JukkaVuorio

Yrittäjä, LKV, LVV, KiAT

Intohimona asunnot ja hyvä palvelu! Jokainen koti on omistajallensa arvoasunto, mikset valitsisi kotisi arvoista välittäjää.

040 770 1720

Varaa maksuton arviokäynti

Kiinteistönvälittäjällä on väliä!

Mikäli valitset minut, saat kumppaniksesi sitoutuneen ammattilaisen, joka toimii korkealla moraalilla ja jalat maassa. En ole Helppo-Heikki tai Kiinteistökuninkaallinen, luotan enemmän konsultoivaan tyyliin, jossa haetaan parasta mahdollista ratkaisua niin myyjälle kuin ostajalle. Olen suorittanut kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon (KiAT) vuonna 2012, läpäissyt kiinteistönvälittäjäkokeen (LKV) vuonna 2013 ja vuonna 2019 suoritin kiinteistönvälitysalan liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon. Vaikka muodollinen osaaminen onkin tärkeää, ei asuntokauppoja tehdä tutkinnoilla vaan ihmistuntemuksella ja tilannetajulla. Minulta löytyy molempia. Pitemmittä puheitta; tervetuloa asiakkaakseni!

Erikoisosaamiseni

  • Asunnot
  • Vuokraus
  • Ulkomaat
  • Asuntosijoittaminen
  • Kiinteistöt
10
Asiakaspalautteiden keskiarvo

Alta voit lukea aidon asiakaspalautteen minusta.

Kasvavat luvut

Joihin voit luottaa

450

välittäjää

96%

asiakkaista suosittelee

#1

eniten myytyjä asuntoja maailmassa

Arviokäynti

Kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille

Kun kutsut minut maksuttomalle arviokäynnille, tutustumme yhdessä kohteeseen ja saat asiantuntevan ja realistisen arvion asuntosi hinnasta.

Ota siis ensimmäinen askel kohti onnistuneita asuntokauppoja ja kutsu minut arviokäynnille.

Varaa arviokäynti
Ostotoimeksianto

Apua myös asunnon ostoon

Sopivan kodin tai vaikkapa sijoitusasunnon löytäminen voi olla haastavaa. Miksi et antaisi osaavan välittäjän auttaa asunnon ostossa?

Kerron mielellämme lisää RE/MAX Easy -ostotoimeksiannosta ja muista palveluistamme asunnon ostajille.

Ota yhteyttä

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Tällä hetkellä

Välityksessä olevat kohteeni

Millä alueella toimin

Toimin koko pääkaupunkiseudun alueella, Länsi-Helsinki on minulle erityisen läheinen, koska olen asunut siellä suurimman osan elämästäni. Tunnen myös Espoon ja Vantaan eri alueet ja niiden markkinatilanteen.

  • Vantaa
  • Kauniainen
  • Espoo
  • Helsinki

Mielestämme voit vaatia välittäjältäsi aina vähän enemmän!

Mietitkö nykyisen kotisi myyntiä tai uuden ostamista? Tai etsitkö vuokralaista sijoitusasuntoosi? Tarjoamme asunnon myyjille alan monipuolisimmat myyntityökalut ja laajimman näkyvyyden markkinoilla. Uuden kodin etsijälle suosittelemme ostotoimeksiantopalveluamme, jonka avulla voit löytää unelmiesi kodin. Vuokrauspalvelumme kautta voit kätevästi vuokrata asuntosi tai löytää uuden vuokrakodin itsellesi. Hallitsemme kiinteistökaupat ja kauttamme saat myös kaupanvahvistajan palvelut.Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien päässä Ruskeasuolla. Täältä käsin palvelemme asiakkaitamme länsi-Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudun alueella. Tunnemme lähialueiden talot, asunnot ja asiakkaat paremmin kuin yksikään muu välitysliike. Tervetuloa asiakkaaksemme! Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien päässä Ruskeasuolla. Täältä käsin palvelemme asiakkaitamme länsi-Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudun alueella.

Tutustu

Jätä lomakkeella

Yhteydenottopyyntö

Jätä minulle yhteystietosi ja viestisi, niin olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Jukka Vuorio potretti
Ota yhteyttä!
Jukka Vuorio

Yrittäjä, LKV, LVV, KiAT

RE/MAX Power | Homes And More Oy Y-tunnus: 2709955-7

040 770 1720

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Miten voimme olla avuksi
Vahvistus
Uutiskirje