TupuUtriainen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, Kaupanvahvistaja, JYEAT

Koti on aina sydämen asia, myös minulle ja niinpä suhtaudun kaikenlaisiin koteihin asiaan kuuluvalla arvokkuudella. Haluan olla luottamuksesi arvoinen ja antaa kaiken kokemukseni sinun kotisi parhaaksi. Soita tai meilaa, haluan sinulle töihin.

040 749 7626

Varaa maksuton arviokäynti

Korkea työmoraali on asia josta en tingi, joten teen sen minkä lupaan!

On selvää että asunnot ovat lähellä sydäntäni, mutta kyllä ihmiset tekevät tästä työstä mielekkään. Jokainen toimeksianto on ansaittava. Palautteet joita olen 16 vuoden aikana asiakkailtani saanut tekevät minut iloiseksi sekä nöyräksi, mutta antavat samalla uskoa siihen että olen oikealla alalla. Mielestäni ammattiylpeys ei ole huono asia, silloin kun hoidan asiakkaani kalleimman omaisuuden myyntiä. Vaikka teenkin työtä suurella sydämellä, niin kyllä asiat pitää kuitenkin hoitaa järkeä käyttäen. Parhaimmillani olen kun pääsen neuvottelemaan tarjouksesta ostajan kanssa, eikä mikään voita sitä tunnetta, kun on päästy toivottuun lopputulokseen. Silloin kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä. Kun haluat vastuullisen välittäjän ja sinnikkään neuvottelijan, soita minulle, olen palveluksessasi. Soita tai meilaa minulle.

Erikoisosaamiseni

  • Asunnot
  • Kiinteistöt
  • Tontit
  • Vuokraus
  • Asuntosijoittaminen
10
Asiakaspalautteiden keskiarvo

Alta voit lukea aidon asiakaspalautteen minusta.

Kasvavat luvut

Joihin voit luottaa

450

välittäjää

96%

asiakkaista suosittelee

#1

eniten myytyjä asuntoja maailmassa

Arviokäynti

Kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille

Kun kutsut minut maksuttomalle arviokäynnille, tutustumme yhdessä kohteeseen ja saat asiantuntevan ja realistisen arvion asuntosi hinnasta.

Ota siis ensimmäinen askel kohti onnistuneita asuntokauppoja ja kutsu minut arviokäynnille.

Varaa arviokäynti
Ostotoimeksianto

Apua myös asunnon ostoon

Sopivan kodin tai vaikkapa sijoitusasunnon löytäminen voi olla haastavaa. Miksi et antaisi osaavan välittäjän auttaa asunnon ostossa?

Kerron mielellämme lisää RE/MAX Easy -ostotoimeksiannosta ja muista palveluistamme asunnon ostajille.

Ota yhteyttä

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Tällä hetkellä

Välityksessä olevat kohteeni

Millä alueella toimin

  • Turku

#ainoaoikeatapavälittää

Olemme osa maailman suurinta kiinteistönvälitysketjua, mutta sen lisäksi vahvuutenamme ovat vahva paikallistuntemus, laadukas asiakaspalvelu sekä markkinoiden laajin näkyvyys, myös sosiaalisessa mediassa. Jos olet myymässä, ostamassa tai vuokraamassa asuntoasi kuten kerrostaloasuntoa, rivitaloasuntoa, omakotitaloa, tonttia, mökkiä, loma-asuntoa tai vaikkapa autotallia. Meiltä saat asiantuntevan ja henkilökohtaisen palvelun kaikissa asunnon ostoon, myyntiin, vaihtoon,vuokraukseen tai asuntosijoittamiseen liittyvissä asioissa. Välitämme omaa kotiasi, sijoitusasuntoa tai vapaa-ajankohdetta. Meillä on myös vahva uudiskohdeosaaminen aina ennakkomarkkinoinnista kauppoihin asti! Myös haasteellisemmat asunnon myyntitilanteet, kun kyseessä on kuolinpesä, avioero tai edunvalvontatilanne, osaamme hoitaa hienotunteisesti ja ammattitaidolla. Asuntoarvion saat nopeasti ja vaivattomasti sekä tarvittaessa myös kaupanvahvistajan palvelut. Puhelimitse tavoitat meidät päivystysnumerosta 044 244 7513, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tutustu

Jätä lomakkeella

Yhteydenottopyyntö

Jätä minulle yhteystietosi ja viestisi, niin olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Tupu Utriainen potretti
Ota yhteyttä!
Tupu Utriainen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, Kaupanvahvistaja, JYEAT

RE/MAX Ainoa | Kotoisa LKV Oy Y-tunnus: 2775492-9

040 749 7626

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Miten voimme olla avuksi
Vahvistus
Uutiskirje