Tilaa arvio asunnostasi

REMAX Balloon Perspective

REMAX Balloon Perspective – ammattilaisten näkemys asuntomarkkinoiden lähitulevaisuudesta

Miltä alkuvuoden 2018 asuntomarkkinat näyttävät Suomessa

RE/MAX ammattilaiset kertoivat asuntokaupan näkemyksistä viikon 2/2018 aikana RE/MAX Balloon Perspective –tutkimuksessa. Vastaajia oli 165 henkilöä, jotka toimivat pääasiallisesti 17 eri paikkakunnalla.

Tutkimuksessa kartoitettiin millainen yleisvire asuntomarkkinoilla vastaajan paikkakunnalla tällä hetkellä on ja miten eri asuntotyypit käyvät kaupaksi alkuvuoden aikana. Lisäksi kartoitettiin miten eri kohteiden hinnat kehittyvät vastaajan mielestä alkuvuoden aikana ja miten markkinat eri kohdetyyppien osalla kehittyvät.

Tutkimuksessa selvitettiin myös vastaajien asennetta omaan ja toimistonsa menestymiseen, jotta ammattilaisten henkilökohtaisen asenteen suuntaus markkinoiden kehittymiseen saadaan näkyviin. Henkilökohtaisten vastauksien perusteella ammattilaiset odottavat asuntomarkkinoiden vahvan vireen jatkuvan ja uskoivat omaan henkilökohtaiseen menestymiseen vahvasti.
Tutkimus toteutettiin nyt ensimmäisen kerran ja tutkimus tullaan toistamaan myöhemmin keväällä. RE/MAX Suomi tutkii mahdollisuuksia toteuttaa Balloon Perspective tutkimus myös RE/MAXin muissa Euroopan alueen maissa.

Koko Suomen katsauksen lisäksi paikkakuntakohtaiset esitykset on saatavissa paikallisilta yrittäjiltämme myös Helsingin, Espoon, Vantaan, Turun, Tampereen, Lahden, Jyväskylän, Lohjan ja Keravan alueilta.

Lähde: RE/MAX Suomi / RE/MAX Balloon Perspective ennuste 2018


LATAA RE/MAX Balloon Perspective (PDF)

Lisätietoja


Pekka Ronkainen
, Kehitysjohtaja, RE/MAX Suomi
+358 50 3800 050 | pekka.ronkainen@remax.fi

Pasi Aalto, Toimitusjohtaja, RE/MAX Suomi
+358 400 322 232 | pasi.aalto@remax.fi

Suomessa ensimmäinen RE/MAX-toimisto avattiin 2006. Tällä hetkellä RE/MAXilla on lähes 400 välittäjää 25:llä eri paikkakunnalla Suomessa, ja välittäjämäärä on kasvussa. Yhtiön tavoitteena on palvella jokaista asiakasta tasalaatuisesti ja laadukkaasti, oli kyse asunnon sitten myymisestä, ostosta tai vuokrauksesta.

RE/MAX toimii globaalisti 44 vuoden kokemuksella 100 maassa yli 7500 toimiston ja yli 115 000 välittäjän vahvuudella. RE/MAX on markkinajohtaja 11 Euroopan maassa, USA:ssa ja Kanadassa. RE/MAX-välittäjät auttavat vuosittain yli miljoonaa ihmistä ostamaan ja myymään kotinsa ympäri maailmaa.


Kaipaatko välittäjän apua?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme yhteydessä sinuun

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Miten voimme olla avuksi
Vahvistus
Uutiskirje