RE/MAXRE/MAX Kodinonni

Me teemme elämäsi kaupat! - Ei ole yhdentekevää, kenelle annat rahallisesti arvokkaimman omaisuutesi myyntiin. Hyvä välittäjä saa kodistasi markkinoiden parhaimman hinnan mahdollisimman nopeasti.Teemme aina vähän enemmän ja paremmin. Sovi maksuton tapaaminen ja olet askeleen lähempänä onnistuneita asuntokauppoja.

040 350 4737

Ota yhteyttä

Me teemme elämäsi kaupat!

Teemme aina vähän enemmän ja paremmin. Arvioimme, kartoitamme, palvelemme, stailaamme, tarkastamme, markkinoimme, sometamme, hymyilemme ja myymme. Asuntokaupassa yhteydenpito asiakkaisiin on erittäin tärkeää ja voidaan sanoa, että olemme Sinulla töissä 24/7. Me suosittelemme ja ehdotamme asioita, mutta kaikki päätökset kotisi myynnistä ovat Sinulla. Saat aina yksilöllistä palvelua, heti ensitapaamisesta lähtien.

Saamme tutkitusti keskimääräistä korkeampia myyntihintoja lyhyemmillä myyntiajoilla. Se saavutetaan oikealla hinnoittelulla yhdistettynä tehokkaaseen näkyvyyteen. Olemme kaikki yrittäjähenkisiä, eikä meille makseta toimistolla istumisesta - ainoistaan onnistuneet suoritukset palkitaan. Asunnon myynti ei ole ahdistavaa, kun annat ammattilaisen hoitaa kaikki siihen liittyvät asiat.

Toimistomme sijaitsee Laukontorilla, Tampereen keskustassa. Sinua palvelee joukko paikallisia rautaisen ammattitaidon omaavia välittäjiä. Nautimme työstämme ja teemme kaikkemme, että Sinä olet tyytväinen ja suosittelet meitä myös tuttavillesi.
Ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen.

RE/MAX Kodinonni

Laukontori 6
33200 Tampere
Puh. 040 350 4737

Tällä hetkellä

Välityksessä olevat kohteemme

Millä alueella toimimme

  • Tampere
  • Kangasala
  • Lempäälä
  • Nokia
  • Pirkkala
  • Ylöjärvi
Arviokäynti

Kutsu meidät maksuttomalle arviokäynnille

Kun kutsut meidät maksuttomalle arviokäynnille, tutustumme yhdessä kohteeseen ja saat asiantuntevan ja realistisen arvion asuntosi hinnasta.

Ota siis ensimmäinen askel kohti onnistuneita asuntokauppoja ja varaa maksuton arviokäynti.

Varaa arviokäynti
Rekrytointi

Kiinnostaako uramahdollisuudet RE/MAXilla?

Olit sitten välitysalan kokenut konkari tai tulevaisuuden tähti, me tarjoamme sinulle mahdollisuuden menestyä ja kehittyä alan parhaaksi tekijäksi.

Jätä yhteydenottopyyntö, niin jutellaan lisää.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä lomakkeella

Yhteydenottopyyntö

Jätä meille yhteystietosi ja viestisi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

RE/MAX Kodinonni |  Pirkanmaan asuntokauppa LKV Oy potretti
Ota yhteyttä!
RE/MAX Kodinonni

Pirkanmaan asuntokauppa LKV Oy
Y-tunnus: 3001087-5

Laukontori 6, 33200, Tampere 040 350 4737

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Miten voimme olla avuksi
Vahvistus
Uutiskirje