Kohdenumero: 80358054 Nummela, Vihti

Väinämöisentie 5

Kerrostalo,
2mh, oh, k, psh/wc, vh
73.5 m2
3 h
Valmistunut
1975
Hoitovastike
352,80 € / kk
Velaton hinta

145 000 €

Myyntihinta

141 178,66 €

Seuraavaa esittelyä ei ole tiedossa:
Varaa yksityisesittely

Minna Hankola

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, NHS, Myyntijohtaja

044 972 4489

minna.hankola@remax.fi

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja

Löydä uusi kotisi Vihdin Nummelasta, rauhalliselta ja arvostetulta alueelta, jossa koulut, päiväkodit ja viheralueet ja kaikki palvelut ovat vain kivenheiton päässä. Tämä tilava ja valoisa kolmio sijaitsee maan tasalla, mikä vastaakin monenlaisen asukkaan tarpeita – myös liikuntarajoitteisten on siis täällä helppo asua.

Asunnon sydän on avara olohuone. Keittiö on tilava ja tänne saa mahtumaan isommankin ruokapöydän. Kaksi makuuhuonetta tarjoavat monipuoliset vaihtoehdot järjestelyille – isompi makuuhuone takapihan puolella luo rauhallisen vetäytymispaikan, kun taas pienempi etupihan puolella sopii makuuhuonekäytön lisäksi vaikkapa työhuoneeksi. Asunnon tilava vaatehuone antaa lisää kaivattua säilytystilaa.

Pesutilat ovat modernit ja käytännölliset ja pesuhuoneessa on paikka myös pesukoneelle.

Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja siinä on tehty useita remontteja vuosien varrella. Asukkaiden käytössä on muun muassa sauna, pyykkitupa ja huoneistokohtaiset varastot, jotka tekevät arjesta sujuvampaa. Sähköautojen lataus on mahdollista yhteisillä paikoilla. Pihapiirissä on paljon vehreyttä ja silti on jätetty myös reilusti parkkitiloja.

Nummela tarjoaa asukkailleen kaikki tarvittavat palvelut. Luonnon ystäville alue tarjoaa upeat puitteet ulkoiluun ja vapaa-ajan viettoon. Tämä koti on ihanteellinen valinta sinulle, joka arvostat rauhallista asumista lähellä luontoa, mutta et halua tinkiä arjen mukavuuksista ja palveluiden saavutettavuudesta.

Sovitaan käynnistä paikalle. Soita Minnalle 0449724489

Lisätiedot ja yhteydenotot
Minna Hankola

044 972 4489, minna.hankola@remax.fi

RE/MAX Onni | Oy Dealvia Ab

y-tunnus: 2582234-2

Jaa linkki
Osoite:
Väinämöisentie 5 03100 Vihti
Kaupunginosa/kylä:
Nummela
Kohdenumero:
80358054
Kerros:
3
Asuintilojen pinta-ala:
73.5 m2
Kokonaispinta-ala:
73.5 m2
Pinta-alan peruste:
Yhtiöjärjestyksen mukainen ja isännöitsijäntodistuksen mukainen
Lisätietoja pinta-alasta:
Asunnon jyvitetty pinta-ala 88,2 m2. Yhtiö on perustettu ennen 1.1.1992 ja yhtiöjärjestykseen merkitty huoneiston pinta-ala on saatettu mitata jonkin muun kuin SFS-standardin 5139 tai menetelmän mukaisesti ja asuinpinta-ala saattaa poiketa merkittävästi todellisesta.
Huoneet:
2mh, oh, k, psh/wc, vh
Huoneluku:
3
Kohteen tyyppi:
Kerrostalo
Kohteen yleiskunto:
Hyvä
Vapautuminen:
Muu
Keittiön varusteet:
Jääkaappipakastin, liesi (keraamisella tasolla), astianpesukone ja liesituuletin
Kylpyhuoneen varusteet:
WC-istuin, suihku, suihkuseinä (kääntyvät kaarevat lasiovet), pesukoneliitäntä, bidee-suihku, allaskaappi, peilikaappi, pesuallas ja lattialämmitys (sähkötoiminen)
Omistusmuoto:
Oma
Velaton hinta:
145 000 €
Velkaosuus:
3 821,34 €
Neliöhinta:
1 972,79 €/m2
Yhtiövastike:
395,14 €
Hoitovastike:
352,80 €
Rahoitusvastike:
42,34 €
Vesimaksu:
Kulutuksen mukaan
Saunamaksu:
12 euroa kuukaudessa
Autopaikkamaksu:
12 € / kk
Lisätietoja maksuista:
Käyttövedestä on laskutettu noin 3 kk välein. Sähköautomaksu 20€/kk ja autopaikka- sekä saunamaksut vain, jos on vuoro taikka paikka. KTV-maksu 6,75€/kk. Lämmitys kuuluu vastikkeeseen.Käyttösähkön ja veden kulutukseen vaikuttavat merkittävästi mm. asumistottumukset ja henkilölukumäärä. Sähkön hinta voi vaihdella suurestikin. Voit arvioida sähkönkulutustasi: https://vare.fi/sahkonkulutus/laskuri. Voit arvioida vedenkulutustasi: https://www.vesi.fi/vesijalanjalkilaskuri. Lisäksi mm. kotivakuutus. Yhtiökokouksessa 17.4.2024 päätetty yhtiölle maksettavien vastikkeiden ja käyttökorvausten muuttumisesta 1.7.2024 alkaen: Asunnon hoitovastike ja pääomavastike 2/0,48€/m2/kk pysyy ennallaan, KTV-vastike laskee 6,75€ -> 2€/kk. Annettiin hallitukselle valtuudet maksimissaan kahden kuukauden ylimääräisen hoitovastikkeiden keräämiseksi, mikäli yhtiön taloudellinen tilanne sitä vaatii. Päätettiin, että valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen asti. Keskusteltiin saunamaksusta ja sovittiin, että hallitus selvittää kattaako saunamaksu todelliset kustannukset. Tarkemmat tiedot yhtiön tilinpäätösdokumenteissa.
Keittiö
Keittiön varusteet:
Jääkaappipakastin, liesi (keraamisella tasolla), astianpesukone ja liesituuletin
Seinämateriaalit:
Välitilat kaakeloitu ja maali
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen varusteet:
WC-istuin, suihku, suihkuseinä (kääntyvät kaarevat lasiovet), pesukoneliitäntä, bidee-suihku, allaskaappi, peilikaappi, pesuallas ja lattialämmitys (sähkötoiminen)
Lattiamateriaalit:
Laatta
Seinämateriaalit:
Kaakeli
Makuuhuoneet
Makuuhuoneen lisätiedot:
Isommassa makuuhuoneessa on vaatekaapisto ja huone on takapihan puolella. Pienempi makuuhuone on etupihan puolella.
Muut tilat ja varustelu
Muut tilat:
Tilava vaatehuone. Eteinen, missä myös vaatesäilytykselle tilaa.
Rakennusmateriaalit
Lattiamateriaalien kuvaus ja lisätiedot:
Lattiapinnat parkettia muualla paitsi pesutiloissa laattaa.
TV ja tietoliikenne
Kohteessa on kaapeli-TV liittymä:
1
Kunto
Kohteen yleiskunto:
Hyvä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan ei kuulu:
Irtain henkilökohtainen omaisuus.
Taloyhtiön nimi:
Asunto Oy Nummelan Väinämöisentie
Kiinteistönhoidosta vastaa:
Huoltoyhtiö
Isännöitsijätoimisto:
Retta Services Oy, Retta Isännöinti Nummela
Isännöitsijän nimi:
Heli Puro
Sähköposti:
heli.puro@retta.fi
Puhelinnumero:
102 286 552
Katuosoite:
Tuusantie 3
Postinumero:
3 100
Postitoimipaikka:
Vihti
Isännöitsijäntodistuksen päivämäärä:
2024-04-25
Valmistumisvuosi:
1975
Käyttöönottovuosi:
1975
Rakennus- ja pintamateriaalit:
Betoni
Kattotyyppi:
Sisäänpäin kallistettu
Katemateriaali:
Huopa
Lämmitysjärjestelmä:
VILP, aurinkosähkö, öljy
Ilmanvaihto:
Koneellinen poisto, LTO-järjestelmä
Taloyhtiössä sauna:
1
Taloyhtiössä on:
Jäähdytetty kellari, pesutupa, urheiluvälinevarasto, huoneistokohtaiset varastot ja kaapeli-tv
Piha-autopaikat:
54
Sähköpistokepaikkoja:
59
Autotalleja:
5
Lisätietoja taloyhtiön autopaikoista:
25.04.2024 isännöitsijältä saadun tiedon mukaan näyttäisi olevan vapaana sähköautopaikkoja. Muuten autopaikoista todettu seuraavaa; Mikäli asukkailla on tarvetta autopaikalle ja taloyhtiössä ei ole vapaita autopaikkoja, voi naapuritaloyhtiöstä kysyä vapaita paikkoja. Mikäli naapurissa vapaita paikkoja, vuokraavat myös Väinämöisentien asukkaille. (tilanne paikkojen suhteen on muuttuva).
Lisätietoja paikoituksesta:
ParkkiPate Oy suorittaa parkkipaikkavalvonnan ja yhtöllä on kartta alueista, joita valvotaan.
Onko kohteesta energiatodistusta?:
Kyllä
Kyllä | 
Energialuokka:
D2018
Kunnossapitotarveselvitys tehty:
2024
Rakennukseen tehdyt korjaukset/remontit:
2023: Lämmityspiipun korjaussuunnitelma ja korjaukset, yhden kylpyhuoneen saneeraus, hankittiin yhteinen tietoliikenneyhteys (Telia talonetti) ja kaapeli-tv asuntoihin, ulkoalueen valaistusta parannettiin 2020: Peruskunnostus B-talon saunaan (ei laatoitus), kattojen peruskunnostus ja huopapinnoitus, sähkövoimalat katoille, sähköautojen latauspisteet (6kpl) 2019: A-(tienpuoleinen) ilmavesilämpöpumppu peruskorjattu (puhallin ja kompura vaihdettu), B-talon päätyistutukset puutarhasuunnitelman mukaisesti 2018: Öljypoltin uusittu, vanha muunnettu vaihtopolttimoksi 2017-2018, uusittu Hannoan säiliöillä jäteastiapaikka, pinnoitettu betoninen jätevesilinja A-talo -> Väinämöisentien kaivo 2017: Pihasuunnitelma hankittu, aloitettu, Väinämöisentien ruusuaita poistettu, loissähkömuuntaja asennettu, kierrätyssäiliöt lasille, pahville ja metallille hankittu 2016: Likavesikaivot pinnoitettu kylpyhuoneissa, likavesijärjestelmän kuvaukset riskiarviointia varten tehty, parkkialueet kyltitetty 2015: Pesulan koneet uusittu 2014: Tehty kaksi autopaikkaa lisää, sisäänkäyntien katokset korjattu, B-Talon D – Porraskäytävän LED valaistuspilotti 2013: Tehty kaksi lisäautopaikkaa, lämmitysverkoston tasapainotus, verkoston huuhtelu airsepex –menetelmällä, kiertovesipumppujen vaihto. 2012: Ilmastointijärjestelmän puhdistus ja säätö, lämmön talteenottojärjestelmä + ilmavesilämpöpumput asennettu 2011: Autopaikkojen sähköpistokkeiden vaihtotyöt ja oman sähkötaulun kytkentä 2011, saunan kiukaiden lämpövastusten uusiminen 2010: Ikkunat, parvekeovet, parvekkeiden taustaseinät uusittu, yhteisten tilojen ulko-ovet uusittu, julkisivupellit uusittu, autotallien ovien ja taustapeilien uudelleenpanelointi. Lukot uusittu Abloy Sento 2000-2008: Parvekelasit asennettu 2004: Käyttövesiputkisto uusittu, porraskäytävät maalattu 2000: A ja B-talon toisen tiilipäädyn tiilet ja lämmöneristeet uusittu, parvekepinnoitteet ja parvekekaiteet uusittu, antenniverkko, tietoverkko, puhelin ja rakennusautomaatiokaapelointi uusittu porraskäytävään asti 1996: Vesikatto uusittu
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit:
Hallitus käsitellyt: 07.03.2024. Esitetty yhtiökokoukselle: 17.04.2024. Hallitus on alkanut selvittämään julkisivun korjausta, rappuvalaistuksen uusimista sekä aidan uusimista toteutettavaksi vuoden 2025 aikana. Kyseiset kunnossapitotyöt on tarkoitus toteuttaa lainarahalla. Kunnossapitotöiden teettämisestä ja niiden rahoituksesta päätetään yhtiökokouksessa myöhemmin. Palovaroittimet uusitaan vuonna 2025. 2023: Lämmityspiipun huoltokorjaus 2024: Rappujen ulko-ovien ovipumppujen uusiminen. 2025: Palokatkojen läpivientien tiivistys. Huoneistojen palovaroittimien vaihto eli uusitaan kaikkien huoneistojen palovaroittimet ja varoittimet siirtyvät yhtiön vastuulle. Rappukäytävien valaistuksen uusiminen LED-valaisimiin vaiheittain. Julkisivujen kunnostus: A-talon lämmönjakokeskuksen puoleisen tiilipäädyn uusinta, sokkelin kunnostus ja maalaus. Talojen 3-5 väliaidan uusinta. 2026: Katon tarkastus ja huoltokorjaukset. Pihan/parkkipaikkojen asteittainen uusinta-asfaltointi.
Asuinhuoneistot:
60
Liikehuoneistojen kokonaispinta-ala:
0 m2
Taloyhtiön vuokratuotot:
0 €
Osakenumerot:
4506-4595
Tontin pinta-ala:
7778 m2
Tontin omistus:
Oma
Kaavoitus:
Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta:
https://www.vihti.fi/asuminen-ja-ymparisto/kaavoitus/asemakaavoitus/voimassa-olevat-asemakaavat/

Minna Hankola

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, NHS, Myyntijohtaja

RE/MAX Onni | Oy Dealvia Ab

044 972 4489

minna.hankola@remax.fi

Lainalaskuri

Kuukausierä € / kk

+
+
+

Kartta

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Ostotoimeksianto

Apua asunnon ostoon

Eikö hakukriteereihisi sopivaa asuntoa ole löytynyt? Jännittääkö asunnon ostotarjouksen tekeminen? Välittäjämme auttavat sinua kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa.

Lue lisää