Tilaa arvio asunnostasi

RE/MAX asiakastarina: välittäjänä Paula Hovav

Olen myynyt ja ostanut useita asuntoja elämäni aikana

Carmela Anker viihtyy hyvin raikkain värein remontoidussa kaksiossaan Espoon Matinkylässä. Sisustuksessa on vihjeitä Ankerin ammatista ja intohimosta; musiikki on tiivis osa eläkkeelle jääneen musiikinopettajan elämää, ja se näkyy asuntoon kauniisti asetelluista soittimista. Vielä puoli vuotta sitten Anker asui sataneliöisessä asunnossa. Nykyinen kaksio oli tuolloin vuokralla odottaen sopivaa hetkeä, jolloin Anker voisi muuttaa – myytyään ensin liian suureksi käyneen vanhan asuntonsa.

Anker tietää hyvän kiinteistönvälittäjän merkityksen asunnon myynnissä, ja tällä kertaa hän myös tiesi, kenen puoleen halusi kääntyä. RE/MAXin Paula Hovav tuli Ankerille kiinteistönvälittäjänä tutuksi, kun hän oli myymässä Ankerin tyttären asuntoa. Tyttären asunto meni viikossa kaupaksi, mikä viimeistään vakuutti Ankerin siitä, että Hovav olisi myös hänelle sopiva välittäjä.

”Paulasta tuli heti sellainen mielikuva, että hän on hyvin luotettava, rento oma itsensä, vakuuttava – ja yhtä aikaa huumorintajuinen. Tuli sellainen tunne, että voin olla rauhallisin mielin ja että asuntoni kyllä menee kaupaksi – varmasti nopeastikin”, Anker kertoo.

Henkilökohtainen ote teki hyvän vaikutuksen

Anker piti siitä, että Hovav näytti asuntoa yksittäisille asiakkailleen yksityisnäytöissä ja sai näin asiakkaisiin henkilökohtaisen kontaktin. Anker itsekin on asuntoja ostaessaan pitänyt yksityisnäyttöjä mieluisimpana vaihtoehtona.

”Olin myös seurannut pitkään tämän alueen asuntojen hintoja ja olen perillä niistä. Kun keskustelimme yhdessä siitä, mikä asuntoni hinta voisi olla, oli se mielestäni hyvin realistinen. Sekin loi luottamusta. Meniköhän siinä noin kuukausi, kun asuntoni oli myyty”, Anker hymyilee.

Usean asunnon myynti- ja ostokokemuksella Anker on tyytyväisin Paulaan ja RE/MAXiin

Kun vanha asunto oli myyty, Anker pääsi rauhassa tekemään remonttia uuteen kaksioonsa ennen muuttoa. Useamman asunnon myynti- ja ostoprosessin kokenut Anker on hyvillä mielin suositellut Hovavia välittäjäksi myös tuttavilleen.

”Olen muuttanut aika monta kertaa, ja asuntoja on tullut myytyä ja ostettua elämäntaipaleella. Kaikkein tyytyväisin olen ollut Paulan toimintaan. Pidän häntä erittäin hyvänä välittäjänä. RE/MAX ei ollut niin tuttu minulle ennen tätä kokemusta, mutta Paulan kautta kuva on muodostunut hyvin positiiviseksi.”

Oletko ostamassa tai myymässä asuntoasi? RE/MAXin välittäjät auttavat mielellään.


Kaipaatko välittäjän apua?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme yhteydessä sinuun

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Miten voimme olla avuksi
Vahvistus
Uutiskirje