JaniPomell

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT

Olen kokenut kiinteistönvälityksen ammattilainen ja tarjoan käyttöösi yli 20 vuoden kokemuksen asuntojen ja kiinteistöjen tehokkaasta myynnistä ja vuokrauksesta.

040 515 1226

Varaa maksuton arviokäynti

Ystävällistä palvelua asiakkaan etu edellä

Kiinteistönvälitysalalla menestyminen vaatii välittäjältä aktiivisuutta, huolellisuutta, rehellisyyttä ja periksiantamattomuutta.

Olen toiminut laillistettuna kiinteistönvälittäjänä vuodesta 1998 lähtien ja mm. urani ensimmäinen asiakas on edelleen asiakkaanani ja koen suurta kiitollisuutta, että olen saanut palvella asiakkaitani jo yli 20 vuoden ajan.

Hoidan tehokkaalla ja ystävällisellä palvelulla asuntojen ja kiinteistöjen myynnin, vuokraukset ja arvioinnit. Toimin aina asiakkaan etu edellä ja suurin osa uusista toimeksiannoistani tulee suositusten kautta.

Mikäli etsit tehokasta kiinteistönvälitysalan ammattilaista, ota yhteyttä ja laitetaan Sinunkin asuntoasiat kuntoon!

Erikoisosaamiseni

  • Asunnot
  • Vuokraus
  • Kiinteistöt
  • Ostotoimeksiannot
9.5
Asiakaspalautteiden keskiarvo

Alta voit lukea aidon asiakaspalautteen minusta.

Kasvavat luvut

Joihin voit luottaa

450

välittäjää

96%

asiakkaista suosittelee

#1

eniten myytyjä asuntoja maailmassa

Arviokäynti

Kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille

Kun kutsut minut maksuttomalle arviokäynnille, tutustumme yhdessä kohteeseen ja saat asiantuntevan ja realistisen arvion asuntosi hinnasta.

Ota siis ensimmäinen askel kohti onnistuneita asuntokauppoja ja kutsu minut arviokäynnille.

Varaa arviokäynti
Ostotoimeksianto

Apua myös asunnon ostoon

Sopivan kodin tai vaikkapa sijoitusasunnon löytäminen voi olla haastavaa. Miksi et antaisi osaavan välittäjän auttaa asunnon ostossa?

Kerron mielellämme lisää RE/MAX Easy -ostotoimeksiannosta ja muista palveluistamme asunnon ostajille.

Ota yhteyttä

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Tällä hetkellä

Välityksessä olevat kohteeni

Millä alueella toimin

Olen erikoistunut kantakaupungin ja itäisen kantakaupungin asuntoihin. Olen alkuperäinen Helsinkiläinen ja asunut koko ikäni kantakaupungin eri kaupunginosissa, joten paikallistuntemus on erinomaista.

  • Helsinki
  • Vantaa
  • Espoo

Haluatko myydä asuntosi nopeasti ja parhaaseen hintaan?

RE/MAX Familyn henkilökunta koostuu kiinteistönvälityksen kokeneista ammattilaisista, jotka tekevät aina vähän enemmän saadakseen juuri Sinun asunnon myynnin tai vuokrauksen sujumaan ripeästi, turvallisesti ja parhaaseen hintaan. Olemme erikoistuneet Töölön ja Kallion & lähialueiden asuntokauppaan ja tunnemme näiden alueiden taloyhtiöt ja asiakkaiden tarpeet erinomaisesti. Palvelemme toki myös muilla pääkaupunkiseudun alueilla. Lisäksi henkilökunnallamme on vuosikymmenten kokemus sijoitusasuntojen hallinnasta ja asuntojen vuokrauksesta pääkaupunkiseudulla. Takaamme aina välittämiemme vuokralaisten vuokranmaksun ja turvaamme siten vuokratulonne. Ilmaisella Kotikäynnillä kartoitamme tilanteenne ja annamme luotettavan, faktatietoon perustuvan arvion asuntonne myyntihinnasta tai vuokratasosta. Teemme aina yksilöllisen myynti- ja markkinointisuunnitelman asuntokohtaisesti ja konsultoimme halutessanne teitä uuden asunnon ostamiseen liittyvissä asioissa. Arvioimme asuntonne hinnan tutkitusti 98%:n tarkkuudella. Toimistomme on Kalliossa osoitteessa Helsinginkatu 6, 00500 Helsinki (Harjupuiston vieressä). Toimistomme ovat avoinna arkisin 10-16 välisenä aikana ja muina aikoina sopimuksen mukaan. Puhelimella tai sähköpostilla tavoitatte meidät ympäri vuorokauden. Ota yhteyttä soittamalla, täyttämällä alla oleva yhteydenottolomake tai tulemalla käymään toimistollamme, niin keskustellaan kuinka voisimme parhaiten auttaa juuri teitä! Toimipisteemme: Kallio: Helsinginkatu 6, 00500 Helsinki

Tutustu

Jätä lomakkeella

Yhteydenottopyyntö

Jätä minulle yhteystietosi ja viestisi, niin olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Jani Pomell potretti
Ota yhteyttä!
Jani Pomell

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT

RE/MAX Family | Excellence m2 Oy Y-tunnus: 2056911-4

040 515 1226

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Miten voimme olla avuksi
Vahvistus
Uutiskirje