RE/MAXRE/MAX Family

Kanta-Helsingin alue on kotikenttäämme, mutta palvelemme teitä myös koko pääkaupunkiseudun alueella. Toimistomme sijaitsevat Töölössä ja Kalliossa ja kokeneet kiinteistönvälityksen ammattilaisemme tekevät aina vähän enemmän asuntosi myynnin ja vuokrauksen hyväksi.

050 479 7052

Ota yhteyttä

Haluatko myydä asuntosi nopeasti ja parhaaseen hintaan?

RE/MAX Familyn henkilökunta koostuu kiinteistönvälityksen kokeneista ammattilaisista, jotka tekevät aina vähän enemmän saadakseen juuri Sinun asunnon myynnin tai vuokrauksen sujumaan ripeästi, turvallisesti ja parhaaseen hintaan. Olemme erikoistuneet Töölön ja Kallion & lähialueiden asuntokauppaan ja tunnemme näiden alueiden taloyhtiöt ja asiakkaiden tarpeet erinomaisesti. Palvelemme toki myös muilla pääkaupunkiseudun alueilla.

Lisäksi henkilökunnallamme on vuosikymmenten kokemus sijoitusasuntojen hallinnasta ja asuntojen vuokrauksesta pääkaupunkiseudulla. Takaamme aina välittämiemme vuokralaisten vuokranmaksun ja turvaamme siten vuokratulonne. Ilmaisella Kotikäynnillä kartoitamme tilanteenne ja annamme luotettavan, faktatietoon perustuvan arvion asuntonne myyntihinnasta tai vuokratasosta. Teemme aina yksilöllisen myynti- ja markkinointisuunnitelman asuntokohtaisesti ja konsultoimme halutessanne teitä uuden asunnon ostamiseen liittyvissä asioissa. Arvioimme asuntonne hinnan tutkitusti 98%:n tarkkuudella.

Toimistomme sijaitsevat Töölössä osoitteessa Paavo Nurmen tie 1, 00250 Helsinki (Helsingin Olympiastadionilla) ja Kalliossa osoitteessa Helsinginkatu 6, 00500 Helsinki (Harjupuiston vieressä).Toimistomme ovat avoinna arkisin 10-16 välisenä aikana ja muina aikoina sopimuksen mukaan.

Puhelimella tai sähköpostilla tavoitatte meidät ympäri vuorokauden. Ota yhteyttä soittamalla, täyttämällä alla oleva yhteydenottolomake tai tulemalla käymään toimistollamme, niin keskustellaan kuinka voisimme parhaiten auttaa juuri teitä!

Toimipisteemme:
Kallio: Helsinginkatu 6, 00500 Helsinki
Töölö: Helsingin Olympiastadion puh. 050 479 7068. Paavo Nurmen tie 1, 00250 Helsinki

RE/MAX Family

Helsinginkatu 6
00500 Helsinki
Puh. 050 479 7052

Tällä hetkellä

Välityksessä olevat kohteemme

Millä alueella toimimme

  • Helsinki

Jätä lomakkeella

Yhteydenottopyyntö

Jätä meille yhteystietosi ja viestisi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

RE/MAX Family |  Excellence m2 Oy potretti
Ota yhteyttä!
RE/MAX Family

Excellence m2 Oy
Y-tunnus: 2056911-4

Helsinginkatu 6, 00500, Helsinki 050 479 7052

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Miten voimme olla avuksi
Vahvistus
Uutiskirje