NikoLaine

Myyntineuvottelija, KiLAT

Olen rehellinen ja tehokas asuntokaupan ammattilainen, ja minulla on vahva kokemus tuloksellisesta myyntityöstä. Minulle onnistuneen asuntokaupan tärkein palkinto on tyytyväinen asiakas.

0440 799 299

Varaa maksuton arviokäynti

Rehellisyys johtaa luottamukseen ja se on asuntokaupan onnistumisen avainasia

"Urapolkuni on kulkenut rakennusalan- opintojen ja -töiden kautta rakennusteknisen alan myyntitehtäviin ja sitä kautta kiinteistönvälityksen pariin. Tässä työssä olen ehdottomasti elementissäni ja koen, että rakentamisen ja myynnin saralla kertynyt aikaisempi kokemus on ollut edukseni tällä hyvinkin monipuolista osaamista vaativalla alalla.

Päättäväinen asenteeni sekä määrätietoinen luonteeni ovat vahvuuksiani. Näiden lisäksi hyvät neuvottelutaidot, palvelualttius ja rehellisyys ovat avaimeni työssä menestymiseen. Tähän mennessä olenkin saanut jo useita palkintoja ja tunnustuksia saavuttamistani tuloksista niin välitysalalla kuin aikaisemmissakin myyntitöissä. Tärkeimpänä saavutuksena asiakkailta ja kollegoilta saatu luottamus, työssäni parasta ovatkin ihmiset. Vapaa-ajallani urheilu, erityisesti joukkuelajit sekä golf ja ystävien kanssa vietetty aika antavat energiaa jokaiseen päivään.

Teen asuntokauppaa ahkeralla ja innostuneella asenteella. Asiakkaanani voit luottaa, että teen kaiken voitavan, jotta asunnostasi saadaan paras mahdollinen hinta, ja että koko prosessi on sinulle mahdollisimman huoleton ja turvallinen. Käytössäni on alan kattavimmat työkalut ja panostan muun muassa digitaaliseen markkinointiin, jonka avulla kohteille saadaan markkinoiden laajin näkyvyys.

Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan miten voin auttaa juuri sinua asuntoasioissa."

Erikoisosaamiseni

  • Asunnot
  • Kiinteistöt
  • Liiketilat
  • Asuntosijoittaminen
  • Vuokraus
9.5
Asiakaspalautteiden keskiarvo

Alta voit lukea aidon asiakaspalautteen minusta.

Kasvavat luvut

Joihin voit luottaa

450

välittäjää

96%

asiakkaista suosittelee

#1

eniten myytyjä asuntoja maailmassa

Arviokäynti

Kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille

Kun kutsut minut maksuttomalle arviokäynnille, tutustumme yhdessä kohteeseen ja saat asiantuntevan ja realistisen arvion asuntosi hinnasta.

Ota siis ensimmäinen askel kohti onnistuneita asuntokauppoja ja kutsu minut arviokäynnille.

Varaa arviokäynti
Ostotoimeksianto

Apua myös asunnon ostoon

Sopivan kodin tai vaikkapa sijoitusasunnon löytäminen voi olla haastavaa. Miksi et antaisi osaavan välittäjän auttaa asunnon ostossa?

Kerron mielellämme lisää RE/MAX Easy -ostotoimeksiannosta ja muista palveluistamme asunnon ostajille.

Ota yhteyttä

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Tällä hetkellä

Välityksessä olevat kohteeni

Millä alueella toimin

  • Turku
  • Varsinais-Suomi

#ainoaoikeatapavälittää

Olemme osa maailman suurinta kiinteistönvälitysketjua, mutta sen lisäksi vahvuutenamme ovat vahva paikallistuntemus, laadukas asiakaspalvelu sekä markkinoiden laajin näkyvyys, myös sosiaalisessa mediassa. Jos olet myymässä, ostamassa tai vuokraamassa asuntoasi kuten kerrostaloasuntoa, rivitaloasuntoa, omakotitaloa, tonttia, mökkiä, loma-asuntoa tai vaikkapa autotallia. Meiltä saat asiantuntevan ja henkilökohtaisen palvelun kaikissa asunnon ostoon, myyntiin, vaihtoon,vuokraukseen tai asuntosijoittamiseen liittyvissä asioissa. Välitämme omaa kotiasi, sijoitusasuntoa tai vapaa-ajankohdetta. Meillä on myös vahva uudiskohdeosaaminen aina ennakkomarkkinoinnista kauppoihin asti! Myös haasteellisemmat asunnon myyntitilanteet, kun kyseessä on kuolinpesä, avioero tai edunvalvontatilanne, osaamme hoitaa hienotunteisesti ja ammattitaidolla. Asuntoarvion saat nopeasti ja vaivattomasti sekä tarvittaessa myös kaupanvahvistajan palvelut. Puhelimitse tavoitat meidät päivystysnumerosta 044 244 7513, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tutustu

Jätä lomakkeella

Yhteydenottopyyntö

Jätä minulle yhteystietosi ja viestisi, niin olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Niko Laine potretti
Ota yhteyttä!
Niko Laine

Myyntineuvottelija, KiLAT

RE/MAX Ainoa | Ainoa Oikea LKV Oy Y-tunnus: 3137402-1

0440 799 299

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Miten voimme olla avuksi
Vahvistus
Uutiskirje