Tilaa arvio asunnostasi

RE/MAX avaa toimiston Helsingin Kruununhakaan

Maailman suurin kiinteistönvälitysketju RE/MAX vahvistaa asemiaan Helsingin kantakaupungissa ja avaa uuden toimiston Kruununhakaan osoitteeseen Meritullinkatu 4 B.

RE/MAX Kruunun yrittäjänä toimii Nina Tammela, joka pitkän linjan ammattilaisena on luonut itselleen vankat juuret kiinteistönvälitysalalle. Aikaisemmin Nina on työskennellyt kiinteistönvälittäjänä RE/MAXilla ja myös muissa välitysketjuissa.

Historiallinen ja arvostettu Kruununhaka

Kruununhaka on yksi Helsingin historiallisimmista ja arvostetuimmista asuinalueista. Tämä viehättävä kaupunginosa tunnetaan kauniista jugend-arkkitehtuuristaan, viihtyisistä puistoistaan ja merellisestä tunnelmastaan. Alueella on erinomainen valikoima palveluita, kouluja ja kulttuuritarjontaa, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan asua niin perheille kuin yksinasuvillekin.

Kruununhaan asuntomarkkina lukuina

Kuten monilla muillakin alueilla, myös Kruununhaassa haastava taloustilanne on hidastanut asuntokauppaa. Mutta piristymisen merkkejä on havaittavissa ja myös toteutuneiden asuntokauppojen tilastot tukevat näitä havaintoja.

Tammi-toukokuussa 2024 Kruununhaasta myytyjen käytettyjen kerrostaloasuntojen keskimääräinen neliöhinta oli noin 7 950 euroa ja myyntiaika noin 100 päivää.

RE/MAX Kruunu – ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä asuntokauppaa

RE/MAX Kruunua johtaa yrittäjä Nina Tammela, joka yhdessä asiantuntevan ja omistautuneen tiiminsä kanssa palvelee asiakkaita kaikissa asunnon myyntiin, ostoon ja vuokraukseen liittyvissä asioissa. Yrittäjänä Nina on sitoutunut kasvuun.

”Olen aina uskonut siihen, että välittäjän paras ominaisuus on tuloksen teko kovan työn kautta,” Nina kertoo. Tämä asenne heijastuu RE/MAX Kruunun palveluissa, joissa korostuvat asiakaslähtöisyys, tehokkuus ja paikallisten markkinoiden syvällinen tuntemus.

“Sitoutumisemme korkeaan laatuun ja asiakastyytyväisyyteen on toimintamme ytimessä. Palvelukokonaisuutemme on suunniteltu täyttämään jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet ja palvelemmekin jokaista asiakastamme ammattitaidolla, syvällisellä paikallistuntemuksella sekä RE/MAXin vahvan aseman ja markkinoiden tehokkaimpien työkalujen tuella”, tiivistää Nina Tammela.

RE/MAX Suomen toimitusjohtaja Pasi Aalto kommentoi:

”RE/MAX vahvistaa jo entuudestaan vahvaa jalansijaa Helsingin kantakaupungin kiinteistönvälitysmarkkinassa avaamalla toimiston Kruununhakaan. Haluan toivottaa onnea ja menestystä RE/MAX Kruunun tiimille ja toimiston yrittäjälle Nina Tammelalle.”

Lisätietoja:

Nina Tammela

Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä LKV, LVV
RE/MAX Kruunu

041 318 9497
nina.tammela@remax.fi

Pasi Aalto

Toimitusjohtaja
RE/MAX Suomi

0400 322 232
pasi.aalto@remax.fi

Suomessa ensimmäinen RE/MAX-toimisto avattiin 2006. Tällä hetkellä RE/MAXilla on yli 400 välittäjää ympäri Suomen. Yhtiön tavoitteena on palvella jokaista asiakasta tasalaatuisesti ja laadukkaasti, oli kyse asunnon sitten myymisestä, ostosta tai vuokrauksesta. 

RE/MAX toimii globaalisti yli 50 vuoden kokemuksella 110 maassa yli 8000 toimiston ja yli 140 000 välittäjän vahvuudella. RE/MAX on markkinajohtaja 12 Euroopan maassa, USA:ssa ja Kanadassa. RE/MAX-välittäjät auttavat vuosittain yli miljoonaa ihmistä ostamaan ja myymään kotinsa ympäri maailmaa. 


Kaipaatko välittäjän apua?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme yhteydessä sinuun

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Miten voimme olla avuksi
Vahvistus
Uutiskirje