Tilaa arvio asunnostasi

RE/MAX-yrittäjät pioneereina uudessa kiinteistönvälitysalan tutkinnossa!

Kiinteistönvälitysketju RE/MAXin yrittäjille rakennettu valmennusohjelma päättyi onnistuneesti joulukuussa – ohjelmasta valmistui 18 yrittäjää. Valmennusohjelman avulla yrittäjät suorittivat aivan uuden tutkinnon ensimmäisinä kiinteistönvälittäjäyrittäjinä maassamme.

RE/MAX-Kasvuyrittäjän Muutosvalmennusohjelma starttasi joulukuussa 2018

Valmennusohjelman tavoitteena oli kehittää RE/MAX-yrittäjää omassa yrittäjyydessään ja yrityksensä johtamisessa – erityisesti antaa yrittäjälle eväitä kasvuun. Yrittäjien liikkeenjohdollisia kasvuvalmiuksia kehitettiin vuoden ajan monimuoto-ohjelmalla, joka sisälsi ryhmä- ja yksilövalmennusta. Valmennusohjelmaan kuului lisäksi neljä kahden päivän ja kaksi yhden päivän lähijaksoa. Lisäksi osallistujat rakensivat valmennusohjelman aikana yritykselleen kasvusuunnitelman sekä toteuttivat valitsemaansa liiketoiminnan avainalueeseen liittyvän kehittämisprojektin.

Valmennusohjelman yhteydessä yrittäjät suorittivat samalla Opetushallituksen hyväksymän uuden tutkinnon − Liiketoiminnan Erikoisammattitutkinnon, Kiinteistönvälitysliikkeen Johtamisen osaamisalueella. Tämä RE/MAX-yrittäjien ryhmä oli koko Suomen ensimmäinen opiskelijaryhmä, joka suoritti ko. tutkinnon.

Ketjun toimitusjohtaja Pasi Aalto iloitsi saavutuksesta: ”Olemme tottuneet olemaan pioneereja alalla ja tässäkin asiassa oli hienoa, että saimme olla ensimmäisenä liikkeellä. Ohjelma antoi yrittäjillemme tärkeää tukea kasvun hallintaan ja liiketoiminnan kehittämiseen, mikä auttaa meitä kovassa kisassa kehittyvillä markkinoilla.”

”Tulevaisuuden haasteet asuntomarkkinoiden muuttuessa vaativat yrittäjiltä rautaista liikkeenjohdollista ammattitaitoa kiinteistönvälitysliikkeen johtamiseen. Halusimme rakentaa tämän valmennusohjelman nimenomaan tukemaan yrittäjiämme kannattavaa kasvua”, Aalto jatkaa.

Valmennusohjelma toteutettiin n. 11 kuukauden monimuoto-ohjelmalla ja sen toteutti Franchise Business College yhteistyössä Mercuria – Kauppiaitten Kauppaoppilaitoksen kanssa. Ohjelma päättyi 1.11.2019, jolloin osallistujille jaettiin todistukset valmennuksen onnistuneesta suorittamisesta.

Seuraava RE/MAXin Kasvuyrittäjä-valmennus alkaa vuoden 2020 alussa

”Kokemuksemme uudesta valmennusohjelmasta ovat todella hyvät, ja valmistuneet yrittäjämme saivat valmennuksesta paljon hyötyä oman liiketoimintansa kehittämiseen. Seuraavat ryhmä yrittäjiämme aloittaa valmennukset alkuvuodesta”, kertoo Pasi Aalto.

Ensimmäiset koulutuksesta valmistuneet RE/MAX-Yrittäjät ovat:

Outi Karppinen, Jyväskylä
Janne Bruun, Helsinki
Jukka Vuorio, Helsinki
Kristiina Diomin, Helsinki
Kirsi Sainio, Turku
Johanna Kinnunen, Tampere
Juha Tupala, Tampere
Monja Juntunen, Espoo
Anne Vastamäki, Kotka
Kyösti Juntunen, Espoo
Henrik Öberg, Helsinki
Sven Schlegel, Helsinki
Virpi Lehtonen, Helsinki
Pauli Kaarre, Lahti
Joanna Sortti, Helsinki
Tom Lindqvist, Turku
Katja Sarkama, Järvenpää
Nina Schönberg, Järvenpää
Ari Niippa, Oulu

Lisätietoja

Pasi Aalto, Toimitusjohtaja, RE/MAX Suomi
+358 20 573 4000 | pasi.aalto@remax.fi

Suomessa ensimmäinen REMAX-toimisto avattiin 2006. Tällä hetkellä RE/MAXilla on noin 400 välittäjää 25:llä eri paikkakunnalla Suomessa, ja välittäjämäärä on kasvussa. Yhtiön tavoitteena on palvella jokaista asiakasta tasalaatuisesti ja laadukkaasti, oli kyse asunnon sitten myymisestä, ostosta tai vuokrauksesta.

REMAX toimii globaalisti yli 45 vuoden kokemuksella 110 maassa yli 7900 toimiston ja noin 125 000 välittäjän vahvuudella. REMAX on markkinajohtaja 12 Euroopan maassa, USA:ssa ja Kanadassa. REMAX-välittäjät auttavat vuosittain yli miljoonaa ihmistä ostamaan ja myymään kotinsa ympäri maailmaa.


Kaipaatko välittäjän apua?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme yhteydessä sinuun

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Miten voimme olla avuksi
Vahvistus
Uutiskirje