HeikkiMattila

Myyntineuvottelija, PARTNER

040 222 0895

Varaa maksuton arviokäynti

Koti on yksi elämän suurista asioista niin taloudellisesti, toiminnallisesti ja tunteellisesti.

Kodin täytyy palvella tukikohtana, josta päivän askareisiin lähdetään ja jonne palataan rentoutumaan ja olemaan yhdessä. Kodin täytyy olla sellainen, jossa viihdytään ja joka mahdollistaa monipuolisen elämän.

Olen Heikki Mattila, ja työskentelen Elegance-tiimissä palvellen sinua kaikissa asuntotarpeissa länsi/etelä-Helsingin ja itä-Espoon alueella. Erityisen hyvin tunnen kuitenkin Lauttasaaren, joka on yli 20-vuoden ajan toiminut perheeni tukikohtana.

Olen työskennellyt myynnissä vuodesta 2005 lähtien, ja rakastan työtäni päivä päivältä enemmän. Ihmisten auttaminen suuressa muutoksessa on minulle tärkeää, ja tarjoankin sinulle selkeän ja avoimen asuntokauppakokemuksen.

Olen myös ollut jo yli 10 vuotta vuokranantajana, ja hoidan mieluusti myös vuokraustoimeksiantoja. Vuokralaisen etsinnässä panostan vuokralaisen ja vuokranantajan yhteisen kemian löytymiseen.

Panostan jokaiseen asiakkaaseeni täysillä ja vien neuvottelut maaliin varmalla otteella yli 15 vuoden myyntikokemuksella. Avoin ja ripeä kommunikointi niin myyjän kuin ostajien kanssa on itsestäänselvyys, jotta prosessi on mahdollisimman läpinäkyvää. Tavoitteeni onkin olla asiakkailleni luottovälittäjä, jonka puoleen käännytään myös tulevaisuudessa.

Tuloksellinen myyntityö pohjautuu myyjän hyvään ymmärrykseen asunnosta sekä asuinalueesta. Suurin ero myyjien ja asuntoesittelijöiden välillä tulee kuitenkin siitä kuuluisasta ’pelisilmästä’, eli taidosta nostaa esille juuri ne oikeat asiat, jotka koskettavat kyseistä ostajaa ja jotka tekevät kustakin asunnosta yksilöllisen ja haluttavan kodin.

Kun joskus, syystä tai toisesta, asunnon myyntiaika pitenee näyttelee myyjän sinnikkyys korvaamatonta roolia - on jaksettava kohdata jokainen uusi ostajaehdokas sillä samalla tarmolla ja intensiteetillä kuin hän olisi ensimmäinen.

Olethan yhteydessä, niin tehdään yhdessä elämäsi kaupat.

Erikoisosaamiseni

  • Asunnot
Kasvavat luvut

Joihin voit luottaa

450

välittäjää

96%

asiakkaista suosittelee

#1

eniten myytyjä asuntoja maailmassa

Arviokäynti

Kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille

Kun kutsut minut maksuttomalle arviokäynnille, tutustumme yhdessä kohteeseen ja saat asiantuntevan ja realistisen arvion asuntosi hinnasta.

Ota siis ensimmäinen askel kohti onnistuneita asuntokauppoja ja kutsu minut arviokäynnille.

Varaa arviokäynti
Ostotoimeksianto

Apua myös asunnon ostoon

Sopivan kodin tai vaikkapa sijoitusasunnon löytäminen voi olla haastavaa. Miksi et antaisi osaavan välittäjän auttaa asunnon ostossa?

Kerron mielellämme lisää RE/MAX Easy -ostotoimeksiannosta ja muista palveluistamme asunnon ostajille.

Ota yhteyttä

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Tällä hetkellä

välityksessä olevat kohteeni

Millä alueella toimin

  • Helsinki
  • Espoo

Menestynyt kiinteistönvälitysliike Helsingin Eiranrannassa

RE/MAX Elegance on menestynyt kiinteistönvälitysliike Helsingin Eiranrannassa. Vahva kokemus kantakaupungin asuntojen myynnistä on nostanut meidät yhdeksi Suomen ykköstoimistoksi. Toimialueenamme on koko Uusimaa. Toimistoltamme löytyy osaajia keskustan arvokoteihin kuin myös kiinteistöihin. Kansainvälisyys ja digitaalisuus asuntokaupan edelläkävijänä antaa asiakkaillemme etulyöntiaseman myynnissä.

Tutustu

Jätä lomakkeella

Yhteydenottopyyntö

Jätä minulle yhteystietosi ja viestisi, niin olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Heikki Mattila potretti
Ota yhteyttä!
Heikki Mattila

Myyntineuvottelija, PARTNER

RE/MAX Elegance | Kiinteistönvälitys Elegance Oy LKV Y-tunnus: 2405916-2

040 222 0895

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Miten voimme olla avuksi
Vahvistus
Uutiskirje