RasmusParkkila

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV

Aloitin välittäjäurani 19- vuotiaana. Menneet 13- vuotta ovat kehittäneet minusta huippumyyjän, yhden alan kirkkaimmista tähdistä. Lähestyn maagista, itse henkilökohtaisesti tehtyä tuhannen tehdyn asuntokaupan rajaa vaikka koen olevani ikäni ja motivaationi puolesta vasta urani alussa. Nälkä kutsumusammattiani ja elämäntyötäni kohtaan on edelleen valtava.

040 091 0301

Varaa maksuton arviokäynti

Rasmuksen ajatuksia.

Kova työ ohjaa tekemistäni. Hengitän työtäni vuorokauden jokaisena minuuttina. Elän asiakkaitani ja heidän tavoitteitaan varten. Herään joka aamu valtavasta halusta auttaa ihmisiä. Kiinteistönvälitys ei rakennu elämäni ympärillä, vaan elämäni on rakennettu ja suunniteltu kiinteistönvälityksen ympärille. Olen vahvimmillani silloin kun hankin tai myyn kohdetta. Mietin omia asiakkaitani ja toimeksiantojani aamusta iltaan. Analyyttinen ajattelumaailma ohjaa tekemistäni. Pyrin jatkuvasti kehittämään itseäni myyjänä. Pilkon työni useaan pieneen osaan, josta tulee iso kokonaisuus. Teen monen asian täysin päinvastoin kuin osa kollegoistani. Se on uusiutumista, ajan hengessä elämistä, asiakkaiden yhä vaativampaan ostokäyttäytymiseen vastaamista, ja loppuviimein menestystä. Hallitsen erityyppisten kohteiden laajan kentän. Minulla on pitkä kokemus kaikkien seuraavien kaupan kohteiden myynnistä: Asunto-osakkeet, arvohuoneistot, kiinteistöt, kiinteistön määräalat, kiinteistön määräosat, tontit, uudiskohteet, RS- kohteet, vapaa- ajan asunnot, saarikiinteistöt, osakkeiden merkintäsopimukset, liiketilat, asuntojen vuokraamiset, sekä autohalli / tallipaikat.

Itsenäinen välittäjäyrittäjä
Tici-Taca Oy
y-tunnus: 2814160-6

Erikoisosaamiseni

  • Asunnot
  • Kiinteistöt
  • Uudiskohteet
10
Asiakaspalautteiden keskiarvo

Alta voit lukea aidon asiakaspalautteen minusta.

Kasvavat luvut

Joihin voit luottaa

450

välittäjää

96%

asiakkaista suosittelee

#1

eniten myytyjä asuntoja maailmassa

Arviokäynti

Kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille

Kun kutsut minut maksuttomalle arviokäynnille, tutustumme yhdessä kohteeseen ja saat asiantuntevan ja realistisen arvion asuntosi hinnasta.

Ota siis ensimmäinen askel kohti onnistuneita asuntokauppoja ja kutsu minut arviokäynnille.

Varaa arviokäynti
Ostotoimeksianto

Apua myös asunnon ostoon

Sopivan kodin tai vaikkapa sijoitusasunnon löytäminen voi olla haastavaa. Miksi et antaisi osaavan välittäjän auttaa asunnon ostossa?

Kerron mielellämme lisää RE/MAX Easy -ostotoimeksiannosta ja muista palveluistamme asunnon ostajille.

Ota yhteyttä

Tilaa maksuton hinta-arvio

Aloita syöttämällä sähköpostisi.

Tarvitsemme vielä seuraavat tiedot

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tietosuoja
×
Tällä hetkellä

Välityksessä olevat kohteeni

Millä alueella toimin

Toimialueenani on koko pääkaupunkiseutu ja sen lähialueet. Olen saanut tutustua urani aikana lukemattomiin eri postinumeroihin. On iso kyky osata hahmottaa kokemuksen kautta se, millä myyntivalteilla ja faktoilla eri alueita kannattaa mainostaa. Suurin intohimoni välittäjänä on kohteiden hinnoittelu ja taito saada hinta osumaan kohdalle. Tunnen eri alueiden hintatasot ja tiedän mitkä yksityiskohdat milläkin alueella liikuttaa hintaa ylöspäin tai alaspäin.

  • Helsinki
  • Vantaa
  • Espoo
  • Uusimaa

Menestynyt kiinteistönvälitysliike Helsingin Eiranrannassa

RE/MAX Elegance on menestynyt kiinteistönvälitysliike Helsingin Eiranrannassa. Vahva kokemus kantakaupungin asuntojen myynnistä on nostanut meidät yhdeksi Suomen ykköstoimistoksi. Toimialueenamme on koko Uusimaa. Toimistoltamme löytyy osaajia keskustan arvokoteihin kuin myös kiinteistöihin. Kansainvälisyys ja digitaalisuus asuntokaupan edelläkävijänä antaa asiakkaillemme etulyöntiaseman myynnissä.

Tutustu

Jätä lomakkeella

Yhteydenottopyyntö

Jätä minulle yhteystietosi ja viestisi, niin olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Rasmus Parkkila potretti
Ota yhteyttä!
Rasmus Parkkila

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV

RE/MAX Elegance | Tici-taca Oy Y-tunnus: 2814160-6

040 091 0301

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Miten voimme olla avuksi
Vahvistus
Uutiskirje