Tilaa arvio asunnostasi

Hervantajärven uusi asuinalue vetää puoleensa

Hervanta on ollut pitkään yksi Suomen suurimpia ja tunnetuimpia lähiöitä. Poiketen monista muista lähiöistä, Hervannan alue on uusiutunut niin asuntokannan kuin palveluidenkin osalta. Yksi uusista, ja tämän hetken suosituimmista alueista Hervannassa on Hervantajärven alue, jonne on viimeisten vuosien aikana valmistunut paljon uusia asuntoja. Kysyimme lisää Tampereella toimivan RE/MAX Sisun kiinteistönvälittäjältä ja yrittäjältä Kiril Kapaselta Hervantajärvestä asuinalueena.”Alueesta on tullut lyhyessä ajassa hyvin suosittu. Alueen vahvuutena on se, että siinä yhdistyy saumattomasti luonnonläheisyys ja Hervantajärven upea luonto sekä Hervannan kattava palvelutarjonta”, kommentoi Kapanen. Kävelyetäisyydeltä löytyy suurimpien ketjujen päivittäistavarakaupat, ravintoloita, harrastusmahdollisuuksia ja terveyspalvelut. Lyhyen kävely- tai ratikkamatkan päässä Hervannasta löytyy mm. Kauppakeskus Duo kattavine palveluineen, uimahalli, kirjasto, harrastustiloja ja ravintoloita. Keväällä 2023 Hervantajärven alueelle aukesi uusi lähikauppa Sale. Hyvät liikenneyhteydet ovat saaneet alueen asukkailta suitsutusta, etenkin raitiovaunulinjan avauduttua toissa vuonna. Raitiovaunulinjan 3 päätepysäkki sijaitsee Makkarajärvenkadulla. ”Neljässä minuutissa ratikalla Hervannan keskustaan ja noin 20 minuutissa rautatieasemalle”, tarkentaa Kapanen.

Luonnon lähellä kaupungissa

Hervantajärven alueella luonto tulee aidosti luokse. Alue tarjoaa upeat lenkkimaastot niin kävellen, juosten tai vaikkapa maastopyöräillen – talvisia hiihtoreittejä unohtamatta. Alueelta löytyy opastetun reitistön varrelta myös muutamia tulenteko- ja taukopaikkoja, joissa voit nauttia luonnon rauhasta.
 
”Hervantajärven alueelle on rakentumassa myös Heinurimäen toiminta- ja kuntoilupuisto, johon rakennetaan muun muassa skeittialue, BMX-rata ja erilaisia peli- ja kuntoilualueita. Alueella riittää siis todellakin aktiviteetteja ja tekemistä”, kommentoi Kapanen.

Hervantajärven Karpalo tarjoaa puitteet sujuvaan asumiseen

Asunto-osakeyhtiö Hervantajärven Karpalo on Hervantajärven Kaakamonkaarelle rakenteilla oleva kerrostalokokonaisuus, joka koostuu nykyaikaisista ja toimivapohjaisista kerrostalokaksioista ja -kolmioista. Asuntojen on määrä valmistua kesällä 2024.
 
Kaukolämmöllä̈ lämpiävän uudiskohteen asunnot soveltuvat sekä viihtyisiksi kodeiksi että mainioiksi sijoituskohteiksi. Lähes kaikissa asunnoissa on lasikaiteellinen huoneiston levyinen parveke tai terassi, jota voi hyödyntää asunnon hintaan kuuluvan lasituksen ansiosta asumiseen lisäneliöitä tuovana kesähuoneena. 
 
Rakennuttajana kohteessa toimii Tampereen Taloteko Oy, jolla on lähes 30 vuoden kokemus yksilöllisten pientalokohteiden rakennuttamisesta Pirkanmaalla ja Etelä-Suomessa. Taloteko Oy:n Tero Niinimäki nostaa Hervantajärven Karpalon osalta esiin laadukkaan rakentamisen ja yhteisöllisyyden huomioimisen. 

”Kuten kaikissa kohteissamme, myös Hervantajärven Karpalossa kohteen suunnittelussa, materiaaleissa ja rakentamisessa panostetaan laatuun. Asiakkaanamme voit luottaa laadukkaaseen lopputulokseen sekä siihen, että rakentaminen tapahtuu täysin määräysten mukaisesti”, kommentoi Niinimäki.
 
Yhtenä mielenkiintoisena yksityiskohtana voidaan mainita taloyhtiössä oleva piharakennus, josta löytyy saunatilat, jotka taipuvat myös muun muassa juhlien tai muiden tilaisuuksien viettopaikaksi.

Tutustu Hervantajärven alueella myynnissä oleviin asuntoihin >

Haluatko kuulla lisää Hervantajärven Karpalon asunnoista ja Hervantajärvestä asuinalueena?
 
Ota yhteyttä


Kiril Kapanen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT

+358 50 531 6033

kiril.kapanen@remax.fi


Kaipaatko välittäjän apua?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme yhteydessä sinuun

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Miten voimme olla avuksi
Vahvistus
Uutiskirje