HannuSavolainen

YKV, LKV, AKA, MBA, INS., KHK

Palvelen laaja-alaisesti ja laadukkaasti kiinteistönvälitykseen liittyvissä asioissa. Asuntoasiat – asuntojen ja asuinkiinteistöjen myynti ja vuokraus, uudiskohteet... Erityisosaamista vaativat – mm. toimitilat, sijoituskohteet, AKA-arviokirjat, KHK-arviot.

040 671 1177

Varaa maksuton arviokäynti

Suosittelu syntyy ainoastaan, kun asiakkaan odotukset ovat ylittyneet positiivisesti

Asuntoasiat – asuntojen ja asuinkiinteistöjen myynti ja vuokraus, uudiskohteet, asunnot ulkomailla...

Erityisosaamista vaativat – mm. toimitilat, AKA-arviot (yleisauktorisoitu), KHK-arviot, sijoituskohteet, yrittäjien tilatarpeet, rakennusyhtiöt, tontit rakentajille, ostotoimeksiannot, hallinnointipalvelu.

Laatu, paras palvelu ja nopeus korostuvat toiminnassani. Minua palkitsee se että asiakkaani ovat huipputyytyväisiä ja ylitän jopa heidän odotuksensa.

Menestykseni perustuu siihen, että asiakkaani suosittelevat minua ystävilleen ja tuttavilleen. Suosittelu syntyy ainoastaan, kun asiakkaan odotukset ovat ylittyneet positiivisesti ja palvelu on ollut erinomaista. Menestyn tuottamalla tyytyväisiä asiakkaita.

Olen ylpeä, iloinen ja kiitollinen asiakkaideni minulle kunkin kaupanteon yhteydessä antamista kirjallisista suositteluhalukkuuspalautteista (NPS): Mikä meni erityisen hyvin, Mitä asioita pitää kehittää ja Kuinka todennäköisesti suosittelisit Hannua kiinteistönvälittäjänä ystävällesi ja tuttavallesi.

Erikoisosaamiseni

  • Asunnot
  • Vuokraus
  • Kiinteistöt
  • Tontit
  • Asuntosijoittaminen
10
Asiakaspalautteiden keskiarvo

Alta voit lukea aidon asiakaspalautteen minusta.

Kasvavat luvut

Joihin voit luottaa

450

välittäjää

96%

asiakkaista suosittelee

#1

eniten myytyjä asuntoja maailmassa

Arviokäynti

Kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille

Kun kutsut minut maksuttomalle arviokäynnille, tutustumme yhdessä kohteeseen ja saat asiantuntevan ja realistisen arvion asuntosi hinnasta.

Ota siis ensimmäinen askel kohti onnistuneita asuntokauppoja ja kutsu minut arviokäynnille.

Varaa arviokäynti
Ostotoimeksianto

Apua myös asunnon ostoon

Sopivan kodin tai vaikkapa sijoitusasunnon löytäminen voi olla haastavaa. Miksi et antaisi osaavan välittäjän auttaa asunnon ostossa?

Kerron mielellämme lisää RE/MAX Easy -ostotoimeksiannosta ja muista palveluistamme asunnon ostajille.

Ota yhteyttä

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Tällä hetkellä

Välityksessä olevat kohteeni

Millä alueella toimin

Olen paikallinen kiinteistönvälittäjä (LKV, YKV) ja auktorisoitu kiinteistöarvioija (KHK, AKA, yleisauktorisoitu). Toimistoni on Vantaalla, mutta toimialueeni on koko Suomi.

  • Vantaa
  • Uusimaa
  • Helsinki
  • Espoo
  • Korso

Me Myymme Vantaan Parhaat Kodit

RE/MAX Parhaat Kodit toimii maailman suurimman kansainvälisen RE/MAX- kiinteistönvälitysketjun itsenäisenä yrittäjänä. Vahvuutenamme on vahva kokemus ja vankka paikallistuntemus. Välitämme asuntoja eniten Vantaalla ja Pohjois-Helsingissä, mutta myymme koteja ammattitaidolla myös koko Keski-Uudenmaan alueella. Koska kaikki välittäjämme ovat itsenäisiä yrittäjiä, tarjoamme tehokkaampaa ja räätälöidympää palvelua asuntojen, kiinteistöjen tai toimitilojen myyntiin, ostamiseen ja vuokraamiseen, arviointiin, ihan tarpeenne mukaan, miten haluatte. Sijaintimme pysäköintitiloineen on erinomainen ja asiakkaiden on helppo tulla vaikka kauppareissulla pistäytymään toimistollamme. Ovet ovat aina avoinna olivatpa asuntoasiat sitten heti ajankohtaisia tai vasta harkinnassa. Neuvomme mielellämme, miten asuntoasioissa kannattaisi edetä. Puhelimitse tavoitat meidät päivystysnumerosta 050 911 8286 myös iltaisin ja viikonloppuisin. ma-to 9-17 pe 9-16 tai sopimuksen mukaan

Tutustu

Jätä lomakkeella

Yhteydenottopyyntö

Jätä minulle yhteystietosi ja viestisi, niin olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Hannu Savolainen potretti
Ota yhteyttä!
Hannu Savolainen

YKV, LKV, AKA, MBA, INS., KHK

RE/MAX Parhaat Kodit | Kiinteistönvälitys Hansa Oy LKV Y-tunnus: 0676907-2

040 671 1177

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Miten voimme olla avuksi
Vahvistus
Uutiskirje