NikoPimiä

Myyntineuvottelija

Intohimona muiden auttaminen, josta palkintona tyytyväiset asiakkaat. Taklaan haasteen kuin haasteen aina positiivisella asenteella. Aidot yksilölliset kohtaamiset ovat avain luottamukselliseen välittämiseen.

045 105 1116

Varaa maksuton arviokäynti

Muutakin kuin pelkät asuntokaupat

Minun kanssani työskennellessä tulette kohtaamaan aitoa vuorovaikuttamista. Tarkoitukseni ei ole vain välittää kohteita vaan auttaa Teitä elämän yhden suurimpien asioiden kanssa. Työssäni hyödynnän ammattitaitoa ihmisten kohtaamisessa aidosti kuunnellen, kunnioittaen sekä välittäen.

Työskentelymottoni: ”Älä jätä huomiselle sitä, minkä voit tehdä jo tänään.”

Olen rehellinen ja helposti lähestyttävä persoona. Tavoitteeni on luoda ympärilleni avoin luottamuksellinen suhde, jotta haluttuun päämäärään päästäisiin eli tyytyväisiin iloisiin asiakkaisiin.

Ammattilaisena noudatan aina hyvän välitystavan ohjetta ja hoidan asuntokauppanne turvallisesti alusta loppuun asti. Koen työssäni hinnoittelun hyvin tärkeäksi asiaksi. Tavoitteena on hinnoitella kohde kerralla perustellusti oikein ja realistisesti, jotta kaupoista saadaan paras mahdollinen hinta.

Menestyäkseen on osattava myös myöntää tarvittaessa virheensä sekä oltava aito halu kehittyä ja oppia uutta, jolloin pystyn tarjoamaan Teille entistä parempia ratkaisuja. Haluan tuoda myös esille, ettei minun tarvitse tehdä töitä yksin. Takanani Teitä varten seisoo ammattitaitoinen kokenut RE/MAX työverkosto, jolta saan aina tukea. RE/MAXlaisina tarjoamme teille laatua sekä markkinoiden laajimman näkyvyyden asuntokaupoille.

Erikoisosaamiseni

  • Asunnot
Kasvavat luvut

Joihin voit luottaa

450

välittäjää

96%

asiakkaista suosittelee

#1

eniten myytyjä asuntoja maailmassa

Arviokäynti

Kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille

Kun kutsut minut maksuttomalle arviokäynnille, tutustumme yhdessä kohteeseen ja saat asiantuntevan ja realistisen arvion asuntosi hinnasta.

Ota siis ensimmäinen askel kohti onnistuneita asuntokauppoja ja kutsu minut arviokäynnille.

Varaa arviokäynti
Ostotoimeksianto

Apua myös asunnon ostoon

Sopivan kodin tai vaikkapa sijoitusasunnon löytäminen voi olla haastavaa. Miksi et antaisi osaavan välittäjän auttaa asunnon ostossa?

Kerron mielellämme lisää RE/MAX Easy -ostotoimeksiannosta ja muista palveluistamme asunnon ostajille.

Ota yhteyttä

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Tällä hetkellä

Välityksessä olevat kohteeni

Millä alueella toimin

  • Porvoo
  • Sipoo

Luotettava kumppani

Kotisi on sinulle tärkeä. Todennäköisesti se on myös merkittävä osa varallisuuttasi. Siksi ei ole yhdentekevää, kuka hoitaa asuntosi myyntiä. Unelmat ja tarpeet muuttuvat eri elämäntilanteissa. Niin myös asumisessa. Luotettava kumppani on tällöin korvaamaton tuki ja auttaa sinua tekemään juuri sinulle oikeita valintoja. Kun päätös asunnon myynnistä on tehty, on aika ryhtyä toimeen. Luota asuntosi myynti osaaviin käsiin – valitse RE/MAX. Me hoidamme kaikki asuntokauppaan liittyvät asiat puolestasi ja myymme myös mökkisi, maatilasi, tonttisi tai toimitilasi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Meiltä saat lisäksi vuokrauspalvelun, apua asunnon ostoon sekä arviointipalvelut. Luotsissa sinua palvelee lisäksi kaksi Kaupanvahvistajaa, arviopalveluihin erikoistuneita Kiinteistöarviointimestareita sekä uudiskohteiden myyntiin erikoistuneita välittäjiä. Välittäjämme tavoitat puhelimitse tai sähköpostitse myös iltaisin ja viikonloppuisin! Betjäning också på svenska.

Tutustu

Jätä lomakkeella

Yhteydenottopyyntö

Jätä minulle yhteystietosi ja viestisi, niin olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Niko Pimiä potretti
Ota yhteyttä!
Niko Pimiä

Myyntineuvottelija

RE/MAX Luotsi | Asuntokulma Oy LKV Y-tunnus: 2294910-2

045 105 1116

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Miten voimme olla avuksi
Vahvistus
Uutiskirje