Tilaa arvio asunnostasi

Ohjeistus koronavirusepidemian leviämisen ehkäisyyn

Välittäjiemme ja muun henkilöstön, sekä asiakkaidemme suojaamiseksi koronavirustilanteessa olemme ottaneet käyttöön muutamia tavanomaisesta poikkeavia toimenpiteitä. Tavoitteenamme on asunto- ja kiinteistökaupan jatkuvuuden varmistaminen turvallisuudesta tinkimättä. Noudatamme Suomen viranomaisten ohjeita ja päivitämme käytäntöjämme tarvittaessa koronavirustilanteen kehittyessä.

Asuntoesittelyt

Koronavirusepidemian vuoksi kohteissa järjestetään toistaiseksi vain yksityisesittelyjä.

Kaikissa asuntojen myynti-ilmoituksissa on laadukkaat kuvat ja esittelytekstit, ja kiinnitämme vallitsevassa tilanteessa erityisesti huomiota, että kaikki tiedot ovat hyvin saatavilla. Myös kohdevideoihin keskitytään ja panostamme siihen, että kaikista myynnissä olevista asunnoista olisi saatavilla esittelyvideot. Panostamme myös virtuaalisten live-esittelyiden mahdollisuuteen.

Ota yhteyttä sinua kiinnostavasta kohteesta kohteen välittäjään, ja kysy lisää eri mahdollisuuksista.

Yksityisesittelyssä panostetaan käsihygieniaan. Emme tänä aikana kättele ja ylimääräistä tasojen ja pintojen koskettelua tulee välttää. Pidämme silmällä myös sitä, että asuntoon ei tulla tutustumaan kipeänä. Välittäjillä on saatavuuden mukaan tarjolla esittelyissä myös käsien desinfiointiin tarkoitettuja tuotteita. Ohjeistamme kaikkia esittelyihin tulevia henkilöitä hygienian tärkeydestä.

Asunnon välittäjä toimittaa myös erikseen ohjeet asunnon myyjille ja ostaja-asiakkaille yksityisesittelyihin valmistautumiseen. Saat lisätietoja omalta RE/MAX-välittäjältäsi.

Tapaamiset

Pidämme tapaamiset ja neuvottelut asiakkaidemme kanssa puhelimitse tai videotapaamisina. Voimme myös tehdä arviokäyntejä virtuaalisesti.

Välittäjämme eivät työskentele, mikäli tuntevat olonsa yhtään sairaaksi. Välittäjiemme vahva ammattipätevyys takaa sen, että esittelyt ja neuvottelut pystytään järjestämään yhteistyössä toisen välittäjämme kanssa, vaikka kotinne myyntiä pääasiallisesti hoitava välittäjä olisi estynyt.


Kaipaatko välittäjän apua?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme yhteydessä sinuun

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Miten voimme olla avuksi
Vahvistus
Uutiskirje