Tilaa arvio asunnostasi

RE/MAX vahvistuu Keski-Uudellamaalla – uusi toimisto avautui Hyvinkäälle!

Kokeneet RE/MAXin yrittäjät Katja Sarkama ja Nina Schönberg avaavat uuden toimiston Hyvinkäälle. RE/MAX Villa palvelee asiakkaita ja välittäjiä keskeisellä paikalla osoitteessa Hämeenkatu 6. Toimiston yrittäjillä on myös RE/MAX Asuntokulma -niminen toimisto Järvenpäässä, jossa asiakkaita palvellaan ammattitaidolla ja innokkuudella 12 välittäjän voimin.

”Hyvinkään toimisto – kuten meidän Järvenpäänkin toimisto – perustettiin palvelemaan vielä paremmin paikallisia asiakkaita. Ammattitaitoiset välittäjämme ovat auttaneet jo vuosia hyvinkääläisiä asuntojen ostossa ja myynnissä. Uuteen valoisaan toimistoon mahtuu asiakkaita keskustelemaan asuntoasioista ja tekemään kauppoja”, kertoo RE/MAX Villan Sarkama innoissaan.

Myös toimiston rekrytoinnit ovat käynnissä. ”Valoisassa keskustan toimipisteessä Hämeenkadulla on vielä muutama paikka rautaisille kiinteistönvälitysalan ammattilaisille vapaana”, kertoo Schönberg. ”Yrittäjinä haluamme tarjota välittäjillemme kannustavan työympäristön, tehokkaita koulutuksia ja vahvan ketjun tuen, sekä takuuvarmat työkalut menestykseen. Myyntitiimimme on oikeasti tiimi, johon uudet kollegat otetaan avosylin vastaan. Otamme työmme ja asiakkaidemme luottamuksen erittäin vakavasti, mutta meillä on töissä myös hauskaa, koska nautimme siitä, mitä teemme”, Sarkama jatkaa.

Onnistunut asuntokauppa tarkoittaa RE/MAX Villalle sitä, että myyntiprosessi on asiakkaalle mahdollisimman helppo ja turvallinen. Parhaan hinnan ja tehokkaimman palvelun asiakkaat saavat paikalliselta RE/MAX-välittäjältään, joka tuntee markkinatilanteen ja luo myyntikohteilleen laadukkaan ja perusteellisen myynti-ilmoituksen, joka saa RE/MAX-ketjun nykyaikaisten työkalujen ansiosta markkinoiden laajimman näkyvyyden, myös sosiaalisessa mediassa. ”Teemme tiiviisti yhteistyötä koko Suomen lähes 400 RE/MAX-välittäjän kanssa sekä koteja myydessä, että sopivan kodin löytämisessä asiakkaillemme. Tämän ansiosta myyntiaikamme ovat lyhyempiä ja asiakkaamme tyytyväisempiä. RE/MAX-välittäjä tekee aina vähän enemmän,” Sarkama jatkaa.

Vetovoimainen Hyvinkää – Hyvinkäällä on vahvasti ostajan markkinat asuntokaupassa

Hyvinkää on asuntosijoittajien keskuudessa suosittu. Monet menestyneet sijoittajat pitävätkin Hyvinkäätä hyvänä sijoituskohteena, sillä asuntojen hinnat ovat hyvin kohtuulliset esimerkiksi pääkaupunkiseutuun verrattuna. Kuitenkin Hyvinkää on asuinpaikkana varsin haluttu kaupunki, ja vuokratuotto on täten hyvä.

Hyvinkäällä asuinalueet kasvavat ja uusia syntyy

Hyvinkään asuntokanta on monipuolista. Hyvinkäälle on vuonna 1920 perustettu kauppala, ja vanhimmat omakotitalot ovat noilta ajoilta. “Sen lisäksi Hyvinkäällä on funkkistyylin taloja, 70-luvun taloja Paavolassa, 80-90-luvun taloja sekä paljon ihan uutta rakennuskantaa. Hyvinkäältä löytyy kaikille jotakin, ja kaupunki on kasvanut vauhdilla. Vuoden 2013 Asuntomessualue Metsäkalteva ja Kalteva kasvavat selvästi, ja uusia asuinalueita syntyy koko ajan.”

Paikallisten keskuudessa suosituimmat asuinalueet Palomäen mukaan ovat Tanssikallio, Pavinmäki sekä Kenraalinkulma puutaloineen, joka on nousemassa trendikkääksi alueeksi. “Pavinmäessä ja Tanssikalliossa on omakotitalojen lisäksi myös rivitaloja ja pari kerrostaloa, kun taas Kenraalinkulma on puhtaasti omakotitaloaluetta. Hyvinkäällä perheet yleensä ostavat omakotitaloja – ja pääkaupunkiseudun sijoittajat yksiöitä ja kaksioita”, Palomäki kertoo. Keskustassa Hangonsillan alue tulee muuttumaan merkittävästi, sinne rakentuvat asuinrakennusten lisäksi uudet, modernit koulukeskukset, jossa yhdistyvät yläasteet ja lukio. Nämä hankkeet uudistavat koko Hyvinkään keskustaa.”

Lähde: KVKL Hintaseurantapalvelu / REMAX Suomi

Lisätietoja

Pasi Aalto, Toimitusjohtaja, RE/MAX Suomi

+358 20 573 4000 | pasi.aalto@remax.fi

Katja Sarkama, Yrittäjä, RE/MAX Villa ja RE/MAX Asuntokulma

+358 45 133 0708 | katja.sarkama@remax.fi

RE/MAX Villa, Asuntokulma Oy LKV, Hämeenkatu 6, Hyvinkää

+ 358 50 534 8844 | villa@remax.fi

Suomessa ensimmäinen REMAX-toimisto avattiin 2006. Tällä hetkellä RE/MAXilla on noin 400 välittäjää 25:llä eri paikkakunnalla Suomessa, ja välittäjämäärä on kasvussa. Yhtiön tavoitteena on palvella jokaista asiakasta tasalaatuisesti ja laadukkaasti, oli kyse asunnon sitten myymisestä, ostosta tai vuokrauksesta.

REMAX toimii globaalisti yli 45 vuoden kokemuksella 110 maassa yli 7900 toimiston ja noin 125 000 välittäjän vahvuudella. REMAX on markkinajohtaja 12 Euroopan maassa, USA:ssa ja Kanadassa. REMAX-välittäjät auttavat vuosittain yli miljoonaa ihmistä ostamaan ja myymään kotinsa ympäri maailmaa.


Kaipaatko välittäjän apua?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme yhteydessä sinuun

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Miten voimme olla avuksi
Vahvistus
Uutiskirje