Kohdenumero: 80303607 Hakunila, Vantaa

Hiirakkokuja 6

Kerrostalo,
1h, kk
31
1 h
Valmistunut
1971
Hoitovastike
206,64 € / kk
Velaton hinta

70 000 €

Myyntihinta

56 911,51 €

Seuraavaa esittelyä ei ole tiedossa:
Varaa yksityisesittely

Maarit Vehviläinen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, kiat

040 510 9100

maarit.vehvilainen@remax.fi

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja

Tervetuloa tutustumaan viihtyisään 31 m2 yksiöön Vantaan Hakunilassa! Tämä 5-kerroksisen talon neljännen kerroksen koti on rakennettu vuonna 1971 ja sijaitsee hissillisessä talossa.

Eteinen kohtaa sinut heti sisään astuessasi, ja täältä löytyykin hyvin säilytystilaa vaatekaapin ja naulakon ansiosta. Asunnon huoneessa on mukava alkoviosa, joka tuo lisää tilantuntua. Huomioitavaa on, että huoneisto kaipaa pintaremonttia. Lattiana toimii parketti.

Ikkunallinen keittokomero, jossa valkoiset kaapistot tuovat raikkautta. Keittiössä on kuitenkin hyvä huomioida, että se kaipaa remonttia ja kodinkoneet ovat vanhat. Keittiön varustukseen kuuluu jääkaappi/pakastin, liesituuletin ja kiinteät valaisimet. Liesi on keraaminen ja työtasot laminaattia.

Asunto sijaitsee rauhalliselle sisäpihalle päin, mikä takaa mukavan ja rauhoittavan ympäristön. Vantaan Hakunila on viihtyisä, hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva alue, jossa on monipuoliset palvelut Hakunilan kauppakeskuksessa ja virkistysmahdollisuudet.

Tämä koti sopii erinomaisesti niin ensiasunnon ostajalle kuin sijoittajallekin, joka etsii hyvällä sijainnilla olevaa asuntoa, jossa on potentiaalia. Kutsuva yksiö odottaa uusia asukkaita, joten ole nopea ja varaa oma esittelyaikasi!

Ota yhteyttä välittäjääsi Maarit Vehviläinen LKV, p 040 510 9100 tai maarit.vehvilainen@remax.fi

Lisätiedot ja yhteydenotot
Maarit Vehviläinen

040 510 9100, maarit.vehvilainen@remax.fi

RE/MAX Elegance | Kiinteistönvälitys Elegance Oy LKV

y-tunnus: 2405916-2

Jaa linkki
Osoite:
Hiirakkokuja 6 01200 Vantaa
Kaupunginosa/kylä:
Hakunila
Kohdenumero:
80303607
Kerros:
4/5
Asuintilojen pinta-ala:
31
Kokonaispinta-ala:
31
Pinta-alan peruste:
0
Huoneet:
1h, kk
Huoneluku:
1
Kohteen tyyppi:
Kerrostalo
Kohteen yleiskunto:
Tyydyttävä
Vapautuminen:
Heti
Keittiön kuvaus:
Ikkunallinen keittokomero, jossa on valkoiset kaapistot. Varustus: jääkaappi/pakastin, liesituuletin, kiinteät valaisimet. Liesi: keraaminen. Työtasot: laminaatti. Lattia: parketti. Seinät: kaakeli, maalattu. Keittokomero kaipaa remonttia ja kodinkoneet ovat vanhat.
Kylpyhuoneen kuvaus:
Varustus: pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet. Lattia: laatta. Seinät: kaakeli. Muuta: Bidee käsisuihku, vaatekuivain.
Näkymät huoneistosta:
Sisäpihalle.
Omistusmuoto:
Oma
Taloyhtiöön / Kiinteistöön kuuluu:
Yhtiössä ei ole pesutupaa. Väestönsuoja: Hakunilan kalliosuoja Yhtiön omistamissa tiloissa katutasossa Hiirakkokujan puolella sijaitsee juomaravintolatila.
Velaton hinta:
70 000 €
Velkaosuus:
13 088,49 €
Neliöhinta:
2 258,06 €/m2
Yhtiövastike:
370,44 €
Hoitovastike:
206,64 €
Rahoitusvastike:
163,80 €
Vesimaksu:
Vesimaksuennakko 26,77 € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Saunamaksu:
7 euroa kuukaudessa
Autopaikkamaksu:
13 € / kk
Lisätietoja maksuista:
Vedestä peritään kuukausittain maksuennakkoa hallituksen määräämällä tavalla, joka täsmennetään todelliseen veden kulutukseen kerran vuodessa tilinpäätöksen yhteydessä palautuksena tai lisä maksulla. Kylmävesiennakko 11.25 €/kpl ja lämminvesiennakko 15.52 €/kk.
Keittiö
Keittiön kuvaus:
Ikkunallinen keittokomero, jossa on valkoiset kaapistot. Varustus: jääkaappi/pakastin, liesituuletin, kiinteät valaisimet. Liesi: keraaminen. Työtasot: laminaatti. Lattia: parketti. Seinät: kaakeli, maalattu. Keittokomero kaipaa remonttia ja kodinkoneet ovat vanhat.
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus:
Varustus: pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet. Lattia: laatta. Seinät: kaakeli. Muuta: Bidee käsisuihku, vaatekuivain.
Olohuone
Olohuoneen lisätiedot:
Huone alkovilla, seinät kaipaavat maalauksen. Lattia: parketti. Seinät: maalattu.
Muut tilat ja varustelu
Muut tilat:
Eteinen, jossa vaatekaappi ja naulakko.
Taloyhtiöön / Kiinteistöön kuuluu:
Yhtiössä ei ole pesutupaa. Väestönsuoja: Hakunilan kalliosuoja Yhtiön omistamissa tiloissa katutasossa Hiirakkokujan puolella sijaitsee juomaravintolatila.
TV ja tietoliikenne
Kohteessa on kaapeli-TV liittymä:
1
Kunto
Kohteen yleiskunto:
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta:
Huoneisto kaipaa pintaremontin.
Taloyhtiön nimi:
Asunto Oy Hiirakkokuja 6
Kiinteistötunnus:
092-094-0004-0004
Kiinteistönhoidosta vastaa:
Huoltoyhtiö
Lisätietoja kiinteistönhoidosta:
Käyttö- ja huoltotoimen, siivoamisen ja ulkoalueen puhtaanapidon sekä viheralueiden kunnossapidon on hoitanut Asuma Palvelut (Hakunilan Huolto Oy.) Jätehuollosta on vastannut HSY ja paperinkeräyksestä L&T.
Isännöitsijätoimisto:
Asuma Palvelut Hakunilan Huolto Oy
Isännöitsijän nimi:
Leskinen Samuli
Sähköposti:
samuli.leskinen@asumapalvelut.fi
Puhelinnumero:
0207 792 300
Katuosoite:
Kannuskuja 2
Postinumero:
1 200
Postitoimipaikka:
Vantaa
Isännöitsijäntodistuksen päivämäärä:
2023-09-08
Valmistumisvuosi:
1971
Rakennus- ja pintamateriaalit:
Betoni
Kattotyyppi:
Tasakatto
Katemateriaali:
Kumibitumi
Lämmitysjärjestelmä:
Kaukolämpö
Ilmanvaihto:
Koneellinen poisto
Hissi:
1
Taloyhtiössä sauna:
1
Taloyhtiössä on:
Kuivaushuone. Mankeli, urheiluvälinevarasto (2 kpl.), kuivaushuone ja kellarikomero
Taloyhtiöön / Kiinteistöön kuuluu:
Yhtiössä ei ole pesutupaa. Väestönsuoja: Hakunilan kalliosuoja Yhtiön omistamissa tiloissa katutasossa Hiirakkokujan puolella sijaitsee juomaravintolatila.
Piha-autopaikat:
29
Lisätietoja taloyhtiön autopaikoista:
Autopaikkojen jakamisesta on yhtiössä sovittu seuraavaa: Autopaikat 29 kpl, joista 22 kpl on lämpötolppapaikkoja. autopaikat jaetaan jonotuksen mukaan.
Onko kohteesta energiatodistusta?:
Kyllä
Kyllä | 
Energialuokka:
E2018
Lisätietoja energiatodistuksesta:
Energiatodistuksen laatimispäivä 23.11.2022
Rakennukseen tehdyt korjaukset/remontit:
2022 Ravintolatilan lämpölasi-ikkunan korjaus. Teetettiin energiainvestointiselvitys ja päivitettiin energiatodistus. Teetettiin märkätilojen kuntoarvio. Aloitettiin parvekeseinien- ja -ovien, parvekkeiden kevyen korjaustyön, parvekelasien uusimisen, Ravintolan lasiseinien ja ovien uusimisen, porraskäytävien ulko-ovien ja pieliseinien uusimistyön korjauksen hankesuunnittelu. 2020-2021 C-rapun hissi uusittu. Huoneisto-ovet vaihdettu. Uusittiin salaojat sisäpihalla ja länsipäädyssä. 2019 A- ja B-rapun hissit uusittiin. Salaojat huuhdeltiin ja kuvattiin. 2018 Viemärien sukitustyö valmistui. Ilmanvaihtojärjestelmät korjattiin ja ilmamäärät säädettiin. Mankeli uusittiin. Korjattiin yksi viemäritulvan aiheuttama vesivahinko. Korjattiin yksi huoneistokylpyhuoneen kosteusvaurio. 2017 Paineentasausventtiili asennettiin päävesiputkeen. Viemärien sukitustyö aloitettiin. Peruskuntoarvio tehtiin. 2015-2016 Patteriventtiilit uusittiin ja lämm.järjestelmä tasapainotettiin. Ilmanvaihtojärjestelmä puhdistettiin ja tasapainotettiin. Lämmityksen tasapainotustyö valmistui. 2013-2014 Saatettiin valmiiksi edellisenä vuonna aloitettu linjasaneeraus. Porraskäytävät ja kellarit maalattiin. 2012 Käyttövesiputkisto uusittiin. Sähköjärjestelmä uusittiin. Telejärjestelmät uusittiin. 2011 Putkiston linjasaneerauksen suunnitelmat valmistuivat. 2010 Lämpökeskus uusittiin. Pysty-, pohja- ja tonttiviemärit puhdistettiin. Salaojakaivot paikallistettiin ja korotettiin, Salaojaverkosto puhdistettiin osittain. Putkiston linjasaneerauksen hankesuunnitelma valmistui. 2009 Korjattiin huoneistojen B16 ja B19 vesivahinko. Vesivahingosta johtuen uusittiin huoneiston B19 kylpyhuoneen vesieristeet. Säädettiin ilmanvaihto ja uusittiin poistoilmakoneet. 2008 Uusittiin asuntojen A3, A7, A9, B11, B15, B16, B18, B20, B21, B23, C29, C31, C32 kylpyhuoneen vesieristeet. Putkiston kuntotutkimus. 2005-2007 Uusittiin asuntojen A1, A2, A4, A6, B13, B24 kylpyhuoneen vesieristeet. Uusittiin lukitukset. 2003- 2004 Parvekeikkunoiden huoltokorjaus. Käyttövesijohtojen linjasulkuventtiilien uusiminen. Teetettiin kylpyhuoneiden kuntotutkimus. 2000 Saunatilojen peruskorjaus. Patterilinjojen linjasulkujen uusiminen. Patteritermostaattien uusiminen ja lämmönsäätö. 1999 Julkisivukorjaus: ikkunoiden uusiminen, (ei parvekeikkunat), vesikaton uusiminen ja räystäiden rakentaminen, jätekatoksen uusiminen, päätyjen tiilimuuraus, parvekkeiden laastipaikkaus ja maalaus, latt.pinnoitus. 1997 Ilmanvaihdon nuohous ja säätö. Kuivaushuoneen rakentaminen, kondenssikuivain ja mankeli. Peruskuntoarvio. Parvekkeiden ja julkisivujenkuntotutkimus. Lämmönsäätösuunnitelma.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit:
Taloyhtiön viisivuotis korjaussuunnitelma, joka päivitetään vuosittain yhtiökokouksessa. 2024 Parvekeseinien- ja -ovien -, parvekkeiden kevyt korjaustyö, parvekelasien uusinta, Ravintolan lasiseinien ja ovien uusiminen, porraskäytävien ulko-ovien ja pieliseinien uusimistyö samassa hankkeessa. 2025-2027 Korttelin täydennysrakennushankkeeseen liittyen yhtiön osaltaan hallinnoimilla tonteilla ja näiden välittömässä läheisyydessä tehdään louhinta-, rakennus- yms. toimenpiteitä
Asuinhuoneistot:
40
Liikehuoneistot:
1
Liikehuoneistojen kokonaispinta-ala:
179
Taloyhtiön vuokratuotot:
29 663,50 €
Osakenumerot:
212079-215835
Tontin pinta-ala:
2 400
Tontin omistus:
Oma
Lisätietoja tontista:
Taloyhtiö on osallisena Vantaan kaupungin Hakunilan kaupunginosassa Hakunilantien, Hiirakkokujan ja Raudikkopolun välisen korttelialueen kehityshankkeessa. Kehityshanke on laaja- ja pitkävaikutteinen sekä olennainen toimenpidekokonaisuus, joka liittyy Vantaan kaupungin vuosien 2023-2025 Kaavoitusohjelmaan. Tarkemmin sen osa-alueeseen ”Hakunilan keskustan laajennus osa 2”. Yleistietoa löytyy Vantaan kaupungin internet-sivuilta. Hankkeeseen osallistuminen edellyttää myös AsOy Hiirakkokuja 6 hallinnolta aktiivista osallistumista omien etujen varmistamisen vuoksi. AsOy Hiirakkokuja 6 tavoitteena hankkeeseen osallistumisessa on ollut saada taloudellista hyötyä osakkeenomistajilleen hallinnoimiensa maa-alueiden rakennusoikeuden myynnistä hankekehittäjälle, sekä yleisestä alueen tiiviimmästä kaupungistumiskehityksestä. Mahdollisen taloudellisen höydyn tavoittelu tarkentuu ja realisoituu vasta hankkeen etenemisen myötä. Tähän vaikuttaa olennaisesti myös markkinoiden yleinen suhdannekehitys ja siinä mahdollisesti tapahtuvat positiiviset tai negatiiviset muutokset. Osallistuminen on edellyttänyt useita ylimääräisiä yhtiö-, hallituksen- sekä hankekehitysryhmän kokouksia v. 2019 lähtien.
Kaavoitus:
Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta:
Vantaan kaupunki, p. 09 839 11, www.vantaa.fi.

Maarit Vehviläinen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, kiat

RE/MAX Elegance | Kiinteistönvälitys Elegance Oy LKV

040 510 9100

maarit.vehvilainen@remax.fi

Lainalaskuri

Kuukausierä € / kk

+
+
+

Kartta

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Ostotoimeksianto

Apua asunnon ostoon

Eikö hakukriteereihisi sopivaa asuntoa ole löytynyt? Jännittääkö asunnon ostotarjouksen tekeminen? Välittäjämme auttavat sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa.

Lue lisää