MarikaTuomainen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT

Kolmen vuosikymmenen myyntikokemuksella ja markkinointiosaamisella autan sinua myymään tai löytämään unelmasi kodin. Yksilöllinen palvelu, ammattimainen kodin kuvaus ja stailaus, sekä räätälöity kodinmyyntisuunnitelma takaavat sujuvan prosessin sekä ostajille että myyjille. Maksuton arviokäynti – ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen!

040 705 4940

Varaa maksuton arviokäynti

Luotettava ja asiakaslähtöinen myyntineuvottelija – kumppanisi kodin osto- ja myyntiprosessissa

Jokainen asiakas ja koti on minulle ainutlaatuinen ja arvokas, ja ne kaikki ansaitsevat täyden huomioni ja arvostukseni.

Yli 30 vuoden myyntikokemuksella ja markkinointiosaamisella olen täällä auttamassa sinua, olitpa sitten myymässä tai ostamassa kotiasi tai sijoitusasuntoasi. Kuuntelen toiveesi ja tarpeesi huolellisesti, ja yhdessä laadimme räätälöidyn kodinmyyntisuunnitelman, jonka avulla pääsemme lähemmäksi tavoitettasi.

Kodin kuvaukset ovat minulle sydämen asia, RE/MAX tekeekin yhteistyötä ammattikuvaajien kanssa, jotta kodistasi saadaan mahdollisimman houkuttelevat kuvat. Tarvittaessa pystyn auttamaan sinua myös kodin stailauksessa.

Panostan jokaiseen näyttöön ja pyrin tarjoamaan ostajaehdokkaalle parasta mahdollista palvelua, myös yleisissä näytöissä.

Olen ystävällinen, empaattinen ja neuvottelutaitoinen myyntineuvottelija, joka luo pyyteettömän luottamussuhteen asiakkaisiinsa ja tarjoaa heille parasta mahdollista palvelua. Tavoitteenani on tyytyväiset asiakkaat, niin myyjät kuin ostajatkin.

Vapaa-ajallani ulkoilen paljon keskikokoisen villakoirani kanssa, mutta kesäisin voit löytää minut myös golfkentältä, tosin olen vasta opettelemassa lajin saloihin.

Arviokäynti on maksuton, joten ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan tapaaminen!

Tavoitat minut milloin tahansa puhelimitse numerosta 040 705 4940, WhatsApp tai Signal +358 40 705 4940 tai sähköpostin marika.tuomainen@remax.fi kautta.

#elämäsiasuntokaupat

Erikoisosaamiseni

  • Asunnot
9
Asiakaspalautteiden keskiarvo

Alta voit lukea aidon asiakaspalautteen minusta.

Kasvavat luvut

Joihin voit luottaa

450

välittäjää

96%

asiakkaista suosittelee

#1

eniten myytyjä asuntoja maailmassa

Arviokäynti

Kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille

Kun kutsut minut maksuttomalle arviokäynnille, tutustumme yhdessä kohteeseen ja saat asiantuntevan ja realistisen arvion asuntosi hinnasta.

Ota siis ensimmäinen askel kohti onnistuneita asuntokauppoja ja kutsu minut arviokäynnille.

Varaa arviokäynti
Ostotoimeksianto

Apua myös asunnon ostoon

Sopivan kodin tai vaikkapa sijoitusasunnon löytäminen voi olla haastavaa. Miksi et antaisi osaavan välittäjän auttaa asunnon ostossa?

Kerron mielellämme lisää RE/MAX Easy -ostotoimeksiannosta ja muista palveluistamme asunnon ostajille.

Ota yhteyttä

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Tällä hetkellä

Välityksessä olevat kohteeni

Millä alueella toimin

  • Tampere

Me teemme elämäsi kaupat!

Teemme aina vähän enemmän ja paremmin. Arvioimme, kartoitamme, palvelemme, stailaamme, tarkastamme, markkinoimme, sometamme, hymyilemme ja myymme. Asuntokaupassa yhteydenpito asiakkaisiin on erittäin tärkeää ja voidaan sanoa, että olemme Sinulla töissä 24/7. Me suosittelemme ja ehdotamme asioita, mutta kaikki päätökset kotisi myynnistä ovat Sinulla. Saat aina yksilöllistä palvelua, heti ensitapaamisesta lähtien. Saamme tutkitusti keskimääräistä korkeampia myyntihintoja lyhyemmillä myyntiajoilla. Se saavutetaan oikealla hinnoittelulla yhdistettynä tehokkaaseen näkyvyyteen. Olemme kaikki yrittäjähenkisiä, eikä meille makseta toimistolla istumisesta - ainoistaan onnistuneet suoritukset palkitaan. Asunnon myynti ei ole ahdistavaa, kun annat ammattilaisen hoitaa kaikki siihen liittyvät asiat. Toimistomme sijaitsee Laukontorilla, Tampereen keskustassa. Sinua palvelee joukko paikallisia rautaisen ammattitaidon omaavia välittäjiä. Nautimme työstämme ja teemme kaikkemme, että Sinä olet tyytväinen ja suosittelet meitä myös tuttavillesi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen.

Tutustu

Jätä lomakkeella

Yhteydenottopyyntö

Jätä minulle yhteystietosi ja viestisi, niin olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Marika Tuomainen potretti
Ota yhteyttä!
Marika Tuomainen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT

RE/MAX Kodinonni | Pirkanmaan asuntokauppa LKV Oy Y-tunnus: 3001087-5

040 705 4940

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Miten voimme olla avuksi
Vahvistus
Uutiskirje