Tilaa arvio asunnostasi

Asunnon myyntivinkit yhdessä paketissa

Asunnon myynti vaatii aikaa ja ymmärrystä asuntokaupan koukeroista. Helpottaaksemme sekä asunnon myyjän että ostajan tuskaa laadimme asunnon myyjän oppaan, jonka tarkoituksena on jakaa tietoa ja käytännönläheisiä vinkkejä asunnon myyntiprosessin läpiviemiseksi.

Päättäväisyys ja suunnitelmallisuus ovat valtteja asuntokaupassa

Asunnon myyntiin liittyy paljon käytännön tekemistä – hankittavia dokumentteja, selvitettäviä asioita ja yhteydenpitoa eri tahoihin. Päätös asunnon myymisestä on ensiaskel asunnon myynnissä. Jos jokin asia asunnon myynnissä askarruttaa tai et ole varma, haluatko myydä, on konkreettinen päätös asunnon myymisestä syytä tehdä ensiksi. Kun päätös on tehty, on huomattavasti helpompaa laittaa asunnon myyntiprosessi kunnolla käyntiin. Tämä on reilua myös asunnon potentiaalista ostajaa kohtaan.

Asunnon myyjän opas kuljettaa sinut myyntiprosessin läpi

Asunnon myyjä voi hoitaa myyntiprosessia itse tai käyttää ammattitaitoista välittäjää apuna asunnon myynnissä. Jos päätyy myymään asuntoa itse, on syytä ymmärtää asunnon myyntiprosessin vaiheet ja niihin liittyvät säädökset.

Laatimamme asunnon myyjän opas toimii infopakettina asunnon myyjälle, olit sitten myymässä itse tai käyttämässä apuna kiinteistönvälittäjää. Molemmissa tapauksissa asunnon myyjällä on hyvä olla perustiedot asunnon myynnistä.

Mihin käytät oman aikasi?

Asunnon myynti vaatii aikaa. Kun pohtii oman asunnon myyntiä, on syytä miettiä tarkkaan omaa ajankäyttöä. Vaikka asunnon myynti itse voi tuntua houkuttelevalta ja edulliselta vaihtoehdolta, jokaisen asuntoa itse myyvän on syytä laskea asunnon myyntiin käyttämälleen ajalle hinta. Asuntoon liittyvien dokumenttien hankinta, myynti-ilmoituksen tekeminen, asuntonäyttöjen järjestäminen ja yhteydenpito ostajiin vie paljon aikaa.

Kiinteistönvälittäjä on asuntokaupan ammattilainen, joka hoitaa asunnon myynnin puolestasi, aina asunnon oikean hinnan määrittämisestä kaupantekoon saakka. Käyttämällä kiinteistönvälittäjää varmistat, että asunnon myynnissä noudatetaan Suomen lakeja ja säädöksiä.

Jos koet oman vapaa-aikasi arvokkaaksi ja haluat saada asunnostasi parhaan mahdollisen hinnan, pyydä meiltä ilmainen hinta-arvio asunnostasi.

Lataa maksuton asunnon myyjän opas!


Kaipaatko välittäjän apua?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme yhteydessä sinuun

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Miten voimme olla avuksi
Vahvistus
Uutiskirje