KristiinaPelto

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Kaupanvahvistaja

Välittäjänä saan kunnian palvella ihmisiä heidän yhden suurimman päätöksen äärellä. ”Saimme Kristiinasta vahvat suositukset tuttavalta ja suositus osui kyllä oikeaan. Asunto myytiin todella nopeasti ja hyvään hintaa.” -Myyjän palaute

040 508 1250

Varaa maksuton arviokäynti

Tavoitteenani on elämäsi paras asuntokauppa!

Olen RE/MAX Auroran yrittäjä, asuntokauppaa ja asiakaspalvelua suurella sydämellä tekevä, useasti myyntiennätyksiä tehnyt, kiinteistönvälityksen ammattilainen (LKV, LVV). Työelämä on vienyt minua ympäri pääkaupunkiseutua ja alueet aina idästä länteen ovat tulleet tutuiksi. Espoossa ja Vantaalla asutut vuodet ovat tuoneet tutuiksi monet kivat asuinalueet ja niiden palvelut. Helsingin korttelit on tullut koluttua tutuiksi töiden ja vapaa-ajan puitteissa. Toimistomme sijaitsee Leppävaarassa, jossa vuosia asuneena tunnen kotikulmiemme korttelit, palvelut ja taloyhtiöt. Kahden lapsen äitinä ja koirien omistajana ymmärrän elämäntilanteiden muuttumisen vaikutukset asumiseen. Harrastuksiini kuuluu remontoiminen sekä sisustaminen, joten osaan vinkata sinulle parhaat konstit, joilla saadaan asuntosi myyntikuntoon. Menestyminen työssämme vaatii täyden kympin asiakaspalvelua, ahkeruutta ja luovuutta. Vankkaa alan vaatimaa ammattitaitoa ja lakiosaamista unohtamatta. Tätä tarjoamme koko RE/MAX Auroran tiimin voimin jokaiselle asiakkaallemme. On tavoitteena sitten oman kodin myynti tai uuden etsintä. Olethan yhteydessä kun kodinvaihto on ajankohtaista. Kerron kuinka saamme parhaan mahdollisen hinnan Sinun kodistasi. Tavoitteenani on elämäsi paras asuntokauppa. Palvelen Sinua ammattitaidolla koko pääkaupunkiseudulla!

Erikoisosaamiseni

  • Asunnot
  • Kiinteistöt
  • Tontit
  • Uudiskohteet
  • Ostotoimeksiannot
  • Kaupanvahvistus
10
Asiakaspalautteiden keskiarvo

Alta voit lukea aidon asiakaspalautteen minusta.

Kasvavat luvut

Joihin voit luottaa

450

välittäjää

96%

asiakkaista suosittelee

#1

eniten myytyjä asuntoja maailmassa

Arviokäynti

Kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille

Kun kutsut minut maksuttomalle arviokäynnille, tutustumme yhdessä kohteeseen ja saat asiantuntevan ja realistisen arvion asuntosi hinnasta.

Ota siis ensimmäinen askel kohti onnistuneita asuntokauppoja ja kutsu minut arviokäynnille.

Varaa arviokäynti
Ostotoimeksianto

Apua myös asunnon ostoon

Sopivan kodin tai vaikkapa sijoitusasunnon löytäminen voi olla haastavaa. Miksi et antaisi osaavan välittäjän auttaa asunnon ostossa?

Kerron mielellämme lisää RE/MAX Easy -ostotoimeksiannosta ja muista palveluistamme asunnon ostajille.

Ota yhteyttä

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Tällä hetkellä

Välityksessä olevat kohteeni

Millä alueella toimin

Myyjä: Asiakkaani etsivät tontteja Espoosta, Helsingistä ja Vantaalta. Rakennukset kiinteistöllä eivät ole este ja asiakkaillani on rahat valmiina. Ota yhteyttä! Rakentaja: Tiesithän, että meillä on myös vahva uudiskohdeosaaminen? Jos haluat paikallisen asiantuntijan, mutta maailman suurimman kiinteistönvälitysketjun ja lyömättömän somemarkkinoinnin uudiskohteellesi, ota yhteyttä.

  • Espoo
  • Helsinki
  • Vantaa

Haluatko myydä asuntosi nopeasti ja parhaaseen hintaan?

Kun suunnittelet kotisi myyntiä tai uuden ostoa - kutsu meidät kylään! Arviointikäynti on maksuton. Sen aikana käymme yhdessä läpi asuntosi arvon, sekä saat yksilöllisen myyntisuunnitelman asunnollesi. Samalla saat tietoa asuntomarkkinoiden tilanteesta. Meillä saat tuloksellisen myyntityön lisäksi henkilökohtaista palvelua, asiakastyytyväisyytemme onkin huippuluokkaa! Toimistollamme on saatavilla myös kaupanvahvistajan palvelut, arviolausunnot mm. perunkirjaa varten sekä uudiskohteisiin liittyvää erikoisosaamista. Puhelimella tai sähköpostilla tavoitat meidät ympäri vuorokauden. Ota yhteyttä soittamalla, täyttämällä alla oleva yhteydenottolomake tai tulemalla käymään. Keskustellaan yhdessä, kuinka voisimme parhaiten auttaa juuri sinua! Tervetuloa asiakkaaksemme! ma-pe 10.00 - 16.00 ja sopimuksen mukaan. Päivystys 041 313 4387 myös iltaisin ja viikonloppuisin

Tutustu

Jätä lomakkeella

Yhteydenottopyyntö

Jätä minulle yhteystietosi ja viestisi, niin olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kristiina Pelto potretti
Ota yhteyttä!
Kristiina Pelto

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Kaupanvahvistaja

RE/MAX Aurora | Kiinteistönvälitys Aurora LKV Oy Y-tunnus: 3196072-5

040 508 1250

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Miten voimme olla avuksi
Vahvistus
Uutiskirje