Tilaa arvio asunnostasi

RE/MAX tarjoaa ilmaisia kansainvälisiä kiinteistönvälitysalan verkkokoulutuksia

Kansainväliset verkkokoulutukset ovat saatavilla kaikille kiinteistönvälitysalasta kiinnostuneille. RE/MAX Suomen toimitusjohtaja Pasi Aalto kertoo: ”Meidän mielestämme ei ole parempaa aikaa jakaa osaamistamme ja kouluttautumisen ilmapiiriämme kaikille alasta kiinnostuneille. Näiden verkkokoulutusten avulla toivomme, että meistä on apua osallistujien henkilökohtaisessa kehittymisessä, jotta he voivat käyttää oppimiaan uusia taitoja omissa tehtävissään kriisiaikana ja kun kriisiaika on ohi.”

Tässä poikkeustilanteessa monet eivät voi työskennellä ja menettävät tulojaan työttömyyden ja lomautusten vuoksi. ”Nykyisellä tilanteella on negatiivisia vaikutuksia meidän kaikkien sosiaaliseen ympäristöön, ja on tärkeää, että pidämme huolta henkisestä terveydestämme. Nämä verkkokoulutukset ovat hyvä tilaisuus kehittää itseään ja oppia uutta,” jatkaa Aalto.

RE/MAX vaihtoi kaikki koulutuksensa verkkovalmennuksiksi koronatilanteen alettua. Kuluneiden kuukausien aikana koulutuksia on järjestetty lähes päivittäin. Verkkokoulutuksen aiheet vaihtelevat vinkeistä tehokkaaseen etäpäivään, videoesittelyvinkkeihin sekä myyjien ja ostajien kanssa keskusteluun nykyisessä tilanteessa. Valmennuksia kehitetään jatkuvasti, ja aiempia koulutuksia muokataan nykyiseen ympäristöön sopiviksi.

”Verkkokoulutustemme tulokset ovat olleet hienoja, ja olen todella ylpeä kaikista toimistoistamme, jotka ovat kokoontuneet yhdessä edistämään välittäjiemme ja koko kiinteistönvälitysalan hyvinvointia. Odotamme, että pääsemme hyödyntämään tämän kovan työn tuloksia tulevina kuukausina”, kertoo Pasi Aalto.

RE/MAX järjesti maalis-toukokuussa kansainvälisiä verkkokoulutuksia, jotka olivat teemaltaan ‘Level-Up in 60 Minutes’, ja ne keskittyvät kiinteistönvälitysalaan, mutta niitä voi hyödyntää myös monilla muilla aloilla. Koulutuksissa oli mukana RE/MAXin kanadalainen kiinteistönvälitysalan videoguru Jesse Peters, ‘Social Savvy Agent’. Peters on kasvattanut liiketoimintaansa pääasiassa sosiaalisen median ja videoiden kautta. Mukana oli myös monia RE/MAXin kansainvälisiä puhujia, mm. Nathan Dart, kiinteistönvälittäjä ja suosittu Richard Robbins Internationalin puhuja, Travis Robertson, toinen kansainvälinen puhuja ja valmentaja Yhdysvalloista, sekä Tom Ferry, yksi maailman johtavista välitysalan valmentajista.

Valmennusten nauhoitukset ovat katsottavissa kaikille halukkaille tämän linkin kautta: rem.ax/60minutes

Lisätietoja

Pasi Aalto, Toimitusjohtaja, RE/MAX Suomi
+358 20 573 4000 | pasi.aalto@remax.fi

Suomessa ensimmäinen REMAX-toimisto avattiin 2006. Tällä hetkellä RE/MAXilla on noin 400 välittäjää 25:llä eri paikkakunnalla Suomessa, ja välittäjämäärä on kasvussa. Yhtiön tavoitteena on palvella jokaista asiakasta tasalaatuisesti ja laadukkaasti, oli kyse asunnon sitten myymisestä, ostosta tai vuokrauksesta.

REMAX toimii globaalisti yli 47 vuoden kokemuksella 110 maassa yli 7900 toimiston ja yli 130 000 välittäjän vahvuudella. REMAX on markkinajohtaja 12 Euroopan maassa, USA:ssa ja Kanadassa. REMAX-välittäjät auttavat vuosittain yli miljoonaa ihmistä ostamaan ja myymään kotinsa ympäri maailmaa.


Kaipaatko välittäjän apua?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme yhteydessä sinuun

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Miten voimme olla avuksi
Vahvistus
Uutiskirje