Hervantajärven uusi asuinalue vetää puoleensa...

Hervanta on ollut pitkään yksi Suomen suurimpia ja tunnetuimpia lähiöitä. Poiketen monista muista lähiöistä, Hervannan alue on uusiutunut niin asuntokannan kuin palveluidenkin osalta. Yksi uusista, ja tämän hetken suosituimmista alueista Hervannassa on Hervantajärven alue, jonne on viimeisten vuosien aikana valmistunut paljon uusia asuntoja. Kysyimme lisää Tampereella toimivan RE/MAX Sisun kiinteistönvälittäjältä ja yrittäjältä Kiril Kapaselta Hervantajärvestä asuinalueena.

"Alueesta on tullut lyhyessä ajassa hyvin suosittu. Alueen vahvuutena on se, että siinä yhdistyy saumattomasti luonnonläheisyys ja Hervantajärven upea luonto sekä Hervannan kattava palvelutarjonta", kommentoi Kapanen.

Kävelyetäisyydeltä löytyy suurimpien ketjujen päivittäistavarakaupat, ravintoloita, harrastusmahdollisuuksia ja terveyspalvelut. Lyhyen kävely- tairatikkamatkan päässä Hervannasta löytyy mm. Kauppakeskus Duo kattavine palveluineen, uimahalli, kirjasto, harrastustiloja ja ravintoloita. Keväällä 2023 Hervantajärven alueelle aukesi uusi lähikauppa Sale.

Hyvät liikenneyhteydet ovat saaneet alueen asukkailta suitsutusta, etenkin  raitiovaunulinjan avauduttua toissa vuonna. Raitiovaunulinjan 3 päätepysäkki sijaitsee Makkarajärvenkadulla. "Neljässä minuutissa ratikalla Hervannan keskustaan ja noin 20 minuutissa rautatieasemalle", tarkentaa Kapanen.

 

Luonnon lähellä kaupungissa

Hervantajärven alueella luonto tulee aidosti luokse. Alue tarjoaa upeat lenkkimaastot niin kävellen, juosten tai vaikkapa maastopyöräillen – talvisia hiihtoreittejä unohtamatta. Alueelta löytyy opastetun reitistön varrelta myös muutamia tulenteko- ja taukopaikkoja, joissa voit nauttia luonnon rauhasta.
 
"Hervantajärven alueelle on rakentumassa myös Heinurimäen toiminta- ja kuntoilupuisto, johon rakennetaan muun muassa skeittialue, BMX-rata ja erilaisia peli- ja kuntoilualueita. Alueella riittää siis todellakin aktiviteetteja ja tekemistä”, kommentoi Kapanen.

 

Hervantajärven Karpalo tarjoaa puitteet sujuvaan asumiseen

Asunto-osakeyhtiö Hervantajärven Karpalo on Hervantajärven Kaakamonkaarelle rakenteilla oleva kerrostalokokonaisuus, joka koostuu nykyaikaisista ja toimivapohjaisista kerrostalokaksioista ja -kolmioista. Asuntojen on määrä valmistua kesällä 2024.
 
Kaukolämmöllä̈ lämpiävän uudiskohteen asunnot soveltuvat sekä viihtyisiksi kodeiksi että mainioiksi sijoituskohteiksi. Lähes kaikissa asunnoissa on lasikaiteellinen huoneiston levyinen parveke tai terassi, jota voi hyödyntää asunnon hintaan kuuluvan lasituksen ansiosta asumiseen lisäneliöitä tuovana kesähuoneena. 
 
Rakennuttajana kohteessa toimii Tampereen Taloteko Oy, jolla on lähes 30 vuoden kokemus yksilöllisten pientalokohteiden rakennuttamisesta Pirkanmaalla ja Etelä-Suomessa. Taloteko Oy:n Tero Niinimäki nostaa Hervantajärven Karpalon osalta esiin laadukkaan rakentamisen ja yhteisöllisyyden huomioimisen. 

"Kuten kaikissa kohteissamme, myös Hervantajärven Karpalossa kohteen suunnittelussa, materiaaleissa ja rakentamisessa panostetaan laatuun. Asiakkaanamme voit luottaa laadukkaaseen lopputulokseen sekä siihen, että rakentaminen tapahtuu täysin määräysten mukaisesti", kommentoi Niinimäki.
 
Yhtenä mielenkiintoisena yksityiskohtana voidaan mainita taloyhtiössä oleva piharakennus, josta löytyy saunatilat, jotka taipuvat myös muun muassa juhlien tai muiden tilaisuuksien viettopaikaksi.

 

Tutustu Hervantajärven alueella myynnissä oleviin asuntoihin >


 
 

Haluatko kuulla lisää Hervantajärven Karpalon asunnoista ja Hervantajärvestä asuinalueena?
 
Ota yhteyttä


 

Kiril Kapanen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT

+358 50 531 6033

kiril.kapanen@remax.fi

Haluan varata
Ilmaisen hinta-arvion

Kutsu RE/MAX-välittäjä arviokäynnille kotiisi, hän osaa suositella juuri sinulle ja kodillesi sopivaa palvelukokonaisuutta.
Varaa aika kalenterista, ja välittäjämme tulee arvioimaan asuntosi hinnan.
Hyvä, tarvitsemme vielä muutaman tiedon
Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
Ole hyvä ja kirjoita numerosi..
Ole hyvä ja kirjoita sähköpostiosoitteesi..
Ehdota aikaa
Alkaen klo
Toinen aika
Alkaen klo
Kiitos arviokäynnin varaamisesta
Alueesi RE/MAX-välittäjä on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian ja vahvistaa tapaamisajan.
Palvelinvirhe, lomaketta ei lähetetty.
Yritä uudelleen jonkin ajan kuluttua..
Loading

Tiesitkö tämän asunnon vaihtamisesta?

Tilaa uutiskirje

* Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
* Ole hyvä ja anna oikea sähköpostiosoitteesi.

Ole hyvä ja odota... Loading

Olen kiinnostunut
* Ole hyvä ja valitse kiinnostuksen kohteesi.

Voimmeko olla avuksi?

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Ota yhteyttä!
Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa?
Anna meidän auttaa!

Ole hyvä ja kirjoita nimesi.
Ole hyvä ja kirjoita numerosi.
Ole hyvä ja kirjoita postinumerosi.
Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja kirjoita viesti.