SariTuomikoski

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV

Tavoitteenani on aina tyytyväinen asiakas ja lupaan hoitaa kaikki toimeksiantoni luotettavasti ja pieteetillä. Apuna ja tukena työssäni minulla on Lohjan RE/MAXin huipputiimi ja me innostuneet ammattilaiset teemme unelmista totta.

040 583 0301

Varaa maksuton arviokäynti

Olen työskennellyt aina asiakaspalvelun ja myynnin parissa.

Kaupannut olen muun muassa vaatteita, kännyköitä ja mainostilaa sekä palvellut asiakkaita niin autoliikkeessä kuin eläinlääkärissäkin. Suoritin isännöinnin osatutkinnon ja valmistuin kiinteistösihteeriksi, josta syttyi kipinä asuntojen myyntiin. Nyt saan olla mukana elämän tärkeimmässä kaupassa, kodin kaupassa. Joku on joskus lausunut viisaasti ”Talot tehdään puusta ja betonista mutta kodit rakennetaan rakkaudesta ja unelmista”, allekirjoitan tämän täysin! Itselläni on kokemusta erilaisista kodeista, olen asunut erillistalossa, rivitalossa, kerrostalossa ja omakotitalossa. Niin ikään asuminen vanhassa, että aivan uudessa talossa on tullut koettua. Tiedän että kaikissa näissä kodeissa ja asumismuodoissa on omat hyvät puolensa.
Ota siis yhteyttä, kun kodin vaihto, osto tai myynti tulee ajankohtaiseksi.

Erikoisosaamiseni

  • Asunnot
  • Vuokraus
  • Kiinteistöt
9.5
Asiakaspalautteiden keskiarvo

Alta voit lukea aidon asiakaspalautteen minusta.

Kasvavat luvut

Joihin voit luottaa

450

välittäjää

96%

asiakkaista suosittelee

#1

eniten myytyjä asuntoja maailmassa

Arviokäynti

Kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille

Kun kutsut minut maksuttomalle arviokäynnille, tutustumme yhdessä kohteeseen ja saat asiantuntevan ja realistisen arvion asuntosi hinnasta.

Ota siis ensimmäinen askel kohti onnistuneita asuntokauppoja ja kutsu minut arviokäynnille.

Varaa arviokäynti
Ostotoimeksianto

Apua myös asunnon ostoon

Sopivan kodin tai vaikkapa sijoitusasunnon löytäminen voi olla haastavaa. Miksi et antaisi osaavan välittäjän auttaa asunnon ostossa?

Kerron mielellämme lisää RE/MAX Easy -ostotoimeksiannosta ja muista palveluistamme asunnon ostajille.

Ota yhteyttä

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Tällä hetkellä

Välityksessä olevat kohteeni

Millä alueella toimin

  • Lohja

Lohjan kiinteistönvälityksen asiantuntijat palveluksessasi

RE/MAX Onni on tehokas ja asiantunteva kiinteistönvälitystoimisto ja tarjoamme asiakkaillemme kaikki asuntokaupan palvelut niin asunnon myyntiin, ostoon tai vuokraukseen liittyen. Toimipisteemme sijaitsee Lohjalla, mutta toimimme Lohjan lisäksi myös muualla Länsi-Uudenmaalla, kuten Nummelassa, Vihdissä, Veikkolassa Siuntiossa, Raaseporissa ja Inkoossa. Kun valitset meidät hoitamaan asuntosi myyntiä tai ostoa, saat muun muassa: Asiantuntevan ja alueesi tuntevan välittäjän Välittäjämme tuntevat Lohjan ja sen lähialueiden markkinatilanteen ja osaavat hinnoitella asuntosi kerralla oikein. Näin saat todennäköisimmin myös asunnostasi parhaan mahdollisen hinnan. Noudatamme kaikessa toiminnassamme lakeja ja hyvää välitystapaa. Kun valitset RE/MAX-välittäjän, varmistat että koko asuntokauppaprosessi ja asiakirjat hoidetaan oikein. Myyntivoimaa Kotiasi myyvät nimikoidun vastuu­välittäjän lisäksi sadat muutkin välittäjämme Suomessa, täysin ilman aluerajoja. Laajimman näkyvyyden Tarjoamme markkinoiden laajimman näkyvyyden kohteille kaikissa kanavissa. Tarkasti kohdennetulla markkinoinnilla tavoitamme asunnostasi aidosti kiinnostuneet ostajaehdokkaat, jotka ovat motivoituneita maksamaan asunnostasi parhaan mahdollisen hinnan. Laadukkaat markkinointimateriaalit Käytämme asuntojen kuvaamiseen ja stailaukseen alan parhaita ammattilaisia sekä laadimme asunnostasi laadukkaat markkinointimateriaalit. Kutsu meidät maksuttomalle arviokäynnille, niin jutellaan lisää! +358 45 224 3374 onni@remax.fi

Tutustu

Jätä lomakkeella

Yhteydenottopyyntö

Jätä minulle yhteystietosi ja viestisi, niin olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Sari Tuomikoski potretti
Ota yhteyttä!
Sari Tuomikoski

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV

RE/MAX Onni | Sun Housing Oy Y-tunnus: 2416434-1

040 583 0301

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Miten voimme olla avuksi
Vahvistus
Uutiskirje