Tilaa arvio asunnostasi

Välittäjän osaamisella on väliä

Välittäjän osaamisella on väliä – RE/MAX panostaa vahvasti osaamisen kehittämiseen

RE/MAX on käynnistänyt Suomessa ennennäkemättömän laajat valmennusohjelmat kiinteistönvälittäjiensä erikoisosaamisen kehittämiseen. Ketjun perustan ovat jo 70-luvulta muodostanut kiinteistönvälitysalan ammattilaiset ja jatkuva osaamisen kehittäminen. Juuri käynnistyneisiin erikoisvalmennusohjelmiin osallistuu 150 RE/MAX -välittäjää eri puolilla Suomea. Eritysosaamiseen tähtäävät valmennukset on suunniteltu ja toteutettu yhteistyössä Suomen parhaimmistoon kuuluvien oppilaitosten ja yhden maailman parhaan kiinteistönvälitysalan valmentajan kanssa.

Uuden asunnon kauppa vaatii erikoisosaamista

Uudiskohdemestari (NHS) on Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksen kanssa yhteistyössä toteutettava valmennus, joka kattaa uudiskohteen rakentamisprosessin raakamaan jalostamisesta, kaavoituksen hallinnasta, uudiskohteen RS-järjestelmän erityiskysymyksistä aina erityiskohteiden täydennys tai muutosrakentamisen hallintaan. ”Tämä valmennusohjelma on laajuudeltaan noin 10 op, joka vastaa 300 tunnin työmäärää – eli valmennusohjelman suorittaneista tulee todella vahvoja osaajia, joilla on alan paras kyky vastata niin rakennusliikkeiden kuin uuden asunnon ostajan palvelutarpeisiin. Mukana on 25 RE/MAX ammattilaista eri puolilta Suomea”, toteaa RE/MAX Suomen kehitysjohtaja Pekka Ronkainen.

Asunnon arviointi on taitolaji

Kiinteistöarviomestari (PVS) on Kiinteistöalan Koulutuskeskuksen (Kiinko) kanssa yhteistyössä toteutettu valmennus, joka tähtää auktorisoidun kiinteistöarvioijan osaamisvaatimusten mukaiseen osaamiseen. ”Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon vaatimuksiin verrattuna osaamisvaatimus tässä valmennuksessa on laajempi. Laaja teoriapohja ja runsaat käytännön harjoitteet tekevät valmennukseen valituista kokeneista ammattilaisista huomattavan osaavia kiinteistöarvioinnin ammattilaisia. Valmennukseen on valittu 15 osallistujaa”, kertoo Ronkainen.

Poikkeuksellista kansainvälistä osaamista asiakkaan eduksi

”Kiinteistönvälitysalan myyntityön osaaminen on keskeinen osaamisalue kiinteistönvälittäjälle. Olemme käynnistäneet yhden maailman parhaan välitysalan valmentajan, Tom Ferryn, valmennusohjelman välittäjillemme. Tähän 10 viikkoa kestävään valmennukseen osallistuu tällä hetkellä 100 RE/MAX välittäjää eri puolilla Suomea”, toteaa RE/MAX Suomen toimitusjohtaja Pasi Aalto.

”Erityisosaaminen parantaa välittäjiemme asiakaspalvelukykyä yhä vaativimmissakin asiakastilanteissa ja parantaa luonnollisesti kilpailukykyämme markkinoilla. Erityisosaaminen tuo hyvän osaamislisän, sillä LKV -koe mittaa juridiikan osaamista, mutta se ei takaa osaamista mm. kiinteistöarvioinnissa tai uudiskohteen myyntiprosessin hoitamisessa. LKV-kokeen suorittaneita on RE/MAXissa jo noin kaksi kolmasosaa, joten päätimme nostaa osaamisen rimaa vieläkin korkeammalle”, jatkaa Aalto.

Lisätietoja:

Pekka Ronkainen, Kehitysjohtaja, RE/MAX Suomi
+358 50 3800 050 | pekka.ronkainen@remax.fi

Pasi Aalto, Toimitusjohtaja, RE/MAX Suomi
+358 400 322 232 | pasi.aalto@remax.fi

Suomessa ensimmäinen RE/MAX-toimisto avattiin 2006. Tällä hetkellä RE/MAXilla on yli 300 välittäjää 17:llä eri paikkakunnalla Suomessa, ja välittäjämäärä on kasvussa. Yhtiön tavoitteena on palvella jokaista asiakasta tasalaatuisesti ja laadukkaasti, oli kyse asunnon sitten myymisestä, ostosta tai vuokrauksesta.

RE/MAX toimii globaalisti yli 40 vuoden kokemuksella lähes 100 maassa noin 7 300 toimiston ja yli 111 000 välittäjän vahvuudella. RE/MAX on markkinajohtaja 11 Euroopan maassa, USA:ssa ja Kanadassa. RE/MAX-välittäjät auttavat vuosittain yli miljoonaa ihmistä ostamaan ja myymään kotinsa ympäri maailmaa.