Tilaa arvio asunnostasi

RE/MAX avasi toimiston Kaarinaan

RE/MAX vahvistuu Varsinais-Suomessa. Uusi toimisto RE/MAX UuteenKotiin avautui lokakuun alussa Kaarinaan osoitteeseen Pyhän Katariinan tie 8 b B.

Yrittäjinä toimistossa toimivat Tom Lindqvist, Sari Hedman ja Rainer Nilovaara. Yrittäjillä on jo nyt RE/MAX OmaanKotiin- toimisto Turussa ja he päättivät avata toimiston myös Kaarinaan pystyäkseen palvelemaan Kaarinan ja sen lähialueiden asiakkaita mahdollisimman paikallisesti ja henkilökohtaisesti.

”Kaarinan toimistomme – aivan kuten Turun toimisto aikoinaan – on perustettu palvelemaan nimenomaan paikallista markkinaa ja paikallisia asiakkaita. Parhaan hinnan ja parhaan palvelun asiakkaat saavat paikalliselta välittäjältä, joka tuntee alueen markkinatilanteen ja ostajan päätösprosessiin vaikuttavat tekijät”, yrittäjät kertovat. ”

Palvelumme perustuu paikallistuntemuksen lisäksi henkilökohtaiseen palveluun. Voimme tarjota asiakkaillemme parasta palvelua RE/MAX-ketjun tuen, uusien monipuolisten työkalujen, laajan näkyvyyden, sekä välittäjien toimintamallin eli henkilökohtaisen 24/7 sitoutumisen avulla.

Kuvassa  vasemmalta oikealle: Tom Lindqvist, Sari Hedman ja Rainer Niilovaara.

Kaarinassa on vetovoimaa

Kaarina kasvaa ja kehittyy, keskustaan rakennetaan uusia kerrostaloasuntoja ja muualle Kaarinaan rivitaloasuntoja sekä omakotitaloja. Kaarinan palvelut ja merellinen sijainti ovat etenkin lapsiperheiden suosiossa. Kaarinassa on tyypillistä, että saman asuinalueen sisällä vaihdetaan kotia elämäntilanteen mukaan, ensin pienemmästä asunnosta rivitaloon ja sitten omakotitaloon. Kun omakotitalon huoltaminen käy raskaaksi niin sitten muutetaan keskustaan kerrostaloon lähelle palveluita.

Kerros- ja rivitaloasuntojen ja omakotitalojen kaupassa liikkuu Kaarinan alueella kuukausittain yhteensä noin 8,7 M€ kauppahinnat. Omakotitalojen osuus kaupoista on 3,7 M€. Kaarinan onnistunut kaavoituspolitiikka ja houkuttelevat tontit ovat luonnollisesti olleet merkittäviä edellytyksiä tälle menestykselle. Kaarinassa omakotitalon keskihinta (syyskuu 2018 – syyskuu 2019) on ollut noin 262 000 euroa ja keskimääräinen asuinpinta-ala 141 m2.

Omakotitalojen ostopotentiaaliin kohtuullinen hintataso vaikuttaa positiivisesti, varsinkin kun muutto suuntautuu rivitaloista omakotitaloihin. Kaarinan rivitalohuoneistojen velaton hinta vastaavana aikana on ollut noin 219 000 euroa ja asunnon keskimääräinen asuinpinta-ala 87 m2 ja rahoituksen kannalta muutto Kaarinan omakotitaloihin on ollut helppo järjestää.

Aidosti suomalainen kansainvälinen kiinteistönvälitysketju

RE/MAX on kansainvälinen maailman suurin kiinteistönvälitysketju ja maailman kymmenenneksi suurin franchising- ketju. Suomessa RE/MAX on toiminut vuodesta 2006. Ketju on kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista kiinteistönvälitysketjuista työllistäen nykyisin lähes 400 henkeä.

”Muutama esimerkki kansainvälisyydestämme on, että mikäli asiakkaamme haluaa esimerkiksi ostaa tai vuokrata asunnon ulkomailta, voimme auttaa häntä paikallisen RE/MAX-toimiston kautta. Tarjoamme myös myynnissämme oleville asunnoille alan laajimman internet-näkyvyyden, sillä kaikki RE/MAXilla myynnissä olevat asunnot näkyvät suomalaisten asuntoportaalien lisäksi RE/MAXin kansainvälisillä nettisivuilla, jossa vierailee kuukausittain miljoonia asiakkaita”, sanoo RE/MAX Suomen toimitusjohtaja Pasi Aalto.

Lähde: KVKL Hintaseurantapalvelu / RE/MAX Suomi

Lisätietoja

Rainer Nilovaara, Yrittäjä, RE/MAX OmaanKotiin ja RE/MAX UuteenKotiin 044 585 7334 |rainer.nilovaara@remax.fi

Sari Hedman, Yrittäjä, RE/MAX OmaanKotiin ja RE/MAX UuteenKotiin 040 577 7671 | sari.hedman@remax.fi

Tom Lindqvist, Yrittäjä, RE/MAX OmaanKotiin ja RE/MAX UuteenKotiin 044 238 3550 | tom.lindqvist@remax.fi

Pasi Aalto, Toimitusjohtaja, RE/MAX Suomi 0400 322 232 | pasi.aalto@remax.fi

Toimiston yhteystiedot:

RE/MAX UuteenKotiin | Kiinteistönvälitys OmaanKotiin Oy LKV Puh. 010 320 5656 | uuteenkotiin@remax.fi Pyhän Katariinantie 8 b, 20780 Kaarina

Suomessa ensimmäinen RE/MAX-toimisto avattiin 2006. Tällä hetkellä RE/MAXilla on l hes 400 välittäjää 25:llä eri paikkakunnalla Suomessa, ja välittäjämäärä on kasvussa. Yhtiön tavoitteena on palvella jokaista asiakasta tasalaatuisesti ja laadukkaasti, oli kyse sitten asunnon myymisestä , ostosta tai vuokrauksesta. RE/MAX toimii globaalisti 46 vuoden kokemuksella 110 maassa yli 8000 toimiston ja yli 125 000 välittäjän vahvuudella. RE/MAX on markkinajohtaja 11 Euroopan maassa, USA:ssa ja Kanadassa. REMAX-välittäjät auttavat vuosittain yli miljoonaa ihmistä ostamaan ja myymään kotinsa ympäri maailmaa.

Kaipaatko välittäjän apua?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme yhteydessä sinuun

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Miten voimme olla avuksi
Vahvistus
Uutiskirje