HannesPasanen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV

Aktiivista, asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä kiinteistönvälitystä. Hoidan asuntojen ja kiinteistöjen ostot ja myynnit pyrkien aina asiakkaan kannalta parhaimpaan lopputulokseen. Ota yhteyttä ja laitetaan kuntoon sinun asuntoasiasi.

044 555 0684

Varaa maksuton arviokäynti

Aktiivista asuntokauppaa asiakaslähtöisesti

Aktiivista, asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä kiinteistönvälitystä. Omistusasunto on usein suomalaisen suurin varallisuuserä ja sitä myydessä on tärkeää saada paras hinta. Puolestaan omien asumistarpeiden muuttuessa on tärkeä löytää asiakkaan kannalta kaikista sopivin asumisratkaisu. Asuntoalan kokemukseni on käytössänne asuntojen ja kiinteistöjen myyntiin ja ostoon liittyvissä asioissa. RE/MAXin näkyvyys ja luotettavuus takaavat onnistuneet asuntokaupat.Palvelen asiakkaitani ystävällisellä ja joustavalla, mutta päämäärätietoisella otteella. Työtaustani informaatiotieteiden asiantuntijana sekä kasvuhakuisen perheyrityksen toimitusjohtajana takaa modernit ja tehokkaat työtavat sekä säntillisyyden. Vapaa-ajallani olen tavoitteellinen kuntourheilija ultrajuoksun parissa, jossa päämääriin pääseminen vaatii erityisen hyvin suunniteltua ja periksiantamatonta tekemistä. Teen työni samalla päättäväisellä otteella, pyrkien aina asiakkaan kannalta parhaimpaan lopputulokseen. Tunnen erityisen hyvin Helsingin kantakaupungin ja Haagan alueen sekä radanvarsikaupungit Riihimäen suuntaan. Toimin kuitenkin osaavasti myös muilla alueilla.Ota yhteyttä, jos asunnon tai kiinteistön myynti tai osto on ajankohtaista. Olen kiinnostunut juuri sinun asuntoasioistasi.

Erikoisosaamiseni

  • Asunnot
9.5
Asiakaspalautteiden keskiarvo

Alta voit lukea aidon asiakaspalautteen minusta.

Kasvavat luvut

Joihin voit luottaa

450

välittäjää

96%

asiakkaista suosittelee

#1

eniten myytyjä asuntoja maailmassa

Arviokäynti

Kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille

Kun kutsut minut maksuttomalle arviokäynnille, tutustumme yhdessä kohteeseen ja saat asiantuntevan ja realistisen arvion asuntosi hinnasta.

Ota siis ensimmäinen askel kohti onnistuneita asuntokauppoja ja kutsu minut arviokäynnille.

Varaa arviokäynti
Ostotoimeksianto

Apua myös asunnon ostoon

Sopivan kodin tai vaikkapa sijoitusasunnon löytäminen voi olla haastavaa. Miksi et antaisi osaavan välittäjän auttaa asunnon ostossa?

Kerron mielellämme lisää RE/MAX Easy -ostotoimeksiannosta ja muista palveluistamme asunnon ostajille.

Ota yhteyttä

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Tällä hetkellä

Välityksessä olevat kohteeni

Millä alueella toimin

  • Helsinki

Olemme reipas ja ripeä kiinteistönvälitysliike Helsingin Töölössä

Kun suunnittelet kotisi myyntiä, kutsu meidät kylään. Maksuttoman tapaamisen aikana kerromme sinulle, miksi juuri me osaamme auttaa asuntosi myynnissä. Saat samalla arviomme asuntosi arvosta ja tietoa asuntomarkkinoiden tilasta. Meille henkilökohtainen palvelu ja aktiivinen myyntityö ovat sydäntä lähellä – me löydämme kodillesi ostajan. Ota yhteyttä myös silloin kun etsit uutta asuntoa. Käydään yhdessä läpi miten autamme Sinua löytämään unelmiesi kodin. aukioloajat ma-pe 10-16.30 muina aikoina sopimuksen mukaan

Tutustu

Jätä lomakkeella

Yhteydenottopyyntö

Jätä minulle yhteystietosi ja viestisi, niin olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Hannes Pasanen potretti
Ota yhteyttä!
Hannes Pasanen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV

RE/MAX Loiste | E.F.A. Properties Oy Y-tunnus: 3145402-1

044 555 0684

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Miten voimme olla avuksi
Vahvistus
Uutiskirje