Tilaa arvio asunnostasi

RE/MAX luottaa koulutuksen voimaan

RE/MAX luottaa koulutuksen voimaan ja kehittää jatkuvasti uusia valmennuksia kiinteistönvälittäjien osaamisen kehittämiseksi

”Mielestämme ei ole parempaa aikaa vahvistaa osaamistamme. Koulutustemme tavoitteena on monipuolisesti kehittää kaikkien RE/MAX-ketjun välittäjien ja toimistojen yrittäjien osaamista, jotta he voivat käyttää oppimiaan uusia taitoja omissa tehtävissään ja asiakkaiden palvelemisessa yhä paremmin”, kertoo RE/MAX Suomen toimitusjohtaja Pasi Aalto.

Nykytilanteessa monet eivät voi työskennellä normaalisti ja menettävät tulojaan työttömyyden ja lomautusten vuoksi. Epävarmalla tilanteella on negatiivisia vaikutuksia meidän kaikkien sosiaaliseen ympäristöön, ja on tärkeää, että pidämme huolta henkisestä terveydestämme. Laajat koulutukset ovat hyvä tilaisuus kehittää itseään ja oppia uutta.

”Verkkokoulutustemme tulokset ovat olleet positiivisia, ja olen ylpeä kaikista toimistoistamme, jotka ovat kokoontuneet yhdessä edistämään välittäjiemme ja koko kiinteistönvälitysalan hyvinvointia”, kertoo Pasi Aalto. RE/MAX-ketju onkin tehnyt uusia ennätyksiä niin myynneissä kuin kauppamäärissä joka kuukausi heinäkuusta lokakuulle. Aktiivisen kouluttautumisen ja opiskelun tulokset siis näkyvät.

LKV-tutkinto vain perustaso – jatkuvaa kouluttautumista tarvitaan

RE/MAX pitää erityisessä arvossa kiinteistönvälittäjien ja myyntineuvottelijoiden halua kehittyä. ”Tämä ala elää jatkuvasti, ja pidämme tärkeänä, että välittäjät kouluttautuvat jatkuvasti. LKV-tutkinto on vain perustaso, joka ei yksin riitä, eivätkä kunnianhimoiset välittäjät siihen tietenkään tyydykään”, hän pohtii.

Pasi Aalto toivoo, että LKV-tutkinto olisi jatkuvasti päivittyvä. ”Kertaalleen suoritettu tutkinto on ikuisesti voimassa, ja se on minusta huono juttu. Jo pelkkä lainsäädäntö muuttuu vuosittain, ja jos kiinteistönvälittäjä ei ole päivittänyt osaamistaan oma-aloitteisesti, voi tietämys olla peräisin 1990-luvulta, eli kolmen vuosikymmenen takaa.”

”Osaamistaso vaikuttaa kaikkeen: toimialaa koskeviin ennakkoluuloihin, asiakkaiden luottamukseen, siihen, keitä alalle hakeutuu, jopa välittäjien ammattiylpeyteen. Uskon, että koulutusta uudistamalla Suomesta saataisiin maailman paras kiinteistönvälitysmaa.”

RE/MAX testaa Hyvän Välitystavan osaamista

Kaikkien RE/MAX-ketjussa toimivien välittäjien osaamisen kehittämiseksi ketju on kehittänyt muun muassa uuden Hyvän Välitystavan kokeen.
Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton KVKL:n laki- ja lausuntovaliokunnan koostama Hyvän välitystavan ohje kiteyttää alan pelisäännöt ja suojaa sekä ostajaa että myyjää. Kuluttajalle asiointi Hyvää välitystapaa noudattavan välittäjän kanssa tuo turvallisuutta ja luotettavuutta. Hyvä välitystapa edistää kiinteistönvälitysalan ammattimaisuutta. Vastuuntuntoinen välittäjä tuntee Hyvän välitystavan ja sitoutuu noudattamaan sitä.

RE/MAX järjesti Hyvän Välitystavan tehopäivän verkkokoulutuksena 11. marraskuuta. Koulutuksessa käytiin läpi Hyvän Välitystavan uusia päivityksiä. Koulutukseen osallistui yli 200 RE/MAXlaista ympäri Suomea.

Koulutuksen jälkeen osallistujille järjestettiin RE/MAXin Hyvän Välitystavan koe. Kokeen tarkoituksena on mitata Hyvän Välitystavan osaamista. Koe tulee olemaan osa RE/MAXin koulutuksia ja sitä päivitetään joka vuosi Hyvän Välitystavan päivitysten mukaan. Kokeen hyväksytysti suorittaneet välittäjät saavat vuoden ajaksi merkinnän omilla nettisivuilleen. ”Tulemme edellyttämään testin suorittamista kaikilta välitysalalla toimivilta henkilöiltämme. Omien koulutustemme avulla voimme kehittää välittäjiemme osaamista myös LKV-tutkinnon ulkopuolella”, kertoo Pasi Aalto.

RE/MAX toimistoille uusia kiinteistönvälitysliikkeen johtamisen asiatuntijoita

RE/MAX-Kasvuyrittäjä – valmennusohjelman tulokset vuonna 2019 olivat hyviä, ja uusi ryhmä aloittaa jälleen marraskuussa. Tavoitteena on kehittää RE/MAX-yrittäjää omassa yrittäjyydessään ja yrityksensä johtamisessa – erityisesti antaa yrittäjälle eväitä kasvuun. Valmennusohjelman yhteydessä yrittäjät suorittavat Opetushallituksen hyväksymän uuden tutkinnon − Liiketoiminnan Erikoisammattitutkinnon, Kiinteistönvälitysliikkeen Johtamisen osaamisalueella.

Ketjun toimitusjohtaja Pasi Aalto kertoo: ”Olemme tottuneet olemaan pioneereja alalla ja tässäkin asiassa oli hienoa, että saimme olla ensimmäisenä liikkeellä. Ohjelma antoi marraskuussa 2019 valmistuneille yrittäjillemme tärkeää tukea kasvun hallintaan ja liiketoiminnan kehittämiseen, mikä auttaa meitä kovassa kisassa kehittyvillä markkinoilla.”

”Tulevaisuuden haasteet asuntomarkkinoiden muuttuessa vaativat yrittäjiltä rautaista liikkeenjohdollista ammattitaitoa kiinteistönvälitysliikkeen johtamiseen. Halusimme rakentaa tämän valmennusohjelman nimenomaan tukemaan yrittäjiämme kannattavaa kasvua”, Aalto jatkaa.

Lisätietoja

Pasi Aalto, Toimitusjohtaja, RE/MAX Suomi
+358 20 573 4000 | pasi.aalto@remax.fi

Suomessa ensimmäinen REMAX-toimisto avattiin 2006. Tällä hetkellä RE/MAXilla on yli 400 välittäjää 25:llä eri paikkakunnalla Suomessa, ja välittäjämäärä on kasvussa. Yhtiön tavoitteena on palvella jokaista asiakasta tasalaatuisesti ja laadukkaasti, oli kyse asunnon sitten myymisestä, ostosta tai vuokrauksesta.
REMAX toimii globaalisti lähes 50 vuoden kokemuksella 110 maassa yli 7900 toimiston ja yli 130 000 välittäjän vahvuudella. REMAX on markkinajohtaja 12 Euroopan maassa, USA:ssa ja Kanadassa. REMAX-välittäjät auttavat vuosittain yli miljoonaa ihmistä ostamaan ja myymään kotinsa ympäri maailmaa.


Kaipaatko välittäjän apua?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme yhteydessä sinuun

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Miten voimme olla avuksi
Vahvistus
Uutiskirje