Tilaa arvio asunnostasi

RE/MAX Kiinteistönvälittäjäkoulu avaa mahdollisuuden menestymiseen

Maailman suurin kiinteistönvälitysketju, RE/MAX, panostaa koulutukseen ja työssäoppimiseen. Yhtenä uusimpana koulutuskonseptina vuoden 2023 aikana on julkaistu RE/MAX Kiinteistönvälittäjäkoulu, jossa yhdistyy työssäoppiminen sekä laaja ja monipuolinen koulutusohjelma.

RE/MAX Kiinteistönvälittäjäkoulu on noin 12 kuukauden mittainen koulutuskokonaisuus, jonka aikana osallistujat työskentelevät kiinteistönvälityksen parissa RE/MAXilla ja opiskelevat välitysalan juridiikkaa, toimintatapoja ja parhaita käytäntöjä.

Koulutusohjelman aikana osallistujat suorittavat Kiinteistönvälitykseen suunnatun liiketoiminnan ammattitutkinnon (KiLAT) ja koulutuksen lopuksi tavoitteena on Laillistetun Kiinteistönvälittäjän (LKV) -tutkinnon suorittaminen.

Kiinteistönvälittäjäkoulu on jo järjestetty Helsingissä ja Tampereella kevään 2023 aikana ja uudet ryhmät ovat alkamassa keväällä 2024.

Käytännön työtä ja opiskelua sopivassa suhteessa

Erityistä kiitosta Kiinteistönvälittäjäkoulu on saanut käytännönläheisestä otteesta ja yhteisöllisyydestä. Koulutuksissa saatuja oppeja ja ideoita on helppo viedä käytännön arkeen, kun välitystyö ja koulutus kulkevat koko ajan käsi kädessä.

Helsingin RE/MAX Rubiinissa myyntineuvottelijana toimiva, Kiinteistönvälittäjäkouluun osallistunut Minna Dahlström kertoo:

”Sain konkreettista tietoa ja työkaluja välittäjän työn arkeen – mitä välitysalalla menestyminen vaatii, miten johdan omaa työtäni tavoitteellisesti ja mitkä ovat minut erottautumis- ja menestystekijäni.”

Koulutus koostuu niin lähi- kuin etäopetuksesta, omatoimisesta opiskelusta sekä sparrauksesta ja mentoroinnista. Yhteisöllisyys on vahvasti läsnä koulutuksessa.

”Kiinteistönvälittäjäkoulussa tapaat uusia ihmisiä ja voit jakaa kokemuksia ja saada sparrausta kurssikavereiltasi. Koulutuksissa vierailee myös RE/MAXin huippuvälittäjiä jakamassa omia kokemuksiaan ja parhaita vinkkejään”, kommentoi Dahlström.

Kiinteistönvälitysala murroksessa

Viimeiset vuoden ovat olleet kiinteistönvälitysalalle rankkoja. Talouden turbulenssi on vaikuttanut asuntomarkkinaan.

Moni kiinteistönvälittäjä on viimeisen vuoden aikana harkinnut tulevaisuuden suunnitelmiaa tai vaihtanut alaa.

RE/MAX Suomen toimitusjohtaja Pasi Aalto kommentoi:

”Koronavuosien ”hype” on ohi ja etenkin moni siihen aikaan kiinteistönvälitysalalle tullut on saanut kokea ensimmäistä kertaa laskumarkkinan aiheuttamat haasteet. Kiinteistönvälitys vaatii kovaa työmoraalia ja aktiivista otetta, joten on ihan ymmärrettävää, että viimeinen vuosi on tuonut muutoksia koko Suomen välitysalassa ja välittäjien määrässä.

Markkinassa on nähtävissä positiivisempia merkkejä ja on hyvä muistaa, että aktiiviselle ja motivoituneelle kiinteistönvälittäjälle riittää aina töitä – oli markkinatilanne mikä tahansa. RE/MAX on aina panostanut välittäjien kouluttamiseen ja haluamme osaltamme olla kehittämässä koko kiinteistönvälitysalaa. RE/MAX Kiinteistönvälittäjäkoulu on yksi hyvä esimerkki tästä ja hyville tekijöille on aina töitä.”

Seuraavat Kiinteistönvälittäjäkoulut alkavat keväällä 2024

Uudet Kiinteistönvälittäjäkoulu-ryhmät aloittavat kevään 2024 aikana. Tällä hetkellä haku on auki Uudellamaalla tammikuussa 2024 aloittavaan ryhmään. Lisäksi Turun ja Tampereen alueella tavoitteena on aloittaa omat ryhmät kevään aikana.

Lue lisää RE/MAX Kiinteistönvälittäjäkoulusta ja hae mukaan

👉 remax.fi/kiinteistonvalittajakouluLisätietoja RE/MAX Kiinteistönvälittäjäkoulusta:

Rauno Rämö
Kouluttaja
RE/MAX Suomi
044 733 8085
rauno.ramo@remax.fi

Pasi Aalto
Toimitusjohtaja
RE/MAX Suomi
puh 0400 322 232
pasi.aalto@remax.fi
Kaipaatko välittäjän apua?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme yhteydessä sinuun

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Miten voimme olla avuksi
Vahvistus
Uutiskirje