Tilaa arvio asunnostasi

RE/MAX Kodit ja TGK

RE/MAX Kodit on TGK:n virallinen kiinteistönvälittäjä

Tee toimeksianto kanssamme ja tuet samalla Tuusulan Golfklubin toimintaa.

Ota yhteyttä

RE/MAX Kodit on Tuusulan Golfklubin jäsenistön ja golfareiden virallinen kiinteistönvälittäjä!

RE/MAX Kodit on Tuusulan Golfklubin uusi yhteistyökumppani kiinteistönvälityksessä ja haluamme osaltamme tukea seuran sekä ennen kaikkea lasten ja nuorten harrastustoimintaa. Olemme golfaava yrittäjäpariskunta ja olemme olleet tukemassa nuorten harrastustoimintaa eri lajien parissa lähes 25 vuotta ja aina halunneet tukea lasten ja nuorten harrastustoimintaa tarjoamalla tukea, jolla pidetään harrastamisen kustannukset maltillisena ja saadaan lapset ja nuoret liikkumaan.

Kiinteistönvälitys uraa meillä on takana yli 25 vuotta ja pääkaupunkiseudulla olemme myyneet pitkälle toista tuhatta asuntoa vuosiensaatossa. Asumme Vantaan Vierumäellä ja TGK:n klubille reilu 10 minuutin matka. Perheeseemme törmäät golfklubilla kesänmittaan lähes päivittäin ja pelaamme perheenä aktiivisesti golfia.

Teemme asuntoarvioita eri asiakkaiden tarpeisiin, kiinteistö-ja asunto-osake kauppaa sekä loma-asuntokauppaa Suomessa ja ulkomailla. Palveluumme kuuluu myös kaupanvahvistus ja autamme asiakkaitamme elämän tärkeimmissä kaupoissa alusta loppuun saakka ammattitaidolla. Tuusulan alue on tullut meille vuosien saatossa tutuksi ja Uusimaa on vahvasti meidän kotikenttä, jossa tehdään tuloksia. Meidät saat helposti kiinni päivittäin puhelimitse, sähköpostilla, sms tai vaikkapa whatsup viesteillä.

Kaikista tämän kampanjasivun (www.remax.fi/tgk ) kautta tulleista, kauppaan johtaneista toimeksiannoista RE/MAX Kodit maksaa 300 euroa TGK:n seuralle.

Kun asunnonvaihto on sinulla, perheelläsi, ystävälläsi, tuttavallasi tai vaikkapa työkaverillasi ajankohtaista, voit vinkata asiasta heille, tunnustaa väriä ja samalla tukea TGK:n toimintaa käyttämällä RE/MAX Kodit -toimiston välityspalveluita.

Moikataan kentällä, kun tavataan ja tehdään tulosta yhdessä niin kentällä kuin iinteistönvälityksessä.

 

Golfterveisin,

Petri ja Hanna Hietala

Varaa arviokäynti

Petri Hietala

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Kaupanvahvistaja

040 051 9920

RE/MAX Kodit
SK Välitys Oy

Hanna Hietala

Myyntineuvottelija

040 844 8991

RE/MAX Kodit
SK Välitys Oy

Kilpailu

Tee holari ja voita kuumailmapallolento kahdelle

Arvomme kaikkien, Tuusulan Golgklubin, millä tahansa par 3 -väylällä hole in onen tehneiden kesken kuumailmapallolennon kahdelle (arvo yli 1 000 €).

Kilpailu on voimassa kauden 2024 aikana ja kilpailun/arvonnan RE/MAX Kodit.

 

RE/MAXin nimikkoväylä

Holari väylällä 12 ja RE/MAX-tuotepaketti on sinun

Tuusulan Golflubin väylä numero 12 on RE/MAX Kodit -nimikkoväylä. Kaikki tällä väylällä holarin tehneet saavat upean RE/MAX Golf -tuotepaketin.


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä meihin

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Vahvistus
Uutiskirje