskunnille kuin yksin asuvillekin, jotka arvostavat tilaa, mukavuutta ja keskeistä sijaintia.
Älä anna tämän tilaisuuden lipua käsistäsi. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan uuteen kotiisi Kankurinkatu 5:ssä.
Lisätiedot ja esittelypyynnöt Markku Himanen, p. 050-3434425 tai markku.himanen@remax.fi

Lisätiedot ja yhteydenotot
Markku Himanen

050 343 4425, markku.himanen@remax.fi

RE/MAX Ainoa | LKV Himanen Oy

y-tunnus: 2902078-5

Jaa linkki
Osoite:
Kankurinkatu 5 20100 Turku
Kaupunginosa/kylä:
Keskusta
Kohdenumero:
80362646
Kerros:
3/7
Asuintilojen pinta-ala:
111
Muiden tilojen pinta-ala:
0
Kokonaispinta-ala:
111
Pinta-alan peruste:
0
Huoneet:
4h+k+s
Huoneluku:
4
Kohteen tyyppi:
Kerrostalo
Kohteen yleiskunto:
Tyydyttävä
Vapautuminen:
Sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet:
Liesi, jääkaappipakastin, astianpesukone ja liesituuletin
Kylpyhuoneen varusteet:
WC-istuin, suihku, pesukoneliitäntä, peili, allaskaappi ja pesuallas
Parveke:
1
Asunnossa sauna:
1
Omistusmuoto:
Oma
Velaton hinta:
336 000 €
Velkaosuus:
6 316,85 €
Neliöhinta:
3 027,03 €/m2
Yhtiövastike:
682,65 €
Hoitovastike:
471,75 €
Rahoitusvastike:
210,90 €
Lisätietoja maksuista:
Vesimaksu 28 €/hlö/kk Autotallivastike 4,25 €/m2, Autopaikkavastike 25 €/kk Internetvastike K-TV ja taloyhtiölaajakaista 1,50 €/kk
Keittiö
Keittiön varusteet:
Liesi, jääkaappipakastin, astianpesukone ja liesituuletin
Liesi:
Keraaminen
Lattiamateriaalit:
Parketti
Seinämateriaalit:
Tapetti
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen varusteet:
WC-istuin, suihku, pesukoneliitäntä, peili, allaskaappi ja pesuallas
Lattiamateriaalit:
Laatta
Seinämateriaalit:
Kaakeli
Sauna
Asunnossa sauna:
1
Kiuas:
Sähkökiuas
Erilliset WC:t
Lattiamateriaalit:
Laatta
Seinämateriaalit:
Kaakeli
Olohuone
Lattiamateriaalit:
Parketti
Seinämateriaalit:
Lasikuitutapetti
Makuuhuoneet
Lattiamateriaalit:
Parketti
Seinämateriaalit:
Lasikuitutapetti
Muut tilat ja varustelu
Parveke:
1
TV ja tietoliikenne
Kohteessa on kaapeli-TV liittymä:
1
Kunto
Kohteen yleiskunto:
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta:
Asunnossa on myös keskuspölynimuri.
Taloyhtiön nimi:
Asunto Oy Tervanahkuri
Kiinteistönhoidosta vastaa:
Huoltoyhtiö
Lisätietoja kiinteistönhoidosta:
Kiinteistöhuolto Velj. Ek Oy
Isännöitsijätoimisto:
Varsinais-Suomen isännöintitalo Oy
Isännöitsijän nimi:
Janne Hyrsky
Sähköposti:
janne.hyrsky@isannointitalo.fi
Puhelinnumero:
020 722 9949
Katuosoite:
Maariankatu 4c
Postinumero:
20100
Postitoimipaikka:
Turku
Isännöitsijäntodistuksen päivämäärä:
2024-06-14
Valmistumisvuosi:
1990
Käyttöönottovuosi:
1990
Kattotyyppi:
Harjakatto
Katemateriaali:
Pelti
Lämmitysjärjestelmä:
Kaukolämpö
Ilmanvaihto:
Koneellinen poisto
Hissi:
1
Taloyhtiössä on:
Kaapeli-tv, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, jäähdytetty kellari ja kellarikomero
Piha-autopaikat:
1
Autotalleja:
38
Lisätietoja taloyhtiön autopaikoista:
Autotallipaikat omilla osakkeillaan.
Onko kohteesta energiatodistusta?:
Kyllä
Kyllä | 
Energialuokka:
E2013
Rakennukseen tehdyt korjaukset/remontit:
2011 Parvekkeiden alustava kuntoarvio, Julkisivusaumausten uusiminen, 2012 Julkisivuikkunoiden maalaus ja kittaus, Ajonestotolpat on huoltomaalattu, 2013 Jätepisteen uusiminen naapuriyhtiön As Oy Tervaporvari kanssa, Takapihan viheristutustyöt ja leikkivälineiden huolto, Lämmönvaihtimen uusiminen, 2014 Kylmäkellareiden koneisto ja höyrystimet uusittu, lisätty poistoilmaputki koneistolle, Leikkipaikan peruskunnostus, Porras-ja yleistentilojen valaistus on muutettu Ledpolttimoille. Kuntoarvio ja lämmöntalteenoton kannattavuuslaskelma on teetetty. Ylemmän autohallin ajotien laatoitus korjattu. Sisääntulojen katteet on osittain uusittu ja tiivistetty. 2015 Takapihan sokkelin vesieristys ja hulevesien johtaminen, laatoitustyöt, salaojien huuhtelu ja kuvaus. Patteriventtiilien vaihto, patteriverkoston tasapainotus. Peruskuntoarvion laadinta. Energiatodistuksen päivitys. Ramppien asennus porraskäytäviin liikuntaesteen poistamiseksi. Tuuletusviemäriputkien eristys yläpohjassa. 2016 IV-puhdistus, säätö ja mittaus, määräaikaishuolto ja korvausilmaventtiilien huolto. Vesikaton pesu, ruosteensuoja- ja pohjamaalaus. Autohallin Co2-ilmaisimien ja keskuksen vaihto. Autohallin holvin betoniinjektointityöt. 2017 Yleisten tilojen palo-ovien uusinta. Vesikaton valokupujen uusinta. 2018 Valaistuksen lisääminen yläpohjatilaan. Patteriverkoston kiertoveden huuhtelu ja täyttö. Vesikattojen pinnoitus. Pihakansirakenteen peruskorjaus. 2019 Sähköautojen latausinfran hankesuunnitelma. Pihakansirakenteen urakan valmistuminen. Autotallin ovien uusiminen. 2020 A-portaan henkilöhissin elektroniikan uusiminen. Esteettömyyskartoitus. 2021 A-portaan henkilöhissin elektroniikan uusiminen 2022 Kankurinkadun ajonestopollareiden uusiminen pollarivalaisimilla. Kankurinkadun puoleisen julkisivun valaistuksen uusiminen sähkösuunnittelutoimisto Matti Leppä Oy/Rejlers Finland Oy valaistussuunnitelmien perusteella. Kankurinkadun puoleisen julkisivun laatoituksien ja tukimuurien oikaiseminen sekä esteettömyyskorjaukset yhtiölle teetetyn esteettömyyskartoituksen perusteella. 2023 Sähköautojen latausinfran ja latauslaitteiden rakentaminen. Auto paikoitustilojen valaistuksen uusiminen ja valaistuksen lisääminen. Takapihan pihakannen valaisimien lisääminen, sähkösuunnittelutoimisto Matti Leppä Oy valaistussuunnitelmien perusteella. Porras-ja yleistentilojen valaistuksen uusiminen ja porrasvaloautomatiikan uusinta. Huoneistokohtaisesti kerrosovien kuntokartoitus ja läpikäynti
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit:
Varsinainen yhtiökokous 12.6.2024: Päätettiin yksimielisesti kunnossapitotyön suorittamisesta kiinteistön lukituksen uusimiseksi vuonna 2024, Lukkotaiturit Oy:n antaman tarjouksen perusteella, kokonaishintaan 40.000,00 euroa (asunnot, yleiset tilat ja autotallit). Päätettiin yksimielisesti tarvittavien valtuuksien myöntämisestä hallitukselle työn suorittamiseksi yhtiön kokonaisvaltaisen edun mukaisesti. Päätettiin yksimielisesti esitetyn kunnossapitotyön rahoittamisesta perimällä ylimääräinen hoitovastike, yhtiöjärjestyksen 4 §:n määräysten mukaisesti taloyhtiön yleisten tilojen osalta ja 31.12.2024 mennessä. Päätettiin yksimielisesti esitetyn kunnossapitotyön rahoittamisesta perimällä ylimääräinen hoitovastike yhtiöjärjestyksestä 4§:stä poiketen asunto- ja autotallikohtaisella tasajaolla ja 31.12.2024 mennessä. Päätettiin yksimielisesti esitetyn kunnossapitotyön suorittamisesta yhtiön asuinrakennuksessa talvikaudella 2023-2024 havaittujen julkisivun läpäisevien vuotojen perusteella. Päätettiin yksimielisesti tarvittavien valtuuksien myöntämisestä hallitukselle urakoitsijan valitsemiksi suoritettavaa korjaustyötä varten, suoritetun urakkakilpailutuksen perusteella. Päätettiin yksimielisesti 200.000,00 euron suuruisen korjauslainan nostamisesta yhtiölle esitetyn korjaustyön rahoittamiseksi. Päätettiin yksimielisesti tarvittavien valtuuksien myöntämisestä hallitukselle lainan nostamiseksi sekä tarvittavien valtuuksien myöntämisestä tarvittavien vakuuksien antamisesta lainan yleisvakuudeksi. 200.000,00 euron korjauslaina, 10-lyhennysvuodelle, 4,7 % kiinteällä kokonaiskorolla arvioituna tekee huoneistokohtaiseksi lainaosuudeksi 53,05 €/m2 ja pääomavastikkeen 4 suuruudeksi 0,65 €/m2/kk.
Asuinhuoneistot:
39
Osakenumerot:
935-1156
Tontin pinta-ala:
1 842
Tontin omistus:
Oma
Kaavoitus:
Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta:
Turun kaupunki

Markku Himanen

Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä lkv, KTM

RE/MAX Ainoa | LKV Himanen Oy

050 343 4425

markku.himanen@remax.fi

Lainalaskuri

Kuukausierä € / kk

+
+
+

Kartta

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Ostotoimeksianto

Apua asunnon ostoon

Eikö hakukriteereihisi sopivaa asuntoa ole löytynyt? Jännittääkö asunnon ostotarjouksen tekeminen? Välittäjämme auttavat sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa.

Lue lisää