Tilaa arvio asunnostasi

RE/MAX asiakastarina: välittäjänä Nina Schönberg

En olisi pystynyt tekemään näin nopeita liikkeitä elämässäni ilman Ninaa

Vuonna 2015 Jenni Mönttinen osti silloisen puolisonsa kanssa ensiasunnon, rivitalo-osakkeen Keravalta. Asunnon välittänyt RE/MAXin Nina Schönberg jäi jo tuolloin positiivisesti mieleen.

”Vaikka asunnon ostamiseen liittyvät asiat ovatkin minulle pankkitaustani vuoksi tuttuja, ensiasunnon ostoon liittyy aina asioita, joista haluaa kysyä ja jotka haluaa varmistaa. Ninasta tuli jo silloin tunne, että hän on ihminen, johon voin luottaa”, Mönttinen kertoo.

Kun parille tuli myöhemmin ero ja asunto piti saada uudestaan myyntiin, otti Mönttinen yhteyttä Schönbergiin.

”Tuli tunne, että kuka voisi olla parempi välittäjä myymään asunnon kuin hän, joka meille sen aikoinaan myi. Nina myös tunsi asunnon parhaiten.”

Asunnon markkinointi sekä myynti lunastivat odotukset

Kun asunnosta otettiin kuvat myyntiä varten, oli Mönttinen jo iloinen valintaansa.

”Katsoin kuvat ja sanoin: Vau – näyttääkö meidän asuntomme todella näin hyvältä? Olin vaikuttunut siitä, kuinka myyvästi RE/MAXin asunnot esitellään ja kuinka hyviltä heidän esitteensä ja materiaalinsa näyttävät. On todella tärkeää, että myytävä kohde on houkutteleva.”

Ensimmäinen tarjous asunnosta tuli heti ensiesittelyssä – sillä hinnalla, mitä myyjät olivat toivoneetkin.

Luottokiinteistönvälittäjän kanssa yhteistyö on sujunut elämäntilanteesta toiseen

Nykyisin Nina on Jennin luottovälittäjä. Luottamus syntyi jo ensitapaamisella, mutta se on vain vahvistunut yhteistyön jatkuttua. Mönttinen on myös suositellut Schönbergiä ystävilleen.

”Nina on supertehokas. Arvostan ihmistä, joka tarttuu toimeen. Siitä tulee tunne, että hänellä on asia hallussa. Ninan asenne ja se, miten hän kohteli meitä asiakkaina jo silloin ensiasuntoa ostaessa, jäi mieleen. Yhtä lailla meidän toiveemme myös asunnon myyjinä otettiin todella hyvin huomioon.”

Välittäjän näkemys on auttanut niin ostoa kuin myyntiä suunnitellessa

Nykyisin Mönttinen asuu uuden puolisonsa kanssa Kellokoskella, ja he etsivät uutta omakotitaloa Schönbergin avustuksella. Schönberg on käynyt myös arvioimassa nykyisen asunnon.

”Olemme käyneet Ninan kanssa läpi, mitä vanhasta asunnosta kannattaisi remontoida tai mihin tehdä pieniä fiksauksia ennen myymistä. Ninasta on ollut valtava apu myös näytöillä, sillä hän on osannut kiinnittää huomioita asioihin, joihin itse ei välttämättä osaisi, kuten materiaaleihin, rakenteisiin ja dokumentteihin, jotka asuntokauppaan liittyvät.”

Välittäjän käyttö toi mielenrauhaa, turvaa ja nopeutta asuntokauppaan

Mönttinen pitää järkevänä käyttää välittäjää apuna asunnon ostossa ja myymisessä – harvalla on aikaa perehtyä kaikkeen tarpeelliseen niin perusteellisesti, kuin mitä asuntokauppa vaatii parhaan lopputuloksen saamiseksi.

”Välittäjällä on paras näkemys paikallisesta tilanteesta, hintatasosta sekä vastuista, jotka asuntokauppaan liittyvät – ja jotka kaikki vaikuttavat lopputulemaan”, Mönttinen pohtii.

Asuntokaupan yhteydessä tapahtuu usein muitakin elämänmuutoksia. Siksi asuntokaupan sujuvuus on ollut niin oleellisessa ja tärkeässä asemassa myös Mönttisen elämän eri vaiheissa.

”Kun sinulla on ihminen rinnallasi, johon voit luottaa, jolla on ammattitaitoa ja osaamista, voit olla ihan huoletta ja turvallisin mielin. Yksin en myöskään olisi pystynyt tekemään niin nopeita liikkeitä, kuin mitä olen nyt elämässäni tehnyt – ja päässyt rakentamaan elämääni uudestaan.”


Kaipaatko välittäjän apua?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme yhteydessä sinuun

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Miten voimme olla avuksi
Vahvistus
Uutiskirje