Tilaa arvio asunnostasi

RE/MAX kasvaa Helsingissä

Uusin RE/MAX-toimisto, RE/MAX Masters, avasi ovensa Helsingin Vallilaan kesällä. Toimisto palvelee välittäjiä ja asiakkaita osoitteessa Konepajankuja 1, Helsinki. Toimiston rekrytoinnit ovat nyt käynnissä.

Yrittäjänä toimii Marcus Haas. Marcus on tehnyt pitkän uran ulkomailla erinäisissä johtamistehtävissä, viimeisempänä pankin palveluksessa Keski-Euroopassa. Nämä kokemukset ovat vakuuttaneet Marcuksen siitä, että työntekijöiden hyvinvointiin panostamisella on suora vaikutus asiakkaiden kokemaan palvelun laatuun ja työntekijöiden aktiivisuuteen tehdä työnsä hyvin. Tämä onkin johtava ajatus RE/MAX Mastersin takana.

”RE/MAX Masters rakentui ajatuksesta välittää vähän enemmän. Me välitämme aidosti asuntojen lisäksi välittäjistämme. Meille itse työn lisäksi on suuressa osassa, että RE/MAX Mastersin jokainen välittäjä kokee itsensä tärkeäksi – osaksi huikeaa tiimiä. Jokainen on erityinen pala, jotta kokonaisuutemme on ehjä ja siten pidämme myös laadun ja palvelutasomme mestareiden tasolla,” kertoo yrittäjä Marcus Haas.

”Kehitymme, kehitämme ja kouluttaudumme jatkuvasti niin tiimeinä kuin yksilöinäkin. Yhteistyö, tsemppi, oppimisenhalu ja pyrkimys eteenpäin ovat piirteitä, joita arvostamme ja tuemme,” Marcus jatkaa.

Tutustu TÄSTÄ toimistoon: https://youtu.be/2gFvofgMWt4

Lisätietoja ja yhteydenotot:

Marcus Haas, Yrittäjä
Puh. 044 734 9920
marcus.haas@remax.fi

Laura Venesjärvi, Palvelu- ja Hallintovastaava
Puh. 044 734 9922
laura.venesjarvi@remax.fi

RE/MAX Masters
Masters LKV Oy
Konepajankuja 1, 00510 Helsinki
Puh. 044 734 9997
masters@remax.fi

Suomessa ensimmäinen REMAX-toimisto avattiin 2006. Tällä hetkellä RE/MAXilla on noin 400 välittäjää 25:llä eri paikkakunnalla Suomessa, ja välittäjämäärä on kasvussa. Yhtiön tavoitteena on palvella jokaista asiakasta tasalaatuisesti ja laadukkaasti, oli kyse asunnon sitten myymisestä, ostosta tai vuokrauksesta.

REMAX toimii globaalisti 45 vuoden kokemuksella 110 maassa yli 7900 toimiston ja noin 125 000 välittäjän vahvuudella. REMAX on markkinajohtaja 12 Euroopan maassa, USA:ssa ja Kanadassa. REMAX-välittäjät auttavat vuosittain yli miljoonaa ihmistä ostamaan ja myymään kotinsa ympäri maailmaa.


Kaipaatko välittäjän apua?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme yhteydessä sinuun

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Miten voimme olla avuksi
Vahvistus
Uutiskirje